Görüş Bildir
Haberler
Guardiola Eski Başkan'a Sahip Çıktı

Guardiola Eski Başkan'a Sahip Çıktı

Fatih
14.03.2014 - 20:52

Guardiola Eski Başkan'a Sahip Çıktı

Bayern Münih Teknik Direktörü Pep Guardiola, 'Uli Hoeness'in bize öğrettikleriyle çalışmalara devam etmek zorundayız. O benim dostum ve dostum olarak da kalacak'' dedi.

Guardiola, Bayern Münih Kulübü Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, 9 ay önce kulübe geldiğine hatırlatarak, Hoeness'in bu kulüp için ne kadar önemli olduğunu kısa sürede anladığını söyledi.

'Uli Hoeness'in bize öğrettikleriyle çalışmalara devam etmek zorundayız. O benim dostum ve dostum olarak da kalacak'' diyen Guardiola, kulüp için çok şey yapan Hoeness’e saygı duyduğunu belirtti.

Hoeness'in inanılmaz bir eser oluşturduğunu ifade eden Guardiola, kulüpte çalışanlarının kendisine, Uli Hoeness olmadan Bayern Münih'i düşünemeyeceklerini ifade ettiklerini aktardı.

Basın toplantısı sırasında tesisler önünde toplananlar bir grup taraftar ise vergi kaçakçılığı nedeniyle hapis cezasına çarptırılan Uli Hoeness'i her zaman desteklediklerini ve yanında olduklarını ifade ettiler.

Öte yandan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Münih'te katıldığı bir toplantıda, mahkeme kararlarını yorumlamayacağını, Hoeness'in görevinden istifa etmesini saygıyla karşıladığını belirtti.

Bavyera Eyalet Başbakanı Horst Seehofer de Hoeness'in Hoeness'in kararı temyize götürmemesi ve Bayern Münih'teki görevlerinden ayrılmasından dolayı sorumlu davrandığını kaydetti.

Öte yandan, Hoeness, Bad Wiessee'deki evinin önünde bekleyen gazetecilere ekmek arası sosis dağıttırdı.

Münih Eyalet Mahkemesi, İsviçre’deki gizli banka hesabı üzerinden yaptığı işlemler sonucu 28,46 milyon avro vergi kaçırdığına hükmettiği Hoeness'i 3 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırmıştı. Kararı temyize götürme hakkı bulunan Hoeness, bu hakkı kulmayacağını belirterek, Bayern Münih Kulübü Başkanlığı ve İcra Kurulu Başkanlığı görevlerinden istifa etmişti.

Lig Tv

Kaynak: http://www.ligtv.com.tr/haber/guardio...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın