Görüş Bildir
Haberler
Evde Yapılabilecek İşler

Evde Yapılabilecek İşler

Yilmaz Ismail
24.03.2014 - 14:39 Son Güncelleme: 24.03.2014 - 14:56

Evde Yapılabilecek İşler

Evde Yapılabilecek İşler

Bir ev hanımı için evde yapabileceği sayısız iş imkanı bulunmaktadır. Bu iş imkanlarını değerlendirmek tamamen kişinin kendisine kalmıştır.

Editörlük Yapmak

Eğer kaleminize güveniyorsanız ve uzman olduğunuz yada araştırmayı sevdiğiniz, ilgi duyduğunuz konular bulunuyorsa yazı yazabileceğiniz konularla ilgili sitelere editörlük yapabilirsiniz.

İkinci El Ürünler Satmak

İnternet çok geniş bir mecra ve etkili kullanabilmek tamamen sizin elinizde. Uygun fiyata ikinci el eşyalar satın alıp, tekrar satabilirsiniz. Ancak bunun için bir internet canavarı olmanız gerekiyor.

Anket Doldurarak Para Kazanmak

Mailinize belirli aralıklarla belirli firmalardan anketler gelmektedir. Bu anketleri düzgün bir şekilde doldurarak ek gelir elde edebilirsiniz.

E-Kitap Yazarak Para Kazanmak

Eğer uzman olduğunuz bir konu bulunuyorsa bu konu hakkında bir elektronik kitap hazırlayarak satabilirsiniz. Örneğin; güzellik üzerine ipuçları ve püf noktaları hakkında bir e-kitap hazırlayabilirsiniz.

Kazanç Platformları

Gittigidiyor ve sahibinden gibi internet sitelerinden ürün satışı yaparak ciddi bir ek gelir kazanabilirsiniz. Örneğin; resim çizme ve tasarım yeteneğiniz bulunuyorsa sıradışı t-shirtler tasarlayıp, satabilirsiniz.

Evde para kazanmak ve bu işlerden birini yaparak ek gelir elde etmek için makale yazımızın altında yer alan yorum bölümüne adınızı, soyadınızı ve mail adresinizi yazarak firmaların size ulaşmasını sağlayabilir ve Evden para kazanmaya başlaya bilirsiniz. Ancak kötü amaçlı kullanımlara yol açmamak için telefon numarası bırakmamanız rica olunur. İşveren firmalar sizinle bu bilgiler doğrultusunda iletişime geçecektir.

Kaynak: http://www.isbilgisi.com/evde-yapilab...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0