Görüş Bildir
Haberler
Akıncı Üssü Kapatılacak

Akıncı Üssü Kapatılacak

Onedio Medya
29.07.2016 - 14:54 Son Güncelleme: 29.07.2016 - 15:09

Başbakan Yıldırım 'Hainlerin yuvalandığı Akıncı Üssü kapatılacak ve şehitlerimizin anısı yaşatılacak. Ankara'da ve İstanbul'da tankların çıkarıldığı, helikopterlerin kaldırıldığı bütün kışlaları kapatıyoruz'  dedi. Yıldırım bu açıklamanın hemen sonrasında gazetecilerin soruları üzerine sadece Akıncı Üssü'nün kapatılacağını, İstanbul ve Ankara'daki kışlaların şehir dışına taşınacağını söyleyerek konuya açıklık getirdi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başbakan Yıldırım, darbe girişimi gecesi 9 can kaybının yaşandığı Kazan'da halka seslendi. 

Yıldırım, 'Sizler tek yürek oldunuz, tek bilek oldunuz, darbecilerin önünde dimdik durdunuz. Şimdi buradan, Kazan Meydanı'ndan bütün herkese ilan ediyorum. Hainlerin yuvalandığı o hain Akıncı Üssü kapatılacak ve orası şehitlerimizin anısının yaşatılacağı bir yer haline getirilecek.' dedi.

"Ne işi var tankların Ankara'nın, İstanbul'un içinde?"

"Ne işi var tankların Ankara'nın, İstanbul'un içinde?"

Yıldırım'ın konuşmasından satır başları şöyle:

'Ankara'da ve İstanbul'da tankların çıkarıldığı, helikopterlerin kaldırıldığı bütün kışlaları kapatıyoruz. Milletin üzerine tank yürütenler, bundan sonra artık tankları bulamayacaklar. 

Orada Ankara'nın insanlarının vakit geçirdiği güzel mekanlar olacak. Ne işi var tankların Ankara'nın, İstanbul'un içinde? Düşman Ankara'da, İstanbul'da değil. Düşmanın olduğu yer bellidir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"O terörist başını illa da getireceğiz"

"O terörist başını illa da getireceğiz"

Şunu bilmenizi istiyorum, bu aziz vatanı, bu aziz milleti bölmeye, parçalamaya hiç ama hiç kimsenin gücü yetmeyecek. Bu darbenin sorumlusu Amerika'daki o terörist başını illa da getireceğiz, Türkiye'ye getireceğiz.'

Başbakan Yıldırım, Kazan Belediye binası önünde halka hitabının ardından, Hamdi Eriş Devlet Hastanesine geçti.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başbakan Yıldırım, 'Hain darbe teşebbüsünün merkezi Akıncılar, orayı kapatacağız. Hava üslerinden Akıncı kapatılacak, diğerleriyle ilgili bir şey söylemedim, onu düzeltelim. Ama şehrin içinde tankların, zırhlı araçların bulunduğu yerleri de kapatacağız, onları şehir dışına alacağız.' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
197
74
52
12
10
3
2