Görüş Bildir
Haberler
Bu 8 Soruyu Cevapla 2018'de Başlayan Dizilerden Hangisini İzlemen Gerektiğini Söyleyelim!

etiket Bu 8 Soruyu Cevapla 2018'de Başlayan Dizilerden Hangisini İzlemen Gerektiğini Söyleyelim!

2018 yılında birbirinden güzel birçok dizi yayına girdi. ''Hangisini izleyeyim?'' diye zorlanıyorsanız bu testi çözüp kendinize en uygun diziyi bulabilirsiniz. 🙂

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle yaşını öğrenelim!

2. İzlemekten en keyif aldığın dizi/film türünü sorsak?

3. Bu dizilerden ilk görüşte seni en çok cezbedeni seç!

4. Sen kaç dakikalık dizileri daha keyifle ve sıkılmadan izliyorsun?

5. Çocukluğunu bir çizgi film karakterine benzetecek olsan bu hangisi olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. 2018 filmlerinden en sevdiğini seç şimdi de!

7. Peki bir diziden tam olarak beklentin nedir?

8. Geldik son soruya. Ütopik bir şey hayal edelim. Özelliklerine bir ekleme ya da geliştirme yapılacağını varsayalım. Hangi özelliğin sende artmasını isterdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Cobra Kai

Cobra Kai

Verdiğin cevaplara göre 2018'de başlayan dizilerden izlemen gereken: Cobra Kai.

Dizinin Konusu:

Cobra Kai’de, 1984 yılında gerçekleşen All Valley Karate Turnuvası'nda yaşananların otuz yıl sonrası anlatılıyor. İki dövüşçü de yıllar içerisinde olgunlaşmış ve farklı hayatlar sürmüştür. Zor zamanlardan geçen Johnny Lawrence, geçmişteki günlerine geri dönebilmek için dövüş okulu Cobra Kai’yi yeniden açar ve yeni öğrencilerini eğitmeye başlar. Johnny Lawrence ve Daniel LaRusso arasındaki rekabet ise yeniden kızışacaktır. Ralph Macchio ve William Zabka’nın başrolü paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca , Xolo Maridueña, Tanner Buchanan, Courtney Henggeler, Mary Mouser ve Ed Asner gibi isimler yer alıyor.

Safe

Safe

Verdiğin cevaplara göre 2018'de başlayan dizilerden izlemen gereken: Safe.

Dizinin Konusu:

Karısının ölümünün ardından kızları Jenny ve Carrie'ye bakan Tom, tekrar bir aile olabilmek için uğraşmaktadır. Düzene sokmaya çalıştıkları hayatları Jenny'nin bir akşam gizlice bir partiye gitmesiyle alt üst olur. Başrolü Michael C. Hall tarafından canlandırılan dizinin senaristliğini gerilim kitapları yazarı Harlan Coben yapmaktadır.

Patrick Melrose

Patrick Melrose

Verdiğin cevaplara göre 2018'de başlayan dizilerden izlemen gereken: Patrick Melrose.

Dizinin Konusu:

Patrick Melrose, yazar Edward St. Aubyn’in kendi hayatından esinlendiği bir karakter. Dolayısıyla dizi, yazarın dram yüklü hayatını yansıtıyor denebilir. Patrick Melrose, sorunlu ve ilgisiz bir üst sınıf İngiliz ailenin çocuğudur. Berbat bir çocukluktan sonra tahmin edeceğiniz üzere onun kadar kötü bir yetişkinlik yaşamaktadır. Alkolizm, eroin bağımlılığı derken ilişkilerin ve günlük hayatın getirdiği sıkıntılar dağ gibi büyümektedir. Ama bütün bu psikolojik çöküntünün içerisinde Patrick’in parlak zekasının sizlerin de dikkatini çekeceğini düşünüyorum. Peki insanın darmadağın olması için sorunlu bir ailesinin olması yeterli bir sebep mi? 

Altered Carbon

Altered Carbon

Verdiğin cevaplara göre 2018'de başlayan dizilerden izlemen gereken: Altered Carbon.

Dizinin Konusu:

Aynı isimli çizgi romandan uyarlanan Altered Carbon, insanların karakterlerini ve ruhlarını yeni bedenlere transfer edebildikleri alternatif bir gelecekte geçiyor. Takeshi Kovacs, yıldızlararası savaşçılardan oluşan seçkin bir time mensup bir askerdir. Ancak takım, filizlenen bir isyan sonrası ağır bir yenilgi alınca hayatta kalmayı başaran tek asker Takeshi olur. Takeshi’nin zihni “buz içerisinde” hapsedilir ve yüzyıllar sonra Laurens Bancroftm adında son derece varlıklı bir adam ortaya çıkana kadar dondurulur. Laurens, Takeshi’ye tekrar hayata dönebilmesi için bir şans sunar. Ancak karşılığında son derece zorlu bir cinayeti çözmesini isteyecektir.

The Rain

The Rain

Verdiğin cevaplara göre 2018'de başlayan dizilerden izlemen gereken: The Rain. 

Dizinin Konusu:

Danimarkalı iki kardeş, yağmurla gelen ve İskandinavya nüfusunun çoğunu yok eden ölümcül virüstün kurtulmayı başarmıştır. Kendilerine yeni bir dünya kurmak isteyen kardeşler güvenli bir yer bulmak için yolculuğa çıkarlar. Büyük yıkımdan kurtulmayı başaran diğer gençlerle bir araya gelen kardeşler, yeni hayatlarında istedikleri kişi olmakta özgürdür. Geçmişte hissettikleri duyguların hiçbirini artık yaşayamayacaklarını düşünen gençler hayatta kalmak için savaş verirken, yaşadıkları birçok şeyin yeni hayatlarında da var olduğunu keşfederler.

Lost in Space

Lost in Space

Verdiğin cevaplara göre 2018'de başlayan dizilerden izlemen gereken: Lost in Space.

Dizinin Konusu:

1960'ların klasik bilimkurgu dizisi Lost in Space’ın modern yorumu olan yapım günümüzden 30 yıl sonrasında geçiyor. Uzayda sömürgeleştirmenin başladığı dönemde Robinson ailesi daha iy bir dünyada yaşamaya hak kazanır. Geçtikleri testler, aldıkları eğitimlerden sonra uzayda yeni bir koloni kurmak için yola çıkarlar. Fakat yolculuk sırasında beklenmedik olaylar gerçekleşir ve rotalarından saparlar. Bilmedikleri bir gezegene mecburi işin yapmak zorunda kalan Robinson ailesi, evlerinden onlarca ışık yılı uzaklıktaki bu yerde hayatta kalmak için savaşır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
306
175
54
44
32
24
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gulyana Iva

zaten benedicti görüp gelmiştim aşkım 😘❤️

noname

sen sherlock çekme vaktim yok diye. bu Patrick ne alaka? 😑😑😒😒🤬

justicegg

patrick melrose da çok güzel bence. Konusu mükemmel. Sherlock holmes'da izledim ama hangisi daha yaratıcı daha farklı ve sarsıcı dersen patrick melrose tabi ki.

Gizem Yenikler

Lost in Space