Görüş Bildir
Haberler
Ankara'da Otopark Protestosunda Silahlı Saldırı

Ankara'da Otopark Protestosunda Silahlı Saldırı

FreiGeist
09.07.2015 - 15:12 Son Güncelleme: 09.07.2015 - 15:52

Vatandaşların ve esnafın Ankara Rüzgârlı Sokak’ta, yol üstü ücretli otoparklarını protesto etmek amacıyla yaptığı eylemde bir kişi gruba tabancayla ateş etti. Olayda esnaf Mehmet Karagöz hayatını kaybetti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ulus Rüzgarlı Caddesi'ndeki sokaklarda tehditle otoparkçılık yapıldığını, yük bile indiremediklerini öne süren esnaf, İstanbul Caddesi'ni bir süre trafiğe kapattı.

Bu sırada eylem yapan esnaf ile otoparkçılar arasında gerginlik çıktı ve esnafın üzerine ateş açıldı. 

Ağır yaralanan AA'ya göre 21, CHA'ya göre ise 17 yaşındaki esnaf Mehmet Karagöz Ankara Numune Eğitim Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

AA'nın verdiği bilgiye göre esnaf, polisten kaçmaya çalışan zanlıyı yakalayarak, linç etmek istedi. 

Linç edilmekten polisin yardımıyla kurtulan zanlının, bir iş yerine sığındığı ve burada da kendisine tepki gösteren esnafa eline geçen eşyaları fırlatmaya çalıştığı belirtiliyor. 

DHA'nın haberine göre, Çevik kuvvet ekipleri olaylara müdahale etti. Rüzgarlı'da mafya istemiyoruz' 'Katil Gökçek' sloganları atan esnaf, yolu trafiğe kapatarak otopark kulübelerini ve levhalarını tahrip etti. 

Olayların ardından Rüzgarlı Sokak esnafı kepenk kapattı. Polis, ateş ettiği belirlenen bir kişiyi gözaltına aldı. Bölgede gerginlik sürüyor. 

AA, DHA ve Hürriyet

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0