Görüş Bildir
Haberler
Burçlara Göre Hediye Önerileri

Burçlara Göre Hediye Önerileri

Ezgi Erk
08.01.2014 - 20:20 Son Güncelleme: 08.01.2014 - 20:34

14 Şubat İçin Burçlara Göre Takı Önerileri

Yüzyıllardır değerli taşlar ile burçlar arasında bazı bağlantılar kurulmuştur. Belirli taşlar, belirli astrolojik burçlarda doğan kişiler üzerinde, bu burçların ihtiyacına uygun düşecek şekilde yararlı etkilere sahiptirler.

14 Şubat sevgililer gününü düşünerek, sevgilinize alacağınız hediyelerde onu mutlu etmek için satın alacağınız bir taşı seçerken sadece hediye alacağınız partnerinize uygun olan taşları gözönüne almayıp, önsezilerinize de önem vermelisiniz. Kendiniz için bir taş almayı düşünüyorsanız, ilk gördüğünüzden andan itibaren aklınızda yer etmiş ise, bu taş burç taşlarınızın arasında yer almasa bile, sizin öncelikle ihtiyacınız olan taş odur. Bir taşın size faydalı olması için, burcunuzun taşı olması bir gereklilik olmayıp, sadece tavsiye niteliği taşımaktadır. Ancak yine de pek çok burcun, listesindeki taşlara dikkat etmedikleri halde kendi burç taşlarını seçmesi listenin doğruluğunu göstermektedir.

Kaynak: http://www.muneccim.gen.tr/_1523-14-s...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç Burcu İçin

Koç Burcu İçin

Koç 

21 Mart - 20 Nisan 

Kırmızı taşlar , özellikle kırmızı mercan, kişinin Koç özellikleri olan girişimcilik, aktiflik ve enerjik olma özelliklerini arttırdığı söylenir.

Boğa Burcu İçin

Boğa Burcu İçin

Boğa 

21 Nisan – 21 Mayıs

Venüs tarafından yönetilen Boğa burcunun mücevheri pırlanta ve beyaz safirdir. Güzellik, sakinlik ve sebat enerjisi için derinize değecek şekilde bu mücevherleri taşımayı deneyebilirsiniz. Ama unutmayın insanlara veya doğaya zülm ile çıkarılmış mücevherlerin faydasından çok zararı vardır.

İkizler Burcu İçin

İkizler Burcu İçin

İkizler 

21 Mayıs – 21 Haziran 

Yeşil taşlı bir mücevher, özellikle zümrüt veya yeşil taurmaline, taşımak İkizler özellikleri olan iletişim gücünü ve kıvrak zekayı haraketlendirir. Fakat unutmayın insanlara veya doğaya zülm ile çıkarılmış mücevherlerin faydasından çok zararı vardır.

Yengeç Burcu İçin

Yengeç Burcu İçin

Yengeç 

22 Haziran - 22 Temmuz 

Gümüş eşyalar veya takılar bu burcun beğenisi için garantidir. Ay tarafından yönetilen bu burcun metali olan gümüşü üzerinde taşıyanların da duygusal yönlerinin kuvvetlendiği söylenir. Gümüş plakanın içinde inci veya ay taşı bu etkiyi daha da kuvvetlendirir.

Aslan Burcu İçin

Aslan Burcu İçin

Aslan 

23 Haziran -23 Ağustos 

Altın, Aslan burcunu yöneten metaldir, mücevheri ise yakuttur. Derinize değecek şekilde bu metal ve taşı taşımak gurunuza ve kendine güvenize destek olabilir. Ama unutmayın insanlara veya doğaya zülm ile çıkarılmış mücevherlerin faydasından çok zararı vardır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başak Burcu İçn

Başak Burcu İçn

Başak 

24 Ağustos – 23 Eylül 

Merkür’ün yönettiği bir burç olduğu için yeşil taşlı mücevherler onların bilinçlerini artıracaktır. Eğer sizde Basak burcunun elementi olan toprak elementi özelliklerinden pratiklik, el mahareti ve düzene ihtiyaç duyuyorsanız toprak, çamur ve kil ile çalışabileceğiniz hobileri düşünebilirsiniz.

Terazi Burcu İçin

Terazi Burcu İçin

Terazi 

24 Eylül - 23 Ekim

Terazi burcunun mücevheri de pırlanta ve beyaz safirdir. Güzellik, diplomasi ve denge enerjisi için derinize değecek şekilde bu mücevherleri taşımayı deneyebilirsiniz. Ama unutmayın gerçek fayda için insalara veya doğaya zülm ile çıkarılmış mücevherlerin faydasından çok zararı vardır .

Akrep Burcu İçin

Akrep Burcu İçin

Akrep 

24 Ekim – 22 Kasım 

Mars burcunun kırmızı taşları ve özellikle kırmızı mercandır.

Yay Burcu İçin

Yay Burcu İçin

Yay 

23 Kasım – 21 Aralık

Yay burcunun yöneticisi Jüpiterdir, şansın ve pozitif enerjinin gücünü artırmak için sarı safir önerilir, sarı topaz da alternatiftir.

Oğlak Burcu İçin

Oğlak Burcu İçin

Oğlak 

22 Aralık – 20 Ocak

Satürn tarafından yönetilen bu burcun mücevheri mavi safirdir. Mavi topazı genelde boyadıkları için tercih edilmez, tanzanit daha iyi bir alternatiftir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kova Burcu İçin

Kova Burcu İçin

Kova 

21 Ocak – 18 Subat 

Klasik astrolojide Kova burcunun taşı ametist olarak simgelendiği için ametist taşlı takılar bu burçtan bayanlar için idealdir.

Balık Burcu İçin

Balık Burcu İçin

Balık 

19 Şubat – 20 Mart 

Akuamarin taşı ile ilgili hediyeler balık burcu bayanlar için idealdir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0