Görüş Bildir
Haberler
Hangi Burçtan Biriyle Birlikte Olmalısınız?

etiket Hangi Burçtan Biriyle Birlikte Olmalısınız?

diazepam
19.06.2014 - 14:56 Son Güncelleme: 19.06.2014 - 15:23

Burçlara inanmıyoruz ama burçsuz da kalmıyoruz. Hayatınızda biri yoksa hangi burçtan olacağına karar vermek, biri varsa onu değiştirmek için bulunmaz bir fırsat. Testimizi çözün ruh eşinizi bulun.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sizi en iyi anlatan kelimeyi seçin!

2. 2014 Dünya Kupasında hangi takım forması göz zevkinize daha uygun?

3. Bir çikolata ürünü seçin

4. Üniversite hayatınızda zaman ayırmayı en çok sevdiğiniz şey?

5. Çocuğunuzu nasıl bir evde büyütmek istersiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yeni biriyle tanıştınız ilk 1 saat içinde olaylar nasıl gelişir

7. Günün hangi saati sizin için en iyi düşünme saati?

8. İmkan olsa aşağıdaki kişilerden hangisi ile bir öğle yemeği yemek isterdiniz?

9. Tam da şu an çalışma masanız ne durumda?

10. Son olarak bir yönetmen seçiniz

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Siz "Aslan" burcundan biriyle birlikte olmalısınız!

Siz "Aslan" burcundan biriyle birlikte olmalısınız!

Siz lider olarak doğmuşsunuz, girişken, sosyal, enerjik, hazır cevap bir yapınız var. Hayattan zevk almasını biliyor ve seviyorsunuz. Bu yönlerinize hitap edecek, cömertliği, fedakarlığı ile hayatınıza renk katacak aslan burcu tam sizin denginiz. Eğer gösteriş yapmasına ses çıkarmaz, her organizasyonda öne atılmasına karışmazsanız çok iyi bir beraberlik yaşayabilirsiniz. Sizin ilacınız Aslan burcu. Hayırlı olsun.

Siz "Başak" burcundan biriyle birlikte olmalısınız!

Siz "Başak" burcundan biriyle birlikte olmalısınız!

Sizin güvenilir, uyumlu, kararlı yapınıza hitap edecek, sanatçı yönünüzü besleyecek, sıcakkanlı davranışlarınıza karşılık verecek kişi sizin gibi cana yakın, temiz ve tertipli başak burcu insanıdır. Sizin ağır sanat sevdalısı yönünüzü yaptığı espriler ile dengeleyecek, sizin bencilliğinizi, fedakarlığı ile kapatacak, kararsızlığınızı zor ama tam beğenen yapısıyla giderecektir. Bazen titizliği abartmasından bir şikayetiniz olmazsa sizin ilacınız Başak burcu. Hayırlı olsun.

Siz "Terazi" burcundan biriyle birlikte olmalısınız!

Siz "Terazi" burcundan biriyle birlikte olmalısınız!

Siz uyumlu bir insansınız, entelektüel yönünüz var, çabuk kavrayan, mantıklı ve düşündüklerini çok kelimeyle anlatan birisiniz. Bu yönleriniz dikkate alındığında sizinle en uyumlu birlikteliği yaşayacak burç zarif, sizin gibi uyumlu, diplomatik ve idealist terazi burcudur. Huzursuzluğunuzu sevimli yapısıyla alıp götürecek, yaratıcı fikirleri ile size ilham verecektir. Eğer dengesiz ruh halini çok sorun etmezseniz sizin ilacınız Terazi burcu. Hayırlı olsun.

Siz "İkizler" burcundan biriyle birlikte olmalısınız!

Siz "İkizler" burcundan biriyle birlikte olmalısınız!

Sizin merhametli, nazik, hassas ve biraz da hayalci yapınıza en uygun burç, mantıklı düşüne bilen ikizler burcudur. Evine bağlı, ebeveyn olmak için yanıp tutuşan ruh halinizi en iyi anlayacak burçtur ikizler. Çok konuşması, evde mantık silsilesi oluşturması sizin için hiç problem değilse sizin ilacınız İkizler burcu. Hayırlı olsun.

Siz "Yengeç" burcundan biriyle birlikte olmalısınız!

Siz "Yengeç" burcundan biriyle birlikte olmalısınız!

Siz fazlasıyla cömert, gösteriş meraklısı, buna karşın fedakar ve neşeli birisiniz. Sizin bu pozitif ve negatif özelliklerinizi dengeleyecek, sizi hayata karıştıracak, sizinle baş edecek burç narin ve merhametli yapısıyla yengeç burcudur. Eğer yengecin bir aile olma isteği sizin için de uygunsa, onun aşırı duygusal yapısını anlayışla karşılarım diyorsanız, sizin ilacınız Yengeç burcu. Hayırlı olsun.

Siz "Boğa" burcundan biriyle birlikte olmalısınız!

Siz "Boğa" burcundan biriyle birlikte olmalısınız!

Cana yakın, samimi, ince eleyip sık dokuyan ve belki biraz da hastalık hastası yapınıza en uygun kişi güvenilir ve kararlı boğa burcudur. Kolay beğenmeyen, sürekli hesap kitap yapan tavrınıza kendi kararlı yapısıyla karşılık verip, sizi destekleyecek olan boğadan başkası değildir. Eğer sanatçı yönünü besleyebilir, çok uzağında kalmazsanız sizin ilacınız Boğa burcu. Hayırlı olsun.

Siz "Yay" burcundan biriyle birlikte olmalısınız!

Siz "Yay" burcundan biriyle birlikte olmalısınız!

Siz iflah olmaz bir romantik, narin bir ruh, uyumlu ve idealist bir insansınız. İyi niyetli, biraz da politiksiniz, öne çıkan bu yönlerinize en uygun insan neşeli, işini bilen, uyumlu ve felsefi yönü olan yay burcu insanıdır. Biraz gürültücü ve kaprisli olan yay insanınjı idare edebileceğinize inanıyorsanız sizin ilacınız Yay burcudur. Hayırlı olsun.

Siz "Balık" burcundan biriyle birlikte olmalısınız!

Siz "Balık" burcundan biriyle birlikte olmalısınız!

Siz cazibeli, güçlü ve kararlı birisiniz. İlişkilerinizde baskın taraf olmayı istiyorsunuz, fazla konuşmayan, yer yer sert yapınızda ve engin bir hayal gücü de var. Sizin bu zorlu yapınızla baş edebilecek belki de yegane burç alçak gönüllü, hassas ve anlayışlı balık burcudur. Sizin güçlü arzularınızı zayıf arzuları ile dengeleyecek, kindar ve kuşkucu yapınızı iyi niyetli ve yardım sever kişiliği ile bertaraf edecektir. Hiç düşünmeyin sizin ilacınız Balık burcu. Hayırlı olsun.

Siz "Koç" burcundan biriyle birlikte olmalısınız!

Siz "Koç" burcundan biriyle birlikte olmalısınız!

Siz özgür olmalısınız. Neşeli, işini bilen, uyumlu, buna karşın karşınızdakini yargılamaktan çekinmeyen birisiniz. Bu özgürlükçü yapınız sizi biraz sorumsuz yapabiliyor bu sebepledir ki sizi ancak girişken, enerji dolu, hazır cevap bir koç insanı idare edebilir. Hayattan keyif almasını bilen koç insanı ile güzel bir beraberlik yaşayabilirsiniz. Sizin ilacınız Koç burcu. Hayırlı olsun.

Siz "Kova" burcundan biriyle birlikte olmalısınız!

Siz "Kova" burcundan biriyle birlikte olmalısınız!

Bir karar verdiniz mi sizi kararınızdan döndürebilene aşk olsun. İstekli, çalışkan, hırslı, azimli yapınıza en uygun burç yenilikçi, asi ve muhalif kova burcudur. Sizin sadece sevgiliniz, eşiniz olmakla kalmaz en iyi dostunuz da olur. Farklı yönlerinizi bir dezavantaj olarak değil, birbirinizi hayatına katkı olarak görürsünüz. Çılgın hayallerine ben de iştirak ederim diyorsanız hiç durmayın, sizin ilacınız Kova burcu. Hayırlı olsun.

Siz "Oğlak" burcundan biriyle birlikte olmalısınız!

Siz "Oğlak" burcundan biriyle birlikte olmalısınız!

Sizin kadan insancıl biri zor bulunur. Bu sebeple biraz da melankolik ve aşırı hayalcisiniz. İlişkilerinizde her şeyden önce karşı tarafın dostu olmak azmindesiniz. Bu yönleriniz dikkate alındığında plancı, esprili ve iyi bir eş olan oğlak burcu sizin aradığınız kan olabilir. Karamsarlığını ve dik kafalı oluşunu çok dert etmezsenmiz buyurun, sizin ilacınız Oğlak burcu. Hayırlı olsun.

Siz "Akrep" burcundan biriyle birlikte olmalısınız!

Siz "Akrep" burcundan biriyle birlikte olmalısınız!

Sizin gözünüzde her an bir damla yaş saklı duruyor. Duygusali, hassas, çabuk kırılan, sevilmeye muhtaç birisiniz. Sizin bu zaaf gibi görünen özelliklerinizin ilacı bu duyguların tam tersi duygulara sahip akrep burcudur. Eğer ilişkide baskın taraf olmayı önemsemiyorsanız, akrep insanını baskın tutumundan yakınmayacaksanız sizin ilacınız kesinlikle  Akrep burcu. Hayırlı olsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1747
1660
1165
551
510
496
414