Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş Evine Dönüyor: Vodafone Arena 11 Nisan'da Açılıyor

etiket Beşiktaş Evine Dönüyor: Vodafone Arena 11 Nisan'da Açılıyor

Batuhan
22.03.2016 - 11:08

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, çim serme işleminin devam ettiği Vodafone Arena'nın açılış tarihini açıkladı. Siyah-beyazlı takım, yeni stadındaki ilk maçını 11 Nisan Pazartesi günü Bursaspor'a karşı oynayacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fikret Orman , düzenlediği basın toplantısında, Vodafone Arena 'nın açılış tarihini 11 Nisan olarak açıkladı. Beşiktaş Başkanı, 'Stadın resmi açılışını 10 Nisan'da gerçekleştireceğiz. Devlet protokolü 10 Nisan'da yapılacak. İlk maçımızı 11 Nisan'da oynayacağız. Bursaspor maçıyla taraftar açılışını yapmış olacağız' ifadelerini kullandı.

“Eve Dönüyoruz” sloganı ile yapılan basın toplantısında Fikret Orman stat çalışmalarına dört yıl önce başladıklarını ve bir yıl boyunca izin almakla uğraştıklarını belirterek, “O zaman izin almak istediğimizde bazı bakanlarımız karşı çıkmıştı ama Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sayesinde bütün izinleri aldık ve O’nun sayesinde ülkemize güzel bir eser kazandırmış olduk” diye konuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fikret Orman, “Geri sayım başladı. İnşallah bu geri sayım aynı zamanda şampiyonluk geri sayımı da olur. Yeni stadımızda şerefiyle oynayıp hakkıyla kazanan bir takım olacağız” dedi.

Vodafone Arena Stadı’nın eşsiz bir eser olduğunu ifade eden Vodafone İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt ise “Eşsiz ve estetik bir stat burası. Vodafone Arena sadece Türkiye’nin değil Avrupa’nın sayılı statlarından biri olacak diye konuştu.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
222
99
12
10
9
6
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ezgiliçe

#evedönüyoruz .. Renklerine kurban olduğum takımım benim, nice zaferler göreceğiz inşallah!

Sek...

İnşallah =)

Ahmetcan Oral

Helal Fiko' ma. Tüpçü olsa hala maket görüyor olurduk.

Pasif Kullanıcı

bursaya da ince bir gönderme olmuş :)