Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan'dan Mahmut Ustaosmanoğlu İçin Gazetelere Taziye İlanı

Erdoğan'dan Mahmut Ustaosmanoğlu İçin Gazetelere Taziye İlanı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hayatını kaybeden İsmailağa cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu için gazetelere taziye ilanı verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İsmailağa Cemaati' lideri Mahmut Ustaosmanoğlu, böbrek rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 93 yaşında hayatını kaybetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ustaosmanoğlu için bir sosyal medya hesabından bir taziye mesajı paylaştı. Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

'Ömrünü İslam’a vakfeden, ülkemizin manevi rehberlerinden Mahmut Ustaosmanoğlu Hocaefendi’ye Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyor; ailesine, talebelerine ve tüm sevenlerine sabr-ı cemil diliyorum. Mekânı cennet olsun.'

Erdoğan bugün çeşitli gazetelere taziye ilanı verdi. İlanda şu ifadeler yer aldı:

“Hayatını ilme, eğitime, ibadete, irşada adayan; kalpleri yumuşatan, gönülleri zenginleştiren, zihinleri aydınlatan sohbet ve hizmetleriyle manevi dünyamızın kandilleri arasındaki seçkin yerini alan Mahmut Ustaosmanoğlu Hocaefendi Hakka yürümüştür.

Öğle vakti Fatih Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından ebedi aleme uğurlayacağımız Mahmut Hocaefendi’ye Allah’tan rahmet diliyorum. Ailesine, İsmailağa camiasına, tüm sevenlerine başsağlığı temenni ediyorum. Kabri nur, mekanı cennet, makamı ali, hatırası daim olsun.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
152
81
35
24
12
8
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Erkan Ekşi

Tam 17 Aralık 1927'de Mustafa Kemal Atatürk Mecliste şunu diyor: "Efendiler, biz tekke ve zaviyeleri din düşmanı olduğumuz için değil; bilakis, bu tip yapıla... Devamını Gör

nightowl53

Pasam olacakları resmen yazmış daha ne yapsın bu nasıl bir vizyondur ongorudur inanılmaz.