Görüş Bildir
Haberler
En Özel Parfüm Tavsiyeleri

En Özel Parfüm Tavsiyeleri

akakce.com
06.08.2015 - 16:50

Parfüm kişiye özel bir zevk, ama ancak doğru kullanımla muhteşem sonuçlar doğurabilir. Asıl mesele size yakışan parfümü doğru yerde kullanmakta.

Güneşin kavurduğu şu günlerde parfüm seçiminizde yardımcı olabilecek birkaç ipucu fena olmaz değil mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Odunsu

Yeni kesilmiş veya kuru odun kokularını duyabileceğiniz bir tür. Kuvvetli, yoğun ve sıcak kokulardır. Sabah çıkarken 2 kere sıkayım, akşam eve geldiğimde hala hissettiğim bir koku olsun diyorsanız, koku aileniz odunsu.

En iddialı örneklerinden;

http://bit.ly/AkakceBvlgariJasminNoir 

http://bit.ly/AkakcePacoRabanne1Million

Aromatik

Aromalı bitkilerin temel yağlarından (lavanta, defne, biberiye, adaçayı vb.) oluşan bir koku türüdür. Seçilen bitkinin türüne göre kalıcılığı değişkenlik gösterir. Aromatik kokularla güne zinde başlayıp, sakin, huzurlu bir gün geçirmek mümkün...

Nacizane tavsiyelerimiz:

http://bit.ly/AkakceGiorgioArmaniAcqua

http://bit.ly/AkakceVersaceEros

Oryantal

Vanilya, baharat, tropikal çiçekler, tütün, amber gibi geniş bir yelpazeye sahip koku türüdür. Baskın bir koku türü olduğu için doğru kokunuz oryantal ise bulunduğunuz ortamda gözler üzerinize çevrilecektir.

Bu kokuları denemeden parfümümü seçtim dememelisiniz :)

http://bit.ly/AkakceDolceGabbanaTheOne

http://bit.ly/AkakceGiorgioArmaniCode

İçeriğin Devamı Aşağıda

Turunçgil

Bergamot, limon, portakal, mandalina, greyfurt, portakal çiçeği içeren koku türüdür. Canlandırıcıdır, sıktığınızda içinizi kıpır kıpır yapar. Özellikle tatil dönemlerinde enerjinize enerji katacaktır, bizden söylemesi...

Sizin için seçtiklerimiz:

http://bit.ly/AkakceEsteeLauderBeyondParadise

http://bit.ly/AkakceAzzaroChrome

Çiçek

Bu türde net olarak bir çiçek kokusu yer alabildiği gibi birkaç çiçeğin birleşiminden de oluşabilir. Yasemin, orkide, lavanta, zambak, gül, sardunya sümbül en sık rastlanan çiçek kokularıdır. Özellikle yaz aylarında ferah ve hafif olduğu için tercih edilebilir.

En çok tercih edilenler:

http://bit.ly/AkakceLancomeLaVieEstBelle

http://bit.ly/AkakceBurberryTouch

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şipre

Meşe yosunu, misk, çiçek gibi zengin ve kuvvetli esansların birleşiminden oluşur. Birleşimleri sebebiyle kalıcılık oranı tene göre değişse de yine de yüksektir. Geçmiş dönemlerde çok daha fazla tercih edilen şipre, günümüzde odunsu türü ile birlikte anılmaktadır .

En özel şipre kokular:

http://bit.ly/AkakceGiorgioArmaniSi

http://bit.ly/AkakceLacosteBleu

Bonus1 Christian Dior – Hypnotic Poison

1990'lı yılların sonlarında üretilmesine rağmen klasik olmayı başararak bu yıla kadar gelmiş bir efsane. Afrodizyak etkisi nedeniyle yasaklanarak adından sıkça söz ettirmiş ve Christian Dior’un en çok satan parfümlerinden olmayı başarmıştır. Vanilya, tatlı meyve kokusuyla oryantal koku türünde yer alan eşsiz parfüm..

Christian Dior parfümünü tanımlarken 'Bu parfümü tutkusunun peşinden giden her kadının kullanması için yarattım.' demiş.

 Şimdi en uygun fiyatıyla Akakçe’de bulabilirsiniz.

http://bit.ly/AkakceDiorHypnoticPoison

Bonus 2 Tom Ford- Black Orchid

Tom Ford moda tasarımcısı ve yönetmen kimliklerinin yanına bir de kozmetik alanını ekleyip bu eşsiz kokuyu piyasaya sürerek piyasada güçlü bir yer edinmiştir.  Sadece Tom Ford için yetiştirilen siyah orkidelerden üretildiği söylenen bu eşsiz kokunun bileşenlerinde siyah orkide, ylang, bergamot  ve baharatlar bulunmakta olup, oryantal sınıfında yer almaktadır. Koku unisex olarak piyasada yer alsa da erkeklerin daha fazla tercih ettiği görülmektedir.

Şimdi en uygun fiyatıyla Akakçe’de bulabilirsiniz.

http://bit.ly/AkakceTomFordBlackOrchid

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın