Görüş Bildir
Haberler
3. Necati Ateş Dönemi Başlıyor

3. Necati Ateş Dönemi Başlıyor

Slaystuck
07.07.2014 - 19:40 Son Güncelleme: 07.07.2014 - 22:20

Necati Ateş Galatasaray'la anlaştı

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Galatasaray, eski futbolcusu Necati Ateş'le her konuda anlaştı.

Yeni teknik direktörünü belirleyen Galatasaray şimdi de Drogba sonrasında forvet hattını genişletmek için düğmeye bastı. Cesare Prandelli'nin gelişiminde büyük pay sahibi olduğu ve İtalyan pasaportu aldıktan sonra İtalyan Milli Takımı'nda da şans bulan Arjantinli golcü Pablo Osvaldo'nun yeni sezonda büyük bir ihtimalle sarı-kırmızılı formayı giymesi bekleniyor.

Geçen hafta İnter kulübüyle masaya oturan ancak anlaşamadan ayrılan Osvaldo'yu Prandelli'nin İstanbul'a götüreceğini İtalyan medyası da ısrarla manşetlerine taşımaya devam ediyor. Geçen yıl Umut Bulut'un ve geçen ay daBurak Yılmaz'ın sözleşmesini uzatan Galatasaray yönetimi, Hakan Şükür, Necati Ateş, Hasan Kabze ve Ümit Karan'ın 8 yıl önce oluşturduğu forvet hattının tecrübeli ismi Necati Ateş'e de Prandelli'den sonra imza attıracak.Eskişehirspor ile yollarını ayıran Necati'nin kendisine gelen bütün teklifleri 'Yuvama, Galatasaray'a döneceğim. Teşekkür ederim' diyerek geri çevirdiği öğrenildi.

Hem hoca hem baba 

Galatasaray'da forma giydiği ilk sezondan beri transfer görüşmeleri nedeniyle yaz kamplarını kaçıran Melo, yeni sezonu ilk kez takım arkadaşlarıyla birlikte açacak. Fiorentina'dan eski hocası Prandelli'nin takımın başına gelmesi nedeniyle çok mutlu olan Melo, İtalyan teknik adam için şu ifadeleri kullandı: 'Bütün oyuncularla yakından ilgilenir. Hem hoca, hem baba, hem psikologdur. Prandelli'nin çok güçlü bir karakteri var. Oyuncularıyla arkadaş gibi iletişime geçiyor. Teknik ve taktik açıdan da dünyanın en iyilerinden.'

Kaynak: http://tr.eurosport.com/
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın