Görüş Bildir
Haberler
Dünyanın 10 Farklı Ülkesinden, En Kilit "Çıkma" Taktik ve Bilgileri

Dünyanın 10 Farklı Ülkesinden, En Kilit "Çıkma" Taktik ve Bilgileri

Cosmic Latte
22.08.2014 - 14:49 Son Güncelleme: 22.08.2014 - 18:48
İçeriğin Devamı Aşağıda

Brezilya

Brezilya

Brezilya'da birbirinden hoşlanan 2 insan genelde arkadaş gruplarıyla birlikte dışarı çıkarlar, birbirlerinden hoşlanıp hoşlanmadıklarına emin olmak için. Solo randevular sadece ilişkiye 'kesin' gözüyle bakılırsa yapılır.

Fransa

Fransa

Fransa'da 'ilişkide miyiz' tarzı bir düşünce yoktur. Fransızlar konu çıkmaya gelince biraz rahatlarına düşkünler. 'Çıkma' konseptine pek inanmıyorlar. Yani Fransa'da biriyle ya birlikte değilsinizdir, ya birliktesinizdir. 'Çıkıyoruz, bakıcaz.' yok.

Japonya

Japonya

Japonya'da 'randevuya geç kalmak' gibi bir lüksünüz yoktur, eğer birine bir saatte söz verdiyseniz, ve o saatte dediğiniz yerde olmazsanız, ya müthiş bir sebebinizin olması gerekir ya da karşınızdakiyle bir daha asla konuşmamayı göze alırsınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İtalya

İtalya

Bir İtalyan'la çıkarken, 'şööööyle bir gözüm kaydı' diye bir şey söz konusu olamaz. Biraz kıskançlık, aşklarını her zaman taze tutar. Sevdiklerini çok sahiplenici olurlar ve sadece onlara ait olmanızı isterler.

Avustralya

Avustralya

Avustralya'da eşitlik her şeyin üstündedir. Yani yemeğe çıktıklarında, ilk randevu bile olsa taraflardan biri 'bu sefer benden' diye bir şey demez. Anında hesap bölüşülür.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Danimarka

Danimarka

Danimarka'da gelişigüzel, sarhoş ve sexle başlayan bir gecenin ilişkiye dönüşmesi oldukça sıradandır. İçin, sevişin ama korunmayı unutmayın.

İspanya

İspanya

İspanya'da olay tamamen 'taktiklerden' ibarettir. En başta fazla yüz verilmez, fazla hevesli gözükülmez, çünkü İspanyollar kovalamayı sever. Ama unutmayın, fazla naz aşık usandırır.

Rusya

Rusya

Eğer bir Rusla randevunuz umduğunuzdan biraz daha fazla 'dokunsal' geçerse, şaşırmayın. Ruslar, bedensel olarak size yakın durmayı samimiyet ifadesi olarak görürler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Almanya

Almanya

Küçük ve önemsiz konuşmalara elveda deyin. Almanlar işi biraz uzun uzadıya konuşmayı severler. Sığ, yüzeysel konuşmalar Alman kültüründe pek hoş karşılanmaz, gerçek bağlantıyı kurmanızı engeller.

Yunanistan

Yunanistan

Yunanlarla konuşurken fiziksel hareket ve mimiklerinizi dikkatli kullanın. İletişimde gösterilen sıradan jest ve mimikler bile bazen onlar için ofansif olabilir. Kelimelerle ifade etmek her zaman daha iyidir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
4
2
1
1
1