Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray'ın Yeni Kalecisi İrfan Can Eğribayat mı? İrfan Can Eğribayat Kimdir?

Galatasaray'ın Yeni Kalecisi İrfan Can Eğribayat mı? İrfan Can Eğribayat Kimdir?

GNS
16.12.2021 - 19:26

Galatasaray'ın kaptanı ve kalecisi Fernando Muslera'nın sakatlanması sonrası sarı kırmızılı takımda kaleci arayışı son buldu. Galatasaray Spor Kulübü'nün Göztepe'li futbolcu İrfan Can Eğribayat ile görüştüğü öğrenildi. Anlaşma sağlandığı belirtilirken herhangi resmi bir açıklama yapılmadı. Peki Galatasaray'ın yeni kalecisi İrfan Can Eğribayat mı? İrfan Can Eğribayat kimdir? İrfan Can Eğribayat kaç yaşında, nereli? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sivas maçında Luyindama ile çarpışarak sakatlanan Muslara'nın sol iç yan bağlarında ileri derecede yırtık ve ön çapraz bağında esneme tespit edildiği belirtilmişti. Kaptan Muslera'nın sakatlığı dolayısıyla kaleci arayan Galatasaray'dan yeni bir haber geldi. Resmi bir açıklama gelmemesinin yanı sıra İrfan Can Eğribayat ile anlaşma imzalandığı iddia edildi. Peki İrfan Can Eğribayat kimdir? İşte detaylar...

Galatasaray İrfan Can'ı Transfer Ediyor

Galatasaray İrfan Can'ı Transfer Ediyor

Sivasspor maçında kaptan Muslera'nın sakatlanması Galatasaray'ın kaleci transferine hız vermesine neden oldu. Aslan, bir süredir ilgi gösterdiği İrfan Can Eğribayat transferini resmen bitirmek için yol aldı.

İrfan Can'a 2,5 Milyon Bonservis

İrfan Can'a 2,5 Milyon Bonservis

Galatasaray'ın Göztepe'yi 2,5 milyon euro net ödeme yapacağı öğrenildi. Çeşitli bonus maddeleriyle bu rakam 3,5 milyon euroya kadar çıkıyor.

5 Yıllık Sözleşme

5 Yıllık Sözleşme

İrfan Can'la yapılacak sözleşmenin 5 yıllık olduğu öğrenildi. 23 yaşındaki kalecinin maaşı 5-6 milyon lira seviyelerinde olacak.

İrfan Can Eğribayat Kimdir?

İrfan Can Eğribayat Kimdir?

İrfan Can Eğribat 30 Haziran 1998 yılında Adana'nın Seyhan ilçesinde dünyaya geldi.  

Futbolculuk kariyerine 2007'de Adanaspor altyapısında başlayan Eğribayat, 2014'te kulübüyle profesyonel sözleşme imzalayarak A takıma yükseldi. 

16 Mayıs 2015'te, 1. Lig'de oynanan Elazığspor maçının 85. dakikasında Mert Akyüz'ün yerine oyuna girerek takımındaki ilk resmî maçına çıktı. 23 Mayıs'taki Karşıyaka maçına ise ilk 11'de başladı ve maçın tamamında görev aldı. 

İlk iki sezonunda ikişer lig maçında görev alan Eğribayat, 2015-16 sezonu sonunda 1. Lig şampiyonluğu yaşadı.

5 Eylül 2020 tarihinde Süper Lig ekiplerinden Göztepe'ye 500 bin € karşılığında transfer oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İrfan Can Eğribayat Milli Takım Kariyeri

İrfan Can Eğribayat Milli Takım Kariyeri

2014 Montaigu Turnuvası'na katılan Türkiye 16 yaş altı millî takımı kadrosuna çağrıldı ve 21 Nisan'daki Portekiz karşılaşmasında görev aldı. Sonrasında ise Portekiz'de düzenlenen UEFA Gelişim Turnuvası kadrosuna dahil edildi ve turnuvadaki 8 Mayıs'taki Fransa maçında oynadı. Azerbaycan'ın ev sahipliğini yaptığı 2014 Caspian Cup'ta da 16 yaş altı millî takımı kadrosunda yer alan Eğribayat, İran ile oynanan ve takımının 1-0 yenilerek turnuvayı ikincilikle tamamladığı maç da dahil olmak üzere turnuvadaki maçlarda forma giydi. Futbolcu, 6 kez 16 yaş altı, 2 kez 17 yaş altı, 5 kez ise 18 yaş altı millî takım formasını giydi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın