Görüş Bildir
Haberler
Hangi Karikatür Karakterisin?

etiket Hangi Karikatür Karakterisin?

Osman Avcı
24.06.2014 - 16:35 Son Güncelleme: 24.06.2014 - 18:27

Karikatürlerin başarısı bizi eksiksiz anlatmasından gelir. Biz milletçe deli, şapşal, pratik ve en önemlisi de komik insanlarız vesselam. Ama ne kadar komik? Hangi karikatür karakteri kadar komik? Testi çöz, cevabını öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle... Ömür boyunca o yaşta kalacak olsan, o yaş aralığı ne olurdu?

2. Artık uğraşmaktan bıktığın şey/kişi?

3. "Umut Sarıkaya Tipi Mutsuzluk Tanımları"ndan hangisi seni daha çok mutsuz eder?

4. Arkadaşın sevgilisiyle kavga etmiş ve sana dert yanıyor. Ona nasıl bir öğüt verirsin?

5. Sen nasıl bir delisin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangi komedi filmi desem?

7. Peki ya, hangi aşk?

8. Küçükken sana alınmasını en çok istediğin şey neydi?

9. Son olarak... Serbest çağrışımını konuştur: Sence şu nedir?

9. Son olarak... Serbest çağrışımını konuştur: Sence şu nedir?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Aşkımızın Meyvesi Aytek" çıktı!

"Aşkımızın Meyvesi Aytek" çıktı!

Ahh sen yok musun sen? Anadolu deyince akla ilk sen gelirsin sen. 'Coca Cola da neymiş mis gibi karpuz var' ya da 'onların düzenli sokaklarıyla dolu Barcelona'sı varsa, bizim de kaldırımsız Kırıkkale'miz var' sözleri seni çok net anlatır. Yani diyoruz ki, gereksiz entelliklere; cümle içinde 'paradoks, inovasyon' gibi sözleri kullanıp herze yemeye gerek yok. Kendi olmak, kalender olmak, Anadolulu olmak iyidir iyi. Hay Allah'ına gurban aşkların en Anadolulu meyvesi :)

Ene: "Fırat" çıktı!

Ene: "Fırat" çıktı!

Annenin dizine gelemeyen boynyla, boyundan büyük somun ekmeğinle ve her şeye inanan tavırlarınla saflığın ve her daim çocuksu kalmanın 1 (bir) adet örneğisin. Seni kandırmak kolaydır, evet! Ancak burada kimse sana salak diye bir şey demedi. Yani diyoruz ki kimse seni karamürsel sepeti sanmasın, sen eğer insanlara kolay inanıyorsan, kötüye yormadığın içindir bu. Yoksa 'anasının gözü' olmayı sen de bilirsin. Hasılı, 'işallah, dinimiz, amin!' :)

"Baattin" çıktı!

"Baattin" çıktı!

Senin karşı olmadığın ya da kafayı takmadığın bir nane var mı şu dünyada: YOK. Sen karşı olmak, karşı çıkmak, aykırı ses olmak için gelmişsin bu dünyaya, belli! Görevini de layıkıyla yerine getiriyorsun, bravo. Ayrıca içinde bastıramadığın bir şiddet var ki, sorma gitsin. Salakları, salaklığını bilmeyeni, bunun üstüne bir de salaklığıyla övünenleri hunharca pıçaklamak istiyorsun, ki haklısın!

"Düz Adam Sami" çıktı!

"Düz Adam Sami" çıktı!

Seni tanımlayan en doğru kelime pek tabii ki dümdüz. Farkın da burada. İnsanların zorlaştırıp içinden çıkılmaz hale getirdikleri problemlere, sorunlara, kavramlara; sen öyle basit bir şekilde bakıyorsun ki, sorun bir anda halloluyor, ki olması gereken de bu: Dümdüz bakmak. Bu dolambaçlı bakış açısından değil midir ki, 100 km'lik yol, oluyor sana 1500 km. Neyse fazla konuştum kusura bakma :)

"Kötü Kedi Şerafettin" çıktı!

"Kötü Kedi Şerafettin" çıktı!

Seni tanımlayan sıfat saf kötü. Mahallenin bıçkın delikanlısı/Fahriye Ablası, kedi ve köpeklerin korkulu rüyasısın. Aslında özünde iyisin de bu iyiliği zamanında höt! diyerek kendinden kaçırmışsın. Nerede zararlı iş güç var oradan eksik kalmıyorsun ama keyfin yerindeyse ve piizin yapılıyorsa sorun yok. Fazla bir şey de demeye çekiniyoruz çünkü bizi de her an marizleyebilirsin. Saygılar, hürmetler Şero abi.

"Deli Cevat" çıktı!

"Deli Cevat" çıktı!

Sen çok deli ile çok akıllı arasındaki ipte adeta cambaz gibi oynuyorsun. Ayrıca kendi halinde şahane ve orjinal bir karaktersin. Zaman konusundaki hassasiyetin(!) ve 'at bacaa'na  verdiğin önem gözardı edilemez. Bakma aslında normal olan sensin, asıl deli olanlar seni delirtmeye çalışan diğer insanlar. Bizce hububat fiyatlarını o güzel kafana fazla takma. Benjamin'le birlikte gayet mutlusun sen. Tabii! Tabii!

"Otisabi" çıktı!

"Otisabi" çıktı!

Sen tanımlayan kelime, herkesin malumu olduğu üzere: ÇAPKIN pek tabii ki. Yok efendim sen sadakatsizmişsin, yok efendim senden adam/kadın olmazmış, yok üç kuruşluk değerin yokmuş falan da filan. Sen hiçbir zaman öyle olduğunu vaadetmedin ki. Hem doğru düzgün birisi çıktı da sen mi elinin tersiyle ittin. Yani benzin vardı da sen mi içtin. Hayır efendim hayır. Kısaca bir atasözünde dediği gibi, 'oyuncudan değil, oyundan şikayet et!' Güzeli/yakışıklıyı sevmen suç değil, ey çapkınlığıyla 'Don Juan'ı-'Öldüren Cazibe'yi çırak çıkaran insan :)

Bödööf: "Zıçan Adam" çıktı!

Bödööf: "Zıçan Adam" çıktı!

Sen sakin bir insansın öncelikle. Ama öyle bir damarın var ki, o damara dokunan evrenin en pişman insanıdır hiç şüphesiz. Seni sinirlendiren insanı öyle bir 'bödööf'lersin ki, kırk hamama girse paklanması olanaksız. Ayrıca oldukça duyarlı bir insansın, incesin, naziksin, dilsiz şeytan asla değilsin ve fakat... Ve fakat bunların aksini yapan insanların... amaan işte biliyorsun sonlarını! :)

"Hunili" çıktı!

"Hunili" çıktı!

Sen dünyanın en orijinal kişiliğisin. Etrafındaki herkes içinse bir muammasın. O muamanın adı, 'sen zır deli misin, yoksa Hawking-Einstein ayarında bir dahi mi?' Bunun sendeki cevabıysa 'ne fark eder?' Zır deli olmayan insana insan denmez zaten. Papağandır o papağan. Herkes balık etli severken, sen Balıkesirli seversin çünkü. Son olarak, 'deli diyorlar sana, desinler değişemem, resimler değişmez' diyorsun kısaca! :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
70
40
24
22
17
17
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Metin Güler

ahha Fırat :D

Begüm Çavuş

otisabi ne lan

Berk Aslan

bende otisabi :) çapkın karikatür karakteri herkese pompa :)