Görüş Bildir
Haberler
Hangi Seri Katille Beynin Aynı Çalışıyor?

etiket Hangi Seri Katille Beynin Aynı Çalışıyor?

Osman Avcı
21.08.2014 - 12:07 Son Güncelleme: 22.08.2014 - 14:31

Katillerin katil olması için, mutlaka bir sebepleri vardır! Peki sen, sinema ve dizilerdeki kurgulanmış seri katillerden hangisi olurdun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle, herkesin bir tabusu vardır. Peki senin, bir seri katil olarak tabun nedir? Yani kimlere dokunmazsın?

2. Sen ne tür bir dahisin? Dehanın türü ne?

3. Polise nasıl yakalanacaksın?

4. Peki ya, seni ancak hangi dedektif yakalayabilir?

5. Seri katil olmak isteyenlere öneride bulunun! Polisten nasıl kaçsınlar?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Robot resmin çizildi diyelim. Bu yüzden saçını sakalını değiştirmen gerekti. Hadi bir model seç!

7. Türklerden seri katil çıkmaz diyorsan yanılıyorsun! Bir Türk seri katil seç!

8. Gerçek hayatta, kamufle olmak için ne iş yapıyorsun?

9. Son soru: Sence, aslında seri katil olmayan, ama yaptıklarıyla birçok insanın ölmesine sebep olup, bir nevi seri katil olan kişi kimdir? (Diğerlerinden daha fazla!)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Hannibal Lecter" çıktı!

"Hannibal Lecter" çıktı!

Seni görenin gözleri eğer: o_O olmuyorsa, o kişi ya bilinçsizdir, ya cahildir, ya da intihara meyillidir. Öncelikle korkutucusun. Ve fakat zarifliğin, sanata karşı ilgin/becerin ve şıklığın bu korkutuculuğu makyaj gibi kapatıyor. Sosyopatlığın ise bir dünya markası. Cinayet işlemek senin için bir ibadet, bir ritüel, bir kutsanma biçimi adeta. İçi boş değil yani. Eti de kanlı seviyorsun son olarak (İnsan eti olmayaydı iyiydi, ey yamyam :)

"Norman Bates" çıktı!

"Norman Bates" çıktı!

Deli olmasına delisin, psikopat olmasına psikopatsın. Zaten akıllıdan ne gördük ki, deliyi kınayalım. Burada önemli olan nokta kendine ait bir tarzın var mı yok mu. Pek tabii ki var. Zaten dünyanın en gereksiz insanı da olsan, nev-i şahsına münhasır olacaksın azizim. Bunun yanında aile bağların oldukça güçlü. Ailenin herhangi bir ferdinin tırnağına değecek bir taş bile seni 'tatlı çocuk'tan 'Psycho' çevirir ki aman aman Allah korusun :)

"Dexter Morgan" çıktı!

"Dexter Morgan" çıktı!

Evet canisin, evet katliamlardan katliam beğenirsin ve evet sosyopatsın. Fakat böyle olmanda çok geçerli sebeplerin var. Bir kere kokuşmuş kanunlara inanmıyorsun, bunun için kendi kanunlarını işletiyorsun. Adaletin Demokles'in kılıcı gibidir yani, hainin-sapığın-kötünün başına iner, hiç şüphesiz, ki kendilerini masada buldukları vakidir. Ayrıca oldukça ayrıntıcı birisin. Gözünden hiçbir detay kaçmaz. Kılı kırk yarmak, senin için üretilmiş bir deyim kısaca. Ahh bir tane lazım senden buralara, çünkü masaya yatırılacak adam çok!

"Ercüment Çözer" çıktı!

"Ercüment Çözer" çıktı!

Senin tarzın klasik seri katillerden çok farklı. Sen işlediğin cinayetleri gizleme gereği duymayanlardansın. Çevren çok geniş bir kere, arkanı toplayan da. Ancak o çevre sana miras kalmadı, kendin yaptın. Çünkü diplomasiyi, siyaseti ve insanlarla diyaloga geçmeyi iyi bilirsin. İyi bir plancı ve lidersin de. Bir özelliğin var ki, takıntı boyuntunda: Saygısızlık. İnsanlardan çok fazla şey beklemiyorsun kısaca, sana saygı göstersinler yeter. Aksi halde sen kendine saygı göstertmesini de iyi bilirsin; yani, ya çizersin ya çözersin!

"Keyser Söze" çıktı!

"Keyser Söze" çıktı!

Sen tam bir suç dahisisin. Planların hep tıkır tıkır işler. Geri kalan herkes ise birer piyondur. İnsafsızsın öncelikle. Bir amaç doğrultusunda bir şeyin yapılması gerekiyorsa o şeyin iyi mi, yoksa kötü mü olduğunu düşünecek vaktin yoktur, anında yaparsın. Bu uğurda etrafındakilere zarar veriyor olmaksa senin pek umurunda olmaz. Son olarak kamufle olmayı o kadar iyi beceriyorsun ki, dünyanın tüm dedektifleri birleşse kelepçeyi bileğinden geçiremez, ey korkulu rüya!

"Catherine Tramell" çıktı!

"Catherine Tramell" çıktı!

Seni doğadaki bir unsura benzetecek olsak, o Yusufçuk olurdu. Çünkü yusufçuk misali erkeği istediğin kadar kullanır, sonra karnın acıkınca yersin. Tam bir dişisin yani. Ama daha da tehlikelisi, dişiliğinin dibine kadar farkındasın. Cazibenden erimemek mümkün değil. İnsanları manipüle etmeyi de çok iyi biliyorsun. Çünkü insan psikolojisinden anlıyor, ilk bakışta onların zayıf noktalarını görebiliyorsun. Son olarak, sevmelerin anlıktır ve fakat akıl alır; ama bir terk edersen, o terk ediş evlat acısı olur çıkmaz içeriden!

"Sweeney Todd" çıktı!

"Sweeney Todd" çıktı!

Bazılarına hayat iyi davranmaz. Sürekli hep sert taraflarını gösterir, tokat manyağı yapar. Böylesi insanların hamuru her ne kadar iyiyse de, bir süreden sonra cana tak eder ve hayatta kalmak için kötüye evrilir. Gerisi zaten yokuş aşağı. İşte seni tam olarak böyle anlatmak mümkün. Sanıldığının aksine cehennemi hak etmek kolay bir şey değildir ve sen de bu cehennemi tam anlamıyla hak ediyorsun, ey katil berber!

"Jigsaw" çıktı!

"Jigsaw" çıktı!

Puzzle gibi insansın vesselam. Aklından geçenleri okumak dünyanın en zor şeyi. Sırrın, gizemin de çoktur. Bu yüzden herkesin merakını celbedersin. Ayrıca oyuncu bir insansın, hayatı bir oyun olarak görüyorsun. Ancak çocuk oyunu değil bu sendeki, 'hayat oyunu'. İşte bu yüzdendir 'I want to play a game' demelerin. Az ama öz konuşursun son olarak. Dinleyen kulaklaraysa büyük nasihatların vardır, bay/bayan elektrikli testere!

"Light Yagami (Kira)" çıktı!

"Light Yagami (Kira)" çıktı!

Sen oldukça kindar bir insansın. Sana yapılan yanlışları asla unutmaz, bir kenara 'yazar'sın. Ancak deftere yazdığın kişiler, o defterde olmayı sonuna kadar hak eden kişilerdir. Bu dünyayı daha iyi bir yer haline getirmeye çalışıyorsun kısaca. Yoksa psikopat değilsin asla. Kötüleri öldürmekten zevk almansa başka bir konu. Kötüleri öldürmekten kim zevk almaz ki zaten. Lefter gibi insansın son olarak: Versinler sana isimleri, yazarsın anında deftere :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1150
418
374
175
134
104
75