Görüş Bildir
Haberler
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne Kayyum Atandı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne Kayyum Atandı

Onedio Medya
01.11.2016 - 12:56 Son Güncelleme: 01.11.2016 - 17:48

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak ve meclis üyesi olan Eş Başkan Fırat Anlı'nın tutuklanmasının ardından, belediyeye en yakın zamanda kayyum atanacağı belirtilmişti. Etimesgut Kaymakamı Cumali Atilla, belediyeye kayyum olarak atandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre Ankara'nın Etimesgut İlçesi Kaymakamı Cumali Atilla, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne kayyum olarak atandı.

Reuters'ın yetkililere dayandırdığı bilgiye göre atanacak olan kayyumun kamu görevlisi olacağı ve görevlendirmenin en kısa sürede yapılacağı belirtilmişti.

Doğan Haber Ajansı da konuyla ilgili haberinde ise atanacak olan kayyumun dışarıdan olmayacağına, İçişleri Bakanlığı'nca istişareler yapıldığına ve bir Vali Yardımcısı ya da Kaymakam olacağına yer vermişti.

Belediye etrafındaki önlemler sürüyor

Belediye etrafındaki önlemler sürüyor

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi'nin çevresi bir süre önce polis bariyerleri ile kapatılırken, çok sayıda polis ekibinin belediye önündeki bekleyişi sürüyor. 

Belediye çalışanlarının ise, polisin kimlik kontrolü ile belediye binasına giriş çıkış yaptıkları belirtildi.

Gültan Kışanak ve Fırat Anlı, beş günlük gözaltının ardından çıkarıldıkları mahkemece 'silahlı terör örgütü üyesi olmak' suçundan tutuklanmışlardı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
148
63
58
50
24
14
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Enise

Herseyi gectim sirf cok kürt yasiyor diye oraya kürtce büyüksehir belediyesi yazmak nedir?

Mehmet Cepik

Istanbulda da cok ingiliz yasamiyor ama adi bagimsizlik anlamina gelen "iSTiKLAL" caddesindeki hemen hemen tüm tabelalar ingilizce... Artik diyorum, su kürt ... Devamını Gör

resistance

orospu cocuklugudur alçaklıktır şeerefsizliktir halkın tercihi ile baş a getirilmiş başkanlara yapılan bu hamle tam bir korkaklık namusuzluk puştluktur götle... Devamını Gör

Berke Biber

Siktir gitlan orrrospu çocugu evinin önüne hendek kazdırmasaydın o zaman kahpe sen bende ağrıda yaşıyprum benim evimin önünde böyle bir girişim olsa vıruru... Devamını Gör

No Name

Devlet yol yapmaya çalısıyor belediye kepçeleri yakıp yolları yıkıyor en ufak bisey olsa kepenkleri zorla kapattırıyorlardı insallah bunlar bir daha yaşanmaz... Devamını Gör