Görüş Bildir
Haberler
Hangi Güçlü Kadın Senin Ruh İkizin?

etiket Hangi Güçlü Kadın Senin Ruh İkizin?

Yung Boş Ada
16.04.2015 - 15:01 Son Güncelleme: 24.08.2016 - 23:07

Geçmişten günümüze tarihin yönünü değiştiren, büyük işler başaran veya adından sıklıkla bahsettiren bir sürü kadın oldu. Peki bu güçlü kadınlardan hangisi senin ruh ikizin? Marie Curie mi, Lady Gaga mı, Virginia Woolf mu yoksa çok daha başka biri mi? Testi çöz ve öğren!

1. Başlangıç olarak senden bize kendini tek bir kelimeyle tarif etmeni istiyoruz!

2. Peki en büyük korkunu sorsak sana?

3. Şimdi de küçüklüğünde hayalini kurduğun mesleği seçmeni istiyoruz senden!

4. Annelik demişken, çocuğun var mı?

5. Senin hayatta en çok değer verdiğin şey ne peki?

6. Birlikte olacağın kişiden ne beklersin?

7. Şunlardan hangisi sana daha çok hitap etti?

8. Şimdi de koklamaya doyamadığın bir koku seç!

9. Aşk hayatını sorsak sana?

10. Okulda en sevdiğin ders neydi peki?

11. İlk olarak bize kendini tanımlamanı istemiştik, son olarak da başkalarının seni nasıl tanımladığını söylemeni istiyoruz senden.

"Lady Gaga"

"Lady Gaga"

Sen günümüzün en popüler ve güçlü kadınlarından biri olan Lady Gaga ile ruh ikizisin! Ondaki bu sıra dışı tarzı ve cesur tavırları sende de görmek mümkün. Sen çok hayırsever bir insansın, yardıma muhtaç insanlara daima yardım edersin. Ayrıca her zaman eşitliği savunursun. Kişilerin seçimlerinden, karakterlerinden ya da dış görünüşlerinden ötürü yargılanmalarına asla tahammül edemezsin ve bunu gördüğün her ortamda sesini yükseltir, tepkini ortaya koyarsın. Şunu da söylemeden geçemeyeceğiz, sen gerçek bir çılgınsın. İstediğin gibi giyinmekten, konuşmaktan, davranmaktan asla vazgeçmezsin.

"Şafak Pavey"

"Şafak Pavey"

Senin de tıpkı Şafak Pavey gibi yabancı dile müthiş bir yatkınlığın olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca çok yardımsever birisin, etrafındakilerin eğer yardıma ihtiyacı varsa ne işin var anında bırakıp yanlarına koşarsın. Bu yüzden kendini unutup onlar için uğraşırken kendini tehlikeye attığın bile oldu. Bunların dışında çevreye ve doğaya çok duyarlısın. Hatta çevreci hareketlerde de sık sık yer aldığını düşünüyoruz. Engelin yok, zihninse aksine atlet!..

"Lady Diana"

"Lady Diana"

Senin ruh ikizin prenseslerin en asisi, en aykırısı ve tartışmasız en sevileni Lady Diana. Sen de tıpkı onun gibi katı kurallara, hiyerarşiye daima karşı çıktın. İçinden nasıl geliyorsa öyle yaşadın hep. Çünkü senin için doğru olan bu, kimse kısıtlamalar yüzünden istemediği bir şekilde yaşamaya mahkum edilmemeli. Hayırseverliğinden bahsetmemize gerek var mı bilmiyoruz :) Ayrıca sende öyle bir şey var ki, soğuk bir insan olsan da daima çok içtensin. Pek cana yakın davranmasan da daima samimi olursun karşındaki kişiye. Bunların dışında senin paraya mülke pek de önem vermediğini, asıl önemli olanın bunlar olmadığını bildiğini düşünüyoruz. Ayrıca çocuklara da çok düşkünsün, ey güzel piremses :)

"Marie Curie"

"Marie Curie"

Senin ruh ikizin Nobel Ödülü alan ilk kadın ve iki Nobel Ödülü alan ilk insan, aynı zamanda da radyolojinin kurucusu olan Marie Curie. Sen de tıpkı onun gibi bilime çok düşkünsün ve bilimle çözülemeyecek hiçbir şey olmadığını düşünüyorsun. Ayrıca çok zeki bir insan olduğunu söylemeliyiz. Zekanla adeta büyülüyorsun etrafındakileri. Çevrende hep en bilgili ve en mantıklı kişi sen oldun. İnsanlar da sana bu yönünden dolayı çok saygı duyuyorlar. Daha ne diyelim bilge kadın!

"Yıldız Tilbe"

"Yıldız Tilbe"

Sen aşk acısının en derinini bilen, yaşayan ve hep yanlış anlaşılan kadın Yıldız Tilbe'nin ruh ikizisin. İnsanlar bazen seni hafife alıyorlar ama sen öyle bir hareket yapıyorsun ki herkes hizaya geçiyor resmen. Seninle oyun oynanmayacağını her fırsatta gösteriyorsun. Ayrıca sen aşkın da hüzünün de en derinini en güçlüsünü yaşadın. Çok duygusal bir insansın. Ama bunlar sayesinde çok daha güçlü, yenilmez bir insan oldun. Ne demişler, öldürmeyen güçlendirir. İşte sen bu sözün canlı kanıtısın. Ayrıca çok orijinal bir kişiliğin var. Az biraz da çılgın değilsin aslında.

"Virginia Woolf"

"Virginia Woolf"

Senin ruh ikizin edebiyatta bilinç akışı yönteminin önde gelen temsilcilerinden biri olan yazar Virginia Woolf. Sende edebiyata karşı müthiş bir ilgi olduğunu hissediyoruz. Çoğu derdinden, sıkıntından yazarak kurtuluyorsun, yazı yazarken kendini buluyorsun adeta. Ayrıca imkansızlıklar arasında bile nasıl başarılı olacağını, eğer istersek her şeyi yapabileceğimizi gösteriyorsun. Senin için yazmaktan, okumaktan vazgeçmek diye bir şey yok yani. Ayrıca feminist bir kişiliğin olduğunu da söylememiz lazım, çok abartılı olmasa da bu daima kadın haklarını ve kadınları savundun, bunun için savaştın. Senin için cinsiyet ayrımcılığı çok büyük bir sorun, herkesin eşit haklara sahip olması gerektiğini düşünüyor ve daha adaletli bir dünya istiyorsun.

"Frida Kahlo"

"Frida Kahlo"

Senin ruh ikizin talihsiz ama eşi benzeri bulunmayan Meksikalı ünlü ressam Frida Kahlo. Sende sanata karşı büyük bir yatkınlık olduğunu hissediyoruz. Öyle ki sanat senin için hayatın vazgeçilmezi. Sanatsız bir hayat hayat olamaz asla. Çoğu zaman da sanat senin zorluklarla baş etmen için birinci yardımcın oldu. Bir şey çizmiyorsan, yazmıyorsan ya da çalmıyorsan bile okumak, müzik dinlemek ya da resimlere bakmak bile senin için çok değerli bir şey. Ayrıca sen sanata o kadar bağlısın ki, her ne olursa olsun asla bırakmazsın.

"Coco Chanel"

"Coco Chanel"

Senin ruh ikizin beyaz tenin güzellik algısının vazgeçilmez olduğu zamanlarda bile bronz teniyle gezerek bu algıyı tamamen yıkabilecek bir etkiye, güce sahip dünyanın gelmiş geçmiş en iyi modacısı olan Coco Chanel. Sende değişik bir şey var öyle ki insanlar sana asla karşı koyamıyor ve daima seni takip ediyorlar. Resmen etrafın için bir örneksin. İnsanlar seni izliyor, yaptıklarını beğeniyor ve senin gibi olmaya çalışıyorlar. Ayrıca sen insanlara cinsiyetinizin istediğiniz şeyi giymek için ya da yapmak için engel olmadığını hareketlerinle ve kıyafetlerinle hep gösteriyorsun.

"Angela Merkel"

"Angela Merkel"

Senin ruh ikizin Almanya'nın en güçlü kadın karakteri Angela Merkel. Sen aslında tam bir işkoliksin ve oldukça kuralcısın. Bu kuralcılığın da seni iş hayatında daha da başarılı yapıyor. Ayrıca son derece disiplinli ve otoriter bir insansın. Senin sözünün üstüne kimse söz söyleyemez ve sen bir şeye 'hayır' dediysen o kesinlikle hayırdır. Belki'si yok yani. Dışarıdan bakıldığında çok ciddi bir insan olarak görünsen de aslında içten içe çok sevecen ve neşeli bir insansın. Ama bunu asla göstermekten hoşlanmazsın özellikle iş hayatında. Çünkü senin için iş asla dalgaya alınacak bir şey değil.

"Marilyn Monroe"

"Marilyn Monroe"

Senin ruh ikizin çoğu kadının hala içten içe benzemek istediği, erkeklerin ise sahip olmak için her şeyini verebileceği güzelliği dillere destan olan kadın Marilyn Monroe. Sende öyle bir güzellik var ki insanın başını döndürüyor adeta. Ayrıca sen çok sevimli, neşeli ve her daim gülümsemeyi başaran birisin. Gülümsemek demişken, ah o gülüşün yok mu senin; nice yiğitler harap oldu o gülüşü görebilmek, dudağının yanında gülünce ortaya çıkan o gamzeye yerleşebilmek için. Bütün bunlar bir yana, aslında senin gülümsemenin, neşeli tavırlarının arkasında gizlediğin büyük hayal kırıklıkların, dertlerin var. Ama senin hayat felsefen belli: 'Gülümsemek en iyi maskedir.'

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!