Görüş Bildir
Haberler
Erkeklerin "Ne Var Şimdi Bunda?" Dedikleri 13 Rahatsız Edici Hareket

etiket Erkeklerin "Ne Var Şimdi Bunda?" Dedikleri 13 Rahatsız Edici Hareket

Merve Ç.
09.02.2015 - 12:18 Son Güncelleme: 09.02.2015 - 12:28

Erkeklere göre aslında yaptıkları gayet doğal ve kızmayı gerektirecek bir şey değil. Hepsi ağız birliği edince kadınların da bu konuda sessiz kalmalarını istiyorlar ancak sessiz kalınacak gibi değil. İşte erkeklerin yapmakta bir sakınca görmediği ancak kadınları deli eden davranışlarına birkaç örnek. 

Eğer eklemek istedikleriniz olursa yorum olarak belirtin listemizi genişletelim. 'Bunun kadın versiyonunu da yapsana' diyecek erkek arkadaşlar, önce siz bunları düzeltin sonra kadınlar için olanını da yaparız merak etmeyin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Buluşmalarda biz konuşurken dakikalarca kafasını telefondan kaldırmayıp, sonra "ne oldu?" diye sormak.

Hiçbir şey olmadı canım ne olacak ki? Ben konuşurken sen kankalarınla yazış, tweetlerine bak, eski sevgilini stalkla biz mal gibi ortaya konuşuruz öyle hiç rahatını bozma. Ama biz mesajına 1 dakika geç cevap verince delir emi, çünkü sen erkeksin kimin haddine seni bekletmek?

2. Bacaklarını üç kişilik yer kaplayacak şekilde açıp oturmak.

2. Bacaklarını üç kişilik yer kaplayacak şekilde açıp oturmak.

Sanırım 'benim alet o kadar büyük ki başka türlü oturursam sıkıntı oluyor' mesajı vererek biz kızların aklını başından almaya çalışıyorlar. Çünkü her kız bacaklarını açıp oturan erkeğin önüne odaklanıyor ve 'off kim bilir ne büyük şeyi var, harika!' diyor. Lütfen bu salaklığınıza bir an evvel son verin, çünkü içimizden uyuz olmaktan başka bir hiç geçmiyor.

3. Eğer o gün pazarsa futboldan başka bir şey konuşulamaz, izlenemez.

Bu kuralı kim koydu, neden tüm kadınlar bu kurala uymak zorunda inanın hiç bilmiyorum. Dizi izliyorsunuz, film seyrediyorsunuz hemen gelip 'ya bugün pazar sen ne yapıyorsun' deyiveriyorlar. Pazarsa ne olmuş diyecek oluyorsunuz, o saçma bakışa maruz kalıyorsunuz. Beyaz futbol, %100 futbol, Stadyum derken gününüzün içine etmeyi çok güzel başarıyorlar.

4. İki dakikada boşalmanın bilimsel izahını yapmaya çalışmaları.

Tamam erken boşalmış olabilirsin, tamam o an bir sıkıntı olmuş olabilir ama bana bunun bilimsel izahını yapmaya çalışarak komik duruma düşme bari. İlk defa oluyor de, çok uzun zamandır sevişmiyorum ondan oldu de, beni çok tahrik ettin diye beni övme yoluyla bahane uydur ama kendi küçük problemine bilimi alet etme lütfen.

5. Özel günleri unutup, günün anlamını önemsizleştirmeye çalışma.

Özel günü unutan bir erkek gösterin ki bana yaptığının hata olduğunu kabul etsin. Hayır, hemen hepsi özel günlerin anlamsızlığından, kapitalizmin dayatmalarından bahsetmeye başlıyor. Arkadaşım adam gibi unuttum, özür dilerim de olay kapansın. Keynes'i embesilliğine niye alet ediyorsun ki?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Konuşurken sürekli memelere kayan gözler.

İster dekolteniz olsun ister olmasın bir erkek için fark etmez. Normalde bir iki göz kaymasının zararı olmaz, ya da biz bakmıyorken bakan gözler belki rahatsız etmez ama gözünün içine bakarak konuşurken, 1 dakikada 7-10 kez o göz memelere gidiyorsa sıkıntı var demektir. Hayır bu yolla bir mesaj vermek istiyorsanız bizim aldığımız tek mesaj sizin ne kadar öküz olduğunuz ile alakalı.

7. Yanlarında bir kadın varken başka kadınların kalçalarını, memelerini rahatça değerlendirmeye tabi tutmaları.

Bunun açıklaması da hazır 'aşkım benim dilimde sadece, senden gizli de yapabilirim ama benim için bir anlamı olmadığını sen de gör istedim'. Efendim biz sizdeki öküz potansiyelini biliyoruz zaten, bizden gizli ne haltlar karıştırdığınız konusunda da aşağı yukarı bir fikrimiz var ama bari bizim yanımızda yapmayın. 'oo şu adamın önüne bak, asgari 20 cm'si var' gibi bir değerlendirme ne kadar hoşunuza giderdi?

8. Birlikte geçireceğimiz geceye davet ettiği PS arkadaşları.

8. Birlikte geçireceğimiz geceye davet ettiği PS arkadaşları.

Ne yani arkadaşlarımızla görüşmeyelim mi? Değil mi biz de aynen bunu demek istiyoruz zaten. Başbaşa geçireceğimiz, romantik olmasını dilediğimiz gece senin arkadaşlarınla PS'de oyun oynaman, benden çerez, fındık fıstık servisi yapmamı istemen normal, benim buna bozulmam tamamen kadınsal bir şey.

9. Kadının ağzından regl lafı çıkar çıkmaz gelen "öğğk" tepkisi.

Kadının tamamen hormonal durumundan, kadınlığından kaynaklanan son derece olağan bir durumun böylesine mide bulandırıcı, hastalıklı bir hale sokulması. Kadınların regl için 'halam geldi', 'özel günüm', 'anavatan kan ağlıyor', 'tarla çamurlu', vb. ifadeler kullanmasının sebebi olan erkeğin bu saçma tutumunda başkası değildir. Alışın artık biz ayda bir regl oluyoruz ve bu utanılacak veya iğrenilecek bir durum değil.

10. Diyeti saçma bulmak ve diyet yapan kadının önünce istediğini yemek.

Tabi ki bir insan istediğini yiyebilir. Ne kadar sağlıksız ve saçma beslendiği sadece o insanı bağlar ama bu durum beslenmekten çıkıp kadına gıcık verme çalışmalarına, onu diyeti bozmaya teşvik etmeye yönelikse can sıkıcı oluyor. İllaki bizim gözümüzün önünde ilk çağlardaki atalarınızı anmanıza gerek yok.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Restoranda kadının siparişini de söyleme hastalığı.

Neymiş bir görgü kuralıymış, restoranda her iki taraf için de siparişi erkek verirmiş. Biz ona söyleyeceğiz o da garsona. Neden? garsonla konuşmamızı istemiyor musunuz? Sipariş verirken adama kaş göz işareti mi yapıyoruz. Böyle saçma adetlerden vazgeçmenin zamanıdır. Hoş, Türk erkeğinin böyle bir adeti yok zaten. Yarım tavuk dönerin nesinin siparişinden bahsediyorsun?

12. Ailesiyle tanışmaya götürüp, kadını tek başına bırakıp gitmek.

Ne de olsa kadın milleti kolay kaynaşan bir cins değil mi? Siz yokken annenizle, ablanızla, halanızla, vs. daha iyi kaynaşırlar. Onun için siz bizi bırakıp rahatlıkla arkadaşlarınızla buluşmaya gidebilirsiniz. Bunu düşünmenize sebep olan ne varsa toptan reddediyoruz.

13. Adriana Lima, Kate Upton, Scarlett Johansson üçlüsünü övmelere doyamama.

Biz sizin en beğendiğiniz ilk üç kadını bilmek, onların ne kadar seksi olduklarını dinlemek, memelerinin nasıl titrediğini anlatmanızı duymak istemiyoruz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1060
435
232
78
54
46
41