Görüş Bildir
Haberler
Giresunspor 0-2 Fenerbahçe

Giresunspor 0-2 Fenerbahçe

Enver K.
10.01.2016 - 19:57 Son Güncelleme: 10.01.2016 - 22:38

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nda Fenerbahçe, Giresunspor'u deplasmanda 2-0 mağlup ederek gruptaki 3. maçını da galibiyetle kapattı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Vitor Pereira: "Kazanmak önemliydi"

Vitor Pereira: "Kazanmak önemliydi"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, 2-0 kazandıkları Giresunspor maçını değerlendirdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Giresunspor maçı sonrasında zeminden şikayet etti.

Karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa önce maçı değerlendiren Pereira, “Tipik bir kupa karşılaşmasını geri bıraktık. İyi takımla karşılaştık. Son derece zorlu bir zeminde oynadık. Top sekiyordu. Tek pas oynamak son derece zordu. Berbat bir zemin vardı. İstediğimiz oyunu sahaya koyamadık. Rakip bu sürede dengesini sağladı ve vermek istemediği boşlukları hızlı kapattı. Yapılan ortalar kale arkasına gitti. Zemin son derece zorladı oyun kalitesini. Birçok pozisyonda son pası veremedik. Gayretli bir oyun ortaya koyan cesur bir takıma karşı oynadık. İlk golden sonra rakip riskler aldı, daha çok gol atabilirdik son pası verebilseydik. Daha çok topa sahip olabilirdik ama zeminden dolayı bunu başaramadık. Bizim için kazanmak önemliydi. Böyle turnuvalarda deplasman maçları hep zor geçmiştir.” dedi.

Karşılaşmada sakatlanan Abdoulaye Ba’nın durumuyla ilgili konuşan Vitor Pereira, “Kesin bir bilgim yok ama onun sakatlığı ciddi olabilir. Öyle gözüküyor. Sağlık ekibine bunu sormamız lazım. MR çektirecek ve göreceğiz durumunu.” ifadelerine değindi.

Oyuncuların performanslarını değerlendirebileceği bir maç olmadığının altını çizen Portekizli hoca, “Çok zorlu bir karşılaşmaydı. Karakteristik açıdan zorlu geçti. Bu nedenle oyuncuların bireysel performanslarını analiz etmek bizim için zorlu olacak. İkili mücadele halinde geçti. Zeminden dolayı top kayıpları oldu. Kopuk bir oyun oldu. Bireysel performansları değerlendirmek zordu. Önemli olan kazanmış olmamız.” şeklinde konuştu.

Giresunspor ile oynayacakları bir sonraki maça farklı bir kadroyla çıkacaklarını belirten Pereira, “Bugün bir takım oynadı, Çarşamba günü başka bir takım oynayacak. Risk almak istemiyoruz lig maçı öncesi. Çarşamba günü başka bir takım sahada olacağız.” dedi.

Son olarak taraftarlarımıza teşekkür eden Vitor Pereira şu ifadeleri kullandı: “Taraftarlara teşekkür etmek istiyorum. 90 dakika arkamızda oldular. Teşekkür ediyorum onlara.”

Giresunspor 0-2 Fenerbahçe

Giresunspor 0-2 Fenerbahçe

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nda Fenerbahçe, deplasmanda Giresunspor'u Josef de Souza ve Fernandao'nun golleriyle 2-0 mağlup etti.

Fenerbahçe as takım oyuncularının çoğunluğunu oluşturduğu bir kadroyla sahaya çıktı. Josef de Souza'nın golüyle öne geçen Fenerbahçe, ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İlk yarının son anlarında sakatlanan Abdoulaye Ba oyuna devam edemedi ve ikinci yarının başında Kadlec oyuna girdi.

İkinci yarıda ise tempoyu düşüren Fenerbahçe kalesini gole kapattı ve maçın son anlarında Fernandao'nun golü skoru belirledi. Kanarya, grupta üçte üç yaparak zirvedeki yerini sağlama aldı. Giresunspor ise yoluna puansız devam etti. 

İki takım 13 Ocak'ta bir kez daha İstanbul'da karşı karşıya gelecek.

Goal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
32
8
4
3
3
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın