Görüş Bildir
Haberler
Hangi Masal Kahramanısın?

etiket Hangi Masal Kahramanısın?

Osman Avcı
17.07.2014 - 11:26 Son Güncelleme: 17.07.2014 - 16:31

Bir varmış, bir yokmuş... Evvel zaman içinde, kalbur saman içinde, sen hangi masal kahramanısın acaba?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Senin masalın hangisinde geçmeli?

2. Vücudunda en beğendiğin yer hangisi?

3. Arkadaşın tutsak edilmiş durumda. Peki sen bu durumda ne yapacaksın?

4. Senin sorunun ne dostum?

5. Peki ya, en büyük fobin ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Özel bir nesne seç!

7. Küçükken masalları genelde kimden dinlerdin?

8. Diyelim rezalet bir gün geçirdin. Peki o günden çıkaracağın ders nedir?

9. Masalın sinemaya uyarlanıyor. Peki seni, hangi Hollywood starı oynasın?

10. Son olarak... Bir şirin seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Uyuyan Güzel" çıktı!

"Uyuyan Güzel" çıktı!

Çoğu zaman yataktan hiç çıkmak istemiyorsun, hele o kahrolasıca Pazartesi günleri. Seni bıraksalar bir ömür boyu uyursun. Rüyaları seviyorsun çünkü. Hatta çoğu zaman rüyayla gerçeğin karıştırdığın zamanlar oluyor, seninkisi öyle bir bağımlılık. Fakat dışarıda keşfedilecek bir hayatın olduğunun da farkındasın. İş, o 'prens'i bulmakta. Uyandığın zaman belki gerçek dünyan hayal gibi olabilir, kim bilir!

"Rapunzel" çıktı!

"Rapunzel" çıktı!

Çoğu zaman kendini kapana kısılmış gibi hissediyorsun. Günlük problemler, monotonluklar, saçma sapan sorumluklar vs. canını çok sıkmakta. Bu yüzden alıp başını öyle bir gidesin var ki, bir daha senin yüzünü görebilene aşk olsun. Bu yüzden savur uzun saçlarını özgürlüğe, kaç git buralardan. Kapanla ne kadar yaşayabilir ki insan?

"Kırmızı Başlıklı Kız" çıktı!

"Kırmızı Başlıklı Kız" çıktı!

Senin şu hayattaki en büyük hatan insanlara çabuk güvenip, çabuk inanman. Ancak bu saflığın gerçekten görenleri sana hayran bıraksa da kendi iyiliğin için gözünü dört açman lazım. Etrafta kurt çok çünkü. Av olursun av! Bunun yanında o kırmızıların içinde pek bi' göz alıyorsun. Sen bir yerden geçerken bütün gözler büyür, sırf seni daha iyi görebilmek için yani :)

"Alice" çıktı!

"Alice" çıktı!

Öncelikle şu söylenebilir ki, takip ettiğin, örnek aldığın kişilere dikkat etmelisin. Ah o tavşanlar yok mu, tavşanlar! (Tavşanlar diyoruz, anlayın işte!) Ayrıca çok saykodelik bir insansın, dışarıdan öyle görünmesen de. Gerçekle çok alakan yok yani. Zaten herhangi birisinin senin kadar renkli bir hayal alemi olsa, kafasını dışarı bir dakika olsun çıkarmaz. Son olarak, tekrardan, tavşanlara dikkat! :)

"Cinderella" çıktı!

"Cinderella" çıktı!

Sen katıksız bir romantiksin. Birisinin gelip, seni tüm bu hayatın hayhuyundan kurtaracağına inancın tam. Zaten tüm yaşama gayretin, tüm motivasyonun bundan ileri gelmekte. Aksi bir durumu düşünemiyorsun bile. Çünkü kendine olan inancın tam, en azından ayaklarına :)

"Pamuk Prenses" çıktı!

"Pamuk Prenses" çıktı!

Seni tanımlayan en doğru kelime 'arkadaş canlısı'! Arkadaşsız, paylaşımsız, gezmesiz-tozmasız bir hayat düşünülemez senin için. Arada gıybeti, dedikodunun dozunun kaçtığı da oluyor da neyse şimdi :) Bunun yanında seni çekemeyenler çok, çekecek antenleri de yok! Sürekli bir kuyu kazma peşindeler, ah yok mu onlar ahh! Arkadaşlarından başkasına güvenme kısaca, özellikle cadı kılıklı çekemeyenlere... Aman!..

"Pinokyo" çıktı!

"Pinokyo" çıktı!

Küçük beyaz yalanlar senin hayatında çok önemli bir yer tutuyor. Ama ne kadar denersen dene, asla yalan söylemeyi beceremiyorsun. Seni tanıyanlar, senin yalan söylediğini, jestinden mimiğinden, dilinin dolaşmasından hemen anlıyor. Ancak sana yalancı demek çok yanlış. Çünkü yalancı, yalan atabildiği için yalancıdır. Kısaca 'ne kadar yalansız yaşarsak o kadar iyi!' sözü seni çok iyi anlatır!

"Aladdin" çıktı!

"Aladdin" çıktı!

Sen tam bir hayalperestsin. Senin için en büyük zevk, uzaklara dalıp uzun uzun hayal kurmak. Zaten kurduğumuz hayaller kadar değil miyizdir? Seninse en büyük hayalin, bir kuş gibi, özgürlüğe uçmak. O an, bir halı bile, Pegasusçasına uçabilir. Çok 'cin'li bir insan olduğunu da söylemek gerek. 3 tercihin var ve de... Tercihini iyi yap! (Sınırsız tercih hakkı söz konusu bile olamaz :))

"Ali Baba" çıktı!

"Ali Baba" çıktı!

Her ne kadar 'masal'sı bir kahraman gibi görünsen de, eylemlerin ve tercihlerinle, kanlı-canlı, 'gerçek' bir insansın. İçtensin bir kere. Yardımsever ve az biraz garibansın da. Bunun yanında haramiden çalıp fakire dağıtmak gibi bir özelliğin var ki, gerçekten bravo! O Haramiler'in sayısı da mühim değildir bu konuda: İster 40 olsunlar, ister 400. Kıvrak zekanla rahatlıkla ezebilirsin onları! Ve dahi açıl susam açıl!..

"Keloğlan" çıktı!

"Keloğlan" çıktı!

Sen tamamen bizdensin. Bu toprakların pratik zekasını, samimiyetini ve meddahlığını bünyende barındırıyorsun. Sen bir garip keloğlansın yani, eşeğininse yoktur palanı! Ama en önemlisi; varın-yoğun doğruluktur; hiç sevmezsin sen yalanı. Son olarak oldukça korkusuzsun. Bu yüzden hiç kimseye olmazsın kul-köle. Kısaca sivri akıllının birisin, sevilmelere doyulmazsın :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1419
820
572
319
156
140
114
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
pambiich

Vücudumda en sevdigim yerin saçlarim oldugunu yazdim, KELOGLAN CIKTI :D

Serra öztürk

Rapunzel🖤💗