Görüş Bildir
Haberler
Bu Test Senin Çekici mi Yoksa Tatlı mı Olduğunu Söylüyor!

etiket Bu Test Senin Çekici mi Yoksa Tatlı mı Olduğunu Söylüyor!

Yung Boş Ada
12.03.2016 - 16:47

Artık o merak edilen soru yanıtını buluyor: Sen aslında çekici misin yoksa tatlı mı? Cevabı işte tam da bu testte! Öğrenmek için hemen çözsene!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi başlayalım! Sıradan bir "perşembe" gecesi seni nerede buluruz?

2. Makyaj önemli. Makyajla aran nasıl?

3. Herkesin ruhunun bir rengi var. Seninki hangisine daha çok benziyor?

4. Şimdi de sana en tatlı gelen kediyi seç hadi!

5. Birisi sana gelip kendin hakkında en sevdiğin şeyin ne olduğunu sordu: Ona ne cevap vereceksin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi de senin veya sevgilinin giymesini istediğin bir tarz seç!

7. Son olarak şöyle içini açacak bir sahil seçmeni istiyoruz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Ateş parçasısın ateş!

Ateş parçasısın ateş!

Abartmıyoruz! Sen gerçekten bu dünyaya gelmiş en çekici insanlardan birisin! Ateş gibisin demekte de yanılmıyoruz, attığın her adım girdiğin her ortamda adeta bir volkan gibi patlıyor. İnsanlar senin etrafında nasıl davranacaklarını şaşırıyorlar. Hem senin yakınlarında olmak istiyor hem de yanında nasıl davranacaklarını şaşırıyorlar! Çünkü sende doğuştan gelen bir karizma, bir alım, bir çekicilik var. Hiçbir şey yapmasan bile ses tonun dahi insanları etkisi altına almayı başarıyor. Sana bir şey söyleyelim mi? Senden çok iyi politikacı, hatta star olur!

Hem çekici, hem tatlı, nasıl bir şeysin sen?!

Hem çekici, hem tatlı, nasıl bir şeysin sen?!

Çekicilik desen, almış başını yürümüş sende! İsteyip de etkileyemediğin tek bir kişi bile olmuş mudur merak dahi etmiyoruz: Çünkü biliyoruz ki olmadı! Öyle bir duruşun, bakışın, alımın var ki gözlerin senden ayrılması adeta imkansız! Diğer yandan çekici olduğun yetmezmiş gibi bir de inanılmaz derecede tatlısın! Tavırlarındaki sevimlilik ve çocuklara mahsus neşen ile insanları kendine resmen hayran bırakıyorsun. Yalnız senin bu yaptığın haksızlık; bir insan hem son derece çekici hem de bu kadar tatlı olmamalı anacım!

Tatlılıktan ölüyorsun resmen!

Tatlılıktan ölüyorsun resmen!

Sen gerçekten o kadar tatlı, o kadar sevimli bir insansın ki seni sevmemek için taş kalpli olmak lazım! Üstelik sen bunu bilerek yapmıyorsun, sende doğuştan gelen bir tatlılık var. O masum ve utangaç tavırlarınla insanların göğsünden kalplerini kalplerini kalplerini çekiyorsun! Samimisin ayrıca, içtensin; bir insanın sahip olabileceği en güzel dostsun. Dahası senin içinden gelen o yardımseverlik ve fedakarlık duygusu da bütün bu özelliklerine eklenince seni dünyanın en sevgi dolu ve iyi kalpli insanlarından biri yapıyor. Keşke bizim de dostumuz olsan be güzel insan!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10168
5604
2525
689
393
339
326
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?