Görüş Bildir
Haberler
Buluşma Sitelerinde Kullanmak İsteyeceğiniz 14 Yararlı Tavsiye

Buluşma Sitelerinde Kullanmak İsteyeceğiniz 14 Yararlı Tavsiye

kiseki
24.07.2018 - 17:12

Birçoğumuz artık kütüphanelerde kitap düşürmeli tanışmalara inanamaz olduk. Teknolojiyle birlikte bu tarz şeyler yerini uygulamalara ve internet sitelerine bıraktı. Fakat ordan da birilerini tavlamak kolay değil ama hala bir ihtimal var. İşte o ihtimali artırmak için kullanmak isteyeceğiniz 14 Tavsiye!

Kaynak: https://www.buzzfeed.com/sarahhan/dat...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. "Selam" gibi küçük mesajlarla muhabbete girmeyi beklemeyin. Karşı taraftan cevap alabileceğiniz bir soruyla başlamak muhabbetinize bir başlangıç işlevi görebilir.

'Sadece 'selam' yazmayın. Buradan alabileceğiniz tek şey bir geri selam olur ve muhabbetiniz bir kısır döngüye girer. Profilinde gözüne takılanın ne olduğunu sor veya ortak bir konu bulmaya bak. Çok zekice bir şey olmasına gerek yok, sorudan muhabbet açabilsek yeterli olur gibi. ' 

-MyCatCanBeatUpYourCat

2. Nerden başlayacağını bilmiyorsan, karşı tarafın hobileriyle ilgilen. Karşı tarafın hobileriyle ilgili bir şey bilmiyorsan bile eğlenceli bir buluşma gerçekleşebilir.

Profilleri okumaktan kaçınmayın, özellikle karşınızdaki insan hobilerini belirttiyse. Bunlar hakkında sorular sorabilirsiniz fakat hiçbir ilginizin olmadığı bir durum varsa kesinlikle yalan söylemeyin.

3. Gerçekten aradığın özelliklere dair, biyografinde sorular barındır. İlgisi olanlar mutlaka seninle iletişime geçmek isteyeceklerdir. Ortak bir yön bulmak konusunda çok daha rahat hissedebilirsin böylelikle.

4. Kendinizi yansıttığınız bir profiliniz olsun tabii, fakat araya birkaç beyaz yalan da ekleyin. Kimse sizin şecerenizi ortaya dökme taraftarı değil. 🤣

5. Tamamen yeni insanlarla tanışmak çok güzel, evet. Fakat ufak konularda fikir ayrılığına düştüğünüz insanlarla da iletişiminizi bozmayın.

Tanıdığınız bir insanla tekrardan eşleşmeniz saçma bir şey kesinlikle değil. Arkadaşlarımla 'Eğer tanıştıysan sola kaydır!' oyunu oynamıştık. Fakat şunu fark etmedik ki doğru insan aslında hayatımızda yer alan biri de olabilir. Daha sonrasında hayatımın aşkını kendi üniversitemden buldum.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Neyi istediğinizi bilin ve emin olun. Taviz vermeyin.

Kuralcı ve katı olmak size yeteri kadar seçenek sunmayacaktır fakat şunu bilin ki, bunu isteyip de size yazan insanlar sizinle bir şeyler yaşamaya açık insanlardır. Kimileri için bu durum sorun olabilir fakat sizi gerçekten isteyenlerle iletişim kurabileceksiniz. Belli mi olur belki de evlenirsiniz!

7. Kuir arkadaşlar! Eğer çok indirilen uygulamalar size zorluk çıkarıyorsa biraz daha araştırın. Sizin için de geliştirilen uygulamalar mevcut.

7. Kuir arkadaşlar! Eğer çok indirilen uygulamalar size zorluk çıkarıyorsa biraz daha araştırın. Sizin için de geliştirilen uygulamalar mevcut.

Gönül isterdi ki bu hasılat yapan uygulamalar bizlere de yol açsın. Fakat farklı sosyal tanışma uygulamaları bu eksikliği aratmıyor. Sizin için doğru uygulamayı bulun.

8. Kesin çözüm bu olmayabilir fakat ödeme yaptığınız uygulamalar sizin önünüzü açabilir.

Ya da çoktan kullandığınız uygulamaların premium özelliklerini keşfedebilirsiniz.

9. İnce espriler önemli evet, gelgelelim artık bunlar çok piyasa yapmıyor. Sen iyisi mi git gif neyim bul. Bu sana farklı bir vibe verebilir.

10. Yelpazeni geniş tutmaya bak. İnsanlar seni şaşırtabilir, cesaretine güven.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Başkalarıyla date düşünmeden önce kendini tanımaya bak.

Uzun bir ilişkiye başlarken kendini tanımadığını fark eden milyonlarca insan var. Direk datelere atlamadan bir süre kendinizi eleştirin ve tanımaya bakın. Daha sonra daha emin adımlarla ilerleyip gerçekten sizin için olana daha da rahat ulaşabilirsiniz.

12. Gerçek seni ortaya koy ve tüm cinsliklerini göster. Ne tarz davranışlarla kimleri etkileyeceğini bilemezsin sonuçta. Öyle değil mi?

13. Kendi ulaşımından sorumlu ol ki istediğin zaman mekandan ayrılma özgürlüğün olsun.

14. İçinde en ufak bir şüphe kalmasın istiyorsan hemen bir kahve içme buluşması ayarla. Günlük ve bildiğin, rahat ettiğin bir yer olsun. Ayrıca kahvenin bir avantajı da buluşmada uyuyakalmamak... 😂

Bol eşleşmeler dileriz!!!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
34
10
6
4
3
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sevgili

Onediyo da sürekli bi azar bi tinder reklamı yapıyor :D İşkillenmiyor değilim tabi de :D

Alican Türkkollu

Date yerine Türkçede buluşma ya da randevu gibi kelimeler var. Bence eğer karşılığı varsa ya da özel isim değilse cümleyi bu tarz sözcüklerle kurmanın hiçbir... Devamını Gör

quiksilver

date yazanlara tilt oluyorum amk

Ördekkaç

Doğrudan kullanmayın böyle siteleri.

alper arslan

dolaylı mı kullanalım arkadaşımız kullansın biz mi buluşmaya gidelim ?