Görüş Bildir
Haberler
Biliç Toplantıyı Terk Etti!

Biliç Toplantıyı Terk Etti!

Fatih
09.03.2014 - 21:57

Biliç Toplantıyı Terk Etti!

Bilic basın toplantısında patladı

Hırvat çalıştırıcı Bilic, 'Bizim için çok önemliydi, oyuncularımı kutluyorum. Çok değerli bir galibiyetti, tamamıyla hak ettik. Futbolcularım ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Bugün kaybetseydik bile, söyleyecek tek kelimem yoktu. Maçların son üçte birlik bölümünde bazen sıkıntılar yaşıyoruz, kabul ediyorum. Son dokunuşlarda belirli bir kalite eksikliğimiz var. Bu akşam da benzer bir sorun yaşadık ama oyuncularım taktik olarak ne istediysek yaptılar, 10 puanlık bir performanstı' dedi.

Beşiktaş taraftarına teşekkür eden Bilic, 'Çok sayıda taraftarımız yoktu ama gelenler her türlü desteği verdiler, kendilerine minnettarız. Böylesine önemli bir galibiyet alınca, sevinç de sıra dışı oldu. Gol son nefeste geldi. Golden sonra oyuncularımı hemen sahaya döndürmem gerekti, sonuçta oynayacak bir 3 dakikamız daha vardı, ben de öyle yaptım. Sıra dışı bir gol ve sevinç vardı, atmosfer çok güzeldi' diye konuştu.

Bilic, her maçta kulübede aktif olmaya çalıştığını vurgulayarak, 'Bugün kazanamasaydık bile memnun olacaktım, yine 3. sırada olacaktık. Geçiş yılı oynadığımız bir sezonda, bu takımın iyi iş çıkardığını düşünüyorum. Şampiyonluk yarışına devam ediyoruz. Bugün istim üstündeydim. Bazı eksiklerimiz vardı, kaliteli bazı isimlerimiz yoktu. Dolayısıyla yüzde yüz efora ihtiyacımız vardı. Kulübe olarak her türlü desteği vermeye çalıştık. Almeida, Atiba Hutchinson ve Manuel Fernandes yoktu. Böylesine agresif bir tavır takınarak, sahadaki oyuncularımıza yardımcı olmaya çalıştık. Benim için sevindirici olan, planımızı uygularken disiplini kaybetmedik' şeklinde konuştu.

Amaçlarının kenardan gelecek ortalarla forvet hattını beslemek olduğunu dile getiren deneyimli çalıştırıcı, yayıncı kuruluştaki hakem yorumlarıyla ilgili soruyu sinirli bir şekilde yanıtladı. Mücadelelerine devam ettiklerini vurgulayan Bilic, şunları söyledi:

'Tartışılan penaltı pozisyonları var. Geçen hafta Holosko'nun poziyonundan başlayarak konuşacak çok şey var. Ben objektif değilim, hakemler tarafından bize sürekli eksi yazılıyor. İstediğimiz adil muamele, ben bunu hissedemiyorum. Efendi olmayı seviyorum ama adil davranılmasını istiyorum. Şartlar buysa ve ne olursa olsun, bu koşullarda şampiyonluk için savaşmaya devam edeceğiz.'

Slaven Bilic, açıklamalarının ardından çeviriyi beklemeden sinirli bir şekilde basın toplantı odasını terk etti.

O anları TRT Muhabiri Fırat Günayer Instagram hesabından paylaştı.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/haber...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Biliç basın toplantısını terk etti...

Bilic'in Hakem İsyanı

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Eskişehirspor maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Alınan galibiyetten çok mutlu olduğunu dile getiren Bilic, ''Harika bir galibiyet aldık. Oyuncularımı kutluyorum. Ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Muazzam mücadele koydular ortaya. Taktiği iyi uyguladılar. Hak edilmiş bir galibiyet aldık. Sahanın son bölümünde yeterli kaliteyi ortaya koyamadık. Olağanüstü bir emek verdik. Kazandığımız için mutluyuz. M.P. Antalyaspor maçında da kazanmayı hak etmiştik.'' dedi.

Hakem hatalarından ötürü her hafta canlarının yandığını dile getiren Bilic, ''Maçtan sonra rakip teknik adam ve futbolcularının ellerini sıkarım. Ertuğrul Sağlam iyi bir teknik adam kendisine saygım var. Her geçen hafta öyle pozisyonlarımız var ki bunun altını çizmek gerekiyor. Hakem yönetimi olarak hak ettiğimizi alamıyoruz. İç sahada canımız çok yanıyor. Her şeye rağmen efendi olan taraf Beşiktaş oluyor, biz oluyoruz.'' diye konuştu.

Skorer

Kaynak: http://skorer.milliyet.com.tr/bilic-i...

Bilic'in Markus Merk'e Tepkisi

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0