Görüş Bildir
Haberler
Düğünü Yaptık, Sıra Balayında! Hayalindeki Balayını Söylüyoruz!

etiket Düğünü Yaptık, Sıra Balayında! Hayalindeki Balayını Söylüyoruz!

Şeboş
25.09.2017 - 14:26

Kına, düğün, takı töreni, gerdek gecesi ohh hepsi bitti, tüm ritueller tamam. Bütün bir yıl düğününüzü planladın, çalıştın, stres altına girdin. Şimdi kimsenin karışamayacağı noktaya geldin  işte. Süper. Balayı! Bakalım senin ballar kadar tatlı ay hayalin nedir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Düğünden sonraki gerginliğimizi atalım haydi, meditasyon yapar mısın?

2. Aşağıdakilerden hangisi gününün mükemmel geçmesini sağlar?

3. Peki bu sorunun hemen ardından tembellik yapmayı sever misin?

4. Su sporlarıyla aran nasıldır?

5. En sevdiğin mevsim hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Orman, ağaç, yeşillik...Aran nasıl böyle oksijeni bol yerlerle?

7. Kumar oynamayı sever misin?

8. Ve, son olarak bu gif sana ne hissettirdi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Hımm Biraz Mistik Bir Balayı ve Hindistan!

Acaba mı? Aman çok daha yakın bir yere gidelim bence, diyenlere gülüp geçen ve kışın ortasında yazı yaşamak isteyen bir çiftle karşı karşıyayız sanırım. Hippilerin yeryüzündeki cennetine gideceksin ha, çılgın parti tutkunu seni. Feng Sui ruhunun yanında, bu delilikleri de yapmadan gelmeyeceksin biliyorum. Tamam işte şimdi hayallerini gerçekleştirmenin zamanı geldi. Öyle  havalı taşlarla bezenmiş bir düğünün de olmadı senin zaten. Anlaşılan bu  balayı tam da sana göre. Şimdi sabahları erken kalkıp meditasyon yapma ve  evliliğine güzel enerjiler getirme zamanı tabii çılgın partilerden gücün kalırsa;) Egzotik bir balayı yaparken ve çok az kişinin bildiği bakir plajların olduğu Goa Adasına uğramadan gelmiyorsun cicim. Muson kadını seni!

Hatıraları Olan Yurtiçi Balayı Çifti!

Hatıraları Olan Yurtiçi Balayı Çifti!

Evet ikinizin çocukluğu da Datça, Foça o civarlarda geçmiş. Ve çocukluk aşkı sonunda gerçek oldu. Liseyi bitirdiğiniz yıl dilek fenerlerinizi yakıp havalandırdığınız o köhne iskelede romantik dakikalar yaşamanın zamanı geldi. Çocukken zıplayıp, hopladığınız, deniz kenarına yakın kayalarda hikayeler okuyup, tiyatral oyunlar sergileyen bu çift şimdi buralarda balayı keyfi yapacak. Neredeyse görmediğin köy, bucak kalmamış oralarda. Yemediğin köy yumurtası, tatmadığın tandır ekmeği kalmamış. Balayı huzurdur ve bu da sende en tepede. Yurtdışında balayı hayalin asla olmadı. Sakin ve bakir yerler her zaman tercihin oldu ve bunu balayına da yansıttın işte. Senin gönlün lüks yerlerde, Swarovski taşlarla süslü havluların olduğu bir odada değil asla.

Alp Dağlarında Kış Keyfi!

Yaz tatili gibi balayı yapmayı sevmeyenlerdensin. Bence haklısın da. Ne o öyle; şezlong peşinde koşmak, yok gözleme saati, lokma saati kollamak balayında olur mu ya hiç!. Harika bir seçim! Düğünden sonra koşa koşa gitmek isteyeceğin, bu büyüleyici dağlarda kayak yapmak gerçekten çok zevkli ve macera dolu bir balayı seçeneği. Alp Dağları Fransa, İsviçre, İtalya ve Avusturya gibi birçok Avrupa ülkesinden ulaşabileceksin. Aaaa dur dur ya da şifalı suları, gölleri ve yetenekli masaj ustalarıyla, bütün bir yılın stresini de atman lazım aslında. Balayınızda dinlenmek, huzur bulmak ve yeni bir hayata zinde başlamak istiyorsan İsviçre, Slovenya ve Güney Fransa’daki SPA otellerini de ziyaret etmelisin kuzum!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
370
269
145
81
46
42
36
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
beyzakarata1

Tövbe der misin lütfen?

Jenny Humphrey

Hindistan, balayında gideceğim son yer olur herhalde.

Hatıraları Olan Yurtiçi Balayı Çifti!