Görüş Bildir
Haberler
Hangi Mevsim Sana Göre?

Hangi Mevsim Sana Göre?

Sana uygun olan seçenekleri işaretle hangi mevsim insanı olduğunu söyleyelim!

Hazırsan başlıyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak cinsiyetini seçerek başla!

2. Sen kendini nasıl tanımlarsın?

3. Sen gündüz insanı mısın gece insanı mı?

4. Aşağıdaki aktivitelerden birini seç bakalım!

5. Aşağıdaki renklerden hangisini tercih edersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Favori meyveni seç bakalım!

7. Favori içeceğini de seçelim mi?

8. Hangi tatil sana göre?

9. Hangi tür filmi daha çok tercih edersin?

10. Son olarak, kendinle özdeşleştirdiğin bir hayvanı seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kış!

Verdiğin cevaplara göre sen kesinlikle kış insanısın! Üşümeyi, sıcak içecekler içmeyi, yağan karı seviyorsun. Soğuk havalar tam da sana göre. Yaz mevsiminde klimanın altından kalkmayanlardansın sen! Şömine başında oturmak, arkadaşlarınla sıcak çikolata içmek, kestane yemek, kartopu oynamak en sevdiğin aktiviteler arasında!

İlkbahar!

Verdiğin cevaplara göre sen kesinlikle ilkbahar insanısın! Ne üşümeyi seversin, ne de sıcaktan bunalmayı. Hava sıcak olsun ama püfür püfür de essin istersin. Yeri geldiğinde soğuk kahveni yeri geldiğinde sıcak çikolatanı içmek istersin. Çimenlerde dolaşmak, piknik yapmak, doğa yürüyüşleri senin en sevdiğin aktiviteler arasında!

Yaz!

Verdiğin cevaplara göre sen kesinlikle yaz insanısın! Soğuk havalar hiç senlik değil. Güneşi teninde hissetmeyi sevenlerdensin! Altına şortunu çekip, güneş gözlüğü ve şapkanla dışarı çıkmak gibisi yok değil mi? Yüzmek, güneşlenmek, dondurma yemek, kumsalda arkadaşlarınla sohbet etmek senin en sevdiğin aktiviteler arasında!

Sonbahar!

Verdiğin cevaplara göre sen kesinlikle sonbahar insanısın! Ne üşümeyi seven bir yapın var ne de kavurucu sıcakları seven bir yapın. Hava serin olsun ama üşütmesin diyenlerdensin. Yağmurlu ve kasvetli havaları da seversin! Yağmurda yürümek, kitap okumak, müzik dinlemek senin en sevdiğin hobilerin arasında!

İlgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
100
54
26
8
6
6
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
seremonix

Ben kış kadınıyım sen seversin sevmezsin beni ilgilendirmez, ben kışı severim.. 😅 Seda Sayan: Çorap bir kültürdür. Ben çorap kadınıyım. Sen giyersin, giymez... Devamını Gör

Ceyda Çetin

Yazzzz

Pasif Kullanıcı

İlkbahar ! Verdiğin cevaplara göre sen kesinlikle ilkbahar insanısın! Ne üşümeyi seversin, ne de sıcaktan bunalmayı. Hava sıcak olsun ama püfür püfür de essi... Devamını Gör