Görüş Bildir
Haberler
Bu Test Bilinçaltınızdaki Örtüyü Kaldırıp Hayattaki En Büyük Tutkunuzu Gün Yüzüne Çıkarıyor!

etiket Bu Test Bilinçaltınızdaki Örtüyü Kaldırıp Hayattaki En Büyük Tutkunuzu Gün Yüzüne Çıkarıyor!

Bilinçaltınızın derinliklerinde ufak bir gezintiye çıkmaya ne dersiniz?

Eğer tüm sırları ortaya dökmekten çekinmiyorsanız, hemen teste!

Bilinçaltı Orman Testi, sizi verdiğiniz cevaplarla bağlantılı olarak hayattaki önceliklerinize, değer verdiğiniz asıl şeylere götürür.

Bilinçaltı Orman Testi, sizi verdiğiniz cevaplarla bağlantılı olarak hayattaki önceliklerinize, değer verdiğiniz asıl şeylere götürür.

Burada amacımız bilinçaltınızdaki ormanda bir gezintiye çıkmak. Bu gezintiyle birlikte en büyük tutkunuzu da kavrama şansı bulacaksınız. Hazır mısınız?

1. Şu an her tarafı gür ağaçlarla çevrili, yemyeşil bir ormanın içinde yürüyorsun. Bu yürüyüşte sana kim eşlik ediyor?

2. Ormanın derinliklerine ilerlerken yolda bir hayvanla karşılaştın. Bu hayvan, bunlardan hangisi?

3. Peki, bu hayvanla karşılaştığında ilk verdiğin tepki ne olur?

4. Hayvanı arkanda bırakıp ormanın derinliklerine doğru ilerlemeye devam ediyorsun. Bir açıklığa geldin ve burada hayallerini süsleyen bir evle karşılaştın. Bu ev neye benziyor?

5. Evin kapısını açmak için ilerledin. Kapı kilitli mi?

6. Evin içine girdin. Yemek masasına doğru ilerledin. Masada neler var?

7. Masadaki yemeklerden yiyor musun?

8. Evin yan tarafına ilerledin. Su kenarında bir ev burası. Peki, bu su kenarı nasıl bir yer?

9. Suyun karşısına geçmek istiyorsun. Nasıl yaparsın?

Aile!

Senin hayattaki en büyük tutkun ve vazgeçilmezin ailen. Onlar olmadan hayatının eksik kalacağına inanıyorsun. Aile yalnızca annen, baban ya da kardeşlerinden ibaret değil, içine doğduğun ait kadar kendi seçtiğin aileye de çok kıymet veriyorsun. Senin ailen için yapamayacağın şey yok...

Başarı!

Senin en büyük tutkun, başarılı olmak. Ne olursa olsun kafasına koyduğunu yapan nadir insanlardansın. Yaptığın şeyin zor olup olmadığına bakmadan mutlaka en iyisini yapmaya çalışıyor, mükemmeli arıyorsun. Daha da önemlisi karşına çıkan hiçbir zorluk seni yolundan geri çeviremiyor çünkü sen engeller ne olursa olsun asla pes etmeyen, sürekli daha iyisi için yılmadan çabalayan güçlü ve kararlı birisin.

Bilgi!

Senin bu hayattaki en büyük tutkun, bilginin ta kendisi! Öğrenmenin hayatın anahtarı olduğunu düşünüyorsun. Bilgi haznene kattığın her şey, yalnızca kişisel tatminle alakalı senin için. Öğrendiğin şeylerle başkalarına hava atmaya ya da herhangi bir konuda uzman sıfatı kazanmaya çalışmıyorsun. Sana göre bilgi=güç demek. Haksız da sayılmazsın doğrusu...

Cinsellik!

Senin en büyük tutkun, cinsellik! Yeryüzündeki her canlının hele de insanların varoluşunun temelinde ‘haz almak’ olduğuna inanıyor ve bunun da en önemli yolunun cinsellikten geçtiğine inanıyorsun. Yalnız bunu sadece seksten ibaret gören biri de değilsin. Cinsellik senin için iki insanın birbiriyle iletişim kurmasının en temel yolu.

Aşk!

Senin en büyük tutkun, aşk! Ama bu aşkı yalnızca iki insanın birbirine duyduğu hislerle sınırlamamak gerekiyor. Sen işine, doğaya, sanata, hayvanlara ya da ilgi duyduğun herhangi bir şeye de aşkla bağlanıyorsun. Bu duygunun mutluluğun anahtarı ve kendini sevmenin özü olduğunu düşünüyorsun.

Bu testler de ilginizi çekebilir👇

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
258
111
35
27
13
11
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ferhan konuk

AŞK...

Pasif Kullanıcı

Bilgi tabii ki de. Bilge elfim ben.

Gizem Yenikler

Aşk! Senin en büyük tutkun, aşk! Ama bu aşkı yalnızca iki insanın birbirine duyduğu hislerle sınırlamamak gerekiyor. Sen işine, doğaya, sanata, hayvanlara y... Devamını Gör