Görüş Bildir
Haberler
Çocukken Binmek İstediğimiz 10 Çizgi Film Arabası

Çocukken Binmek İstediğimiz 10 Çizgi Film Arabası

İnsanın hayatında en çok özlediği dönem çocukluktur herhalde... Eskiden, dünyayı unutturup neşeyle ekrana kitleyen çizgi filmler, aslında bir yandan da bize hayatı öğretti. Tek araba gidip, zevkle yolculuk yapmayı bile çizgi filmlerle öğrendik.. Hangimiz televizyonun içine dalıp çizgi filmdeki karakterlerle beraber yolculuk yapmak istemedik ki? 

Haydi, bugün bile görsek hemen önünde fotoğraf çektirmek isteyeceğimiz o arabalara göz atalım.

1. Taş Devri

1. Taş Devri

Babacan adamdı Fred. Ailesini, komşusunu, çocukları ve evin maskotu Dino'yu arabaya doldurur; tabana kuvvet sinemaya götürürdü. Arabada tek kişilik yer olmasa bile, biz tavanda gitmeye razıydık. Kaçar mı bu eğlence?

2. Jetgiller

2. Jetgiller

Fred Çakmaktaş'ın torununun torununun torununun ..... torununun torunuydu George Jetson. Saç modeli biraz değişmişti ama Jane'de de Wilma havası vardı. Uçan araba hep hayalimiz oldu. Okula uçan arabayla gitmek pek havalı olacaktı. Ah bi de şu uzay trafiği olmasa...

3. Ninja Kaplumbağalar

3. Ninja Kaplumbağalar

Birlikte çalışmanın güzelliğini öğretmişti Ninja Kaplumbağalar. Kötülere karşı savaşırken hep birlikte binerlerdi kamyonetlerine. Hatta yoldan April'i bile alırlardı.

4. Müfettiş Gadget

4. Müfettiş Gadget

Gadget Amca'nın arabasına onunla birlikte binmek ister miydik emin değiliz. Malum kendileri biraz sakar. Şekilden şekile girerdi Müfettiş Gadget'ın arabası. Ne etkileyiciydi. Tamam  tamam, yoldan alırsan seninle geliriz Gadget Amca!

5. Beverly Hills

5. Beverly Hills

Çocukken iyiydi güzeldi de, 30'lara merdiven dayayınca acayip gıcık kapmaya başladık Beverly Hills gençliğine. Haydi limuzin aldın anladık, arka koltuğa jakuzi yaptırmak nedir?

6. Scooby Doo

6. Scooby Doo

En kafa köpek Scooby Doo ve çiçek kamyonet 'The Mystery Machine'. Mystery Machine, adı üstünde, ekibi gizemden gizeme sürüklerdi. Azıcık tırssak da ekibe katılıp arka koltukta yerimizi almak için can atardık. Biraz macera fena olmaz!

7. Hayalet Avcıları

Şehre mi iniyorsunuz? Müsaitseniz hayalet avcıları ve elektrikli süpürgede uyuyan birkaç hayalet sizinle şehrin sokaklarında dolaşmak istiyor.

8. DarkWing Duck

Donald Duck yeğenleriyle uğraşa dursun, Darkwing Duck gecelerin adamıydı. Cool cool motoruna atlardı. Arabası yoktu, ama motorunun yan sepetine 2 arkadaşını almayı ihmal etmezdi.

9. Ayı Yogi ve Arkadaşları

9. Ayı Yogi ve Arkadaşları

En etkileyici yolculuk paylaşımı Ayı Yogi'nin eseri. Herkes tek tek arabasında gidip trafik yaratacağına, çözüm Ayı Yogi'den gelmiş: Kocamaaaaaaan bir gemi yapmış. Üstelik hem yüzüyor, hem uçuyor, hem yolda gidiyor. Tayfanın yolculuk neşesi de cabası...

10. Simpsonlar

10. Simpsonlar

Yalnız yolculuktan sıkılan bir diğer insan da Homer. Yanınızda biraz donut varsa dünyanın en eğlenceli yol arkadaşına kavuştunuz demektir.

Artık sana çizgi film karakterleri bulamayız. Ama yeni arkadaşlar tanıyıp eğlenceli bir yolculuk yapmak istersen 'Tek Araba Gidelim' uygulaması var. Seninle aynı yöne giden yolcu veya sürücüleri bulup tek araba gidiyorsun. Çizgi film kadar olmasa da çok eğlenceli hikayeler çıkıyor bu yolculuklardan.

Tek Araba Gidelim'i indirmek için tıklayın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın