Görüş Bildir
Haberler
Burcuna Göre Hangi "Aile" Dizisi Karakterisin?

Burcuna Göre Hangi "Aile" Dizisi Karakterisin?

Entel Feridun
08.02.2024 - 16:31

Burcunu seç, hangi Aile dizisi karakterisin öğren!

Yorumlarda bizimle karakter analizini paylaşmayı unutma!

Haydi teste...

Kaynak: https://onedio.com/haber/burcuna-gore...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcunu seçer misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Hülya

Hülya

Bu sinir ve bu öfkenin kaynağı Koç burçluluktan geliyor olabilir. Hülya karakteri dediğim dedik, çaldığım düdük tam bir Koç burcu! Sen de onun gibi sert çıkışları olan, saman alevi gibi yanıp sönen birisin. Eğer birisi sevdiklerine zarar verirse can yakabilirsin!

Turgut

Turgut

Yemeğe düşkünlüğü, esprili halleri ve en olmadık anlarda insanları güldürmesi ile meşhur ancak tersi biraz pis olan Turgut olsa olsa Boğa olurdu!

Aslan

Aslan

Dizinin ilk bölümlerinden de bildiğimiz üzere Aslan Soykan bir İkizler burcuydu. Dengesiz ruh halleri, ani çıkışları ve espirili halleri ile zaten bunu aşırı belli ediyordu. Sen de onun gibi eğlenceli birisin. Çevren oldukça geniştir, çapkınlıkların ise saymakla bitmez. Ta ki hayatının dolu dizgin aşkını bulana kadar!

Seher

Seher

Sen ailene düşkün bir Yengeç burcusun ancak dizide Seher, ailesine bağlılığı dışında Yengeç'in öncü burç pozisyonunu da vurguluyor. Fark ettiysen Seher, sık sık ailesini düşünen ve onun için yaşayan tam bir Yengeç kadını! Hüzünlü bakışları, eşine ve çocuklarına özlemi de ortada!

Devin

Devin

Dizinin ilk bölümlerinden de bildiğimiz üzere Devin Akın, bir Aslan kadınıydı. Esip gürlemesiyle, hızla harlanan ve sönen alev gibi öfkesi ve cuk oturan laf sokmalarıyla Devin tam bir Aslan gerçekten! Elbette, aşık olduğu adama bağlılığını da unutmayalım.

İbrahim

İbrahim

Hayatında tek bir kadını sevmiş ama onu da başkasına kaptırmış İbrahim Soykan şanssızlığı var üzerimizde. Yıllar geçse de aşkın vazgçemeyerek bir umut Hülya'dan medet uman İbrahim, tam bir Başak. Başak burçlarının çoğu hayatta yalnızca 1 kez aşık olacaklarına inanırlar.

Leyla

Leyla

Leyla'nın herkesten gizlediği duygusal yönü ve diplomatik tavırları onun bir Terazi burcu olduğunu düşündürüyor. Ailen ve aşkın için derin bir sevgi besliyorsun, onları asla üzmek istemiyorsun. Ama kendi sınırların söz konusu olduğunda da tırnaklarını çıkarabiliyorsun. Ona göre yani!

Nedret

Nedret

Nedret karakterinin tutkulu kişiliği, onun bir akrep burcu olduğunu düşündürüyor. Sen de onun gibi gizli işlerin peşinden koşuyor ve kendini ailene kanıtlama arzusundasın. Biraz da içe kapanık ve ketumsun.

Serap

Serap

Avukat Serap, sürekli pozitif kalabilme yeteneği, enerjik ve neşeli kişiliği ve karmaşık durumları hızlıca aşabilme becerisi ile tipik bir yay burcu kadını gibi görünüyor. Özgür ruha sahip Avukat Serap da tıpkı Yay'larda olduğu hep bir gitme isteği var. Bir türlü yerinde duramıyor.

Bedri

Bedri

Bedri geleneklere ve göreneklere göre büyümüş, ona uygun yaşadığı için bunu aşamamış bir Oğlak burcu. Her ne kadar pamuk gibi bir yüreği olsa da bir türlü kuralcılığından kurtulamıyor. Aşkını bile gerekirse kalbine gömüyor.

Cihan

Cihan

Beklenmedik hareketleri ve bağımsızlık arzusu ile Cihan karakteri tam bir Kova burcu! Ne ailesine ne de başka birine boyun eğiyor, her zaman kendi yolunu çiziyor. Kimsenin sözüne bakmayan ve sebepsiz cesareti ile nam salmış Cihan, dizginlenemez bir Kova!

Yağmur

Yağmur

Bağımlılıkları ve asla ardında bırakamadığı travmaları ile Yağmur karakteri tam bir Balık burcu. Kolayca manipüle edilebilen ancak sevdiklerine zarar gelirse panterleşen Balık burcunun temsilini bu karakterde görebilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
8
7
5
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın