Görüş Bildir
Haberler
2022 Ramazan Bayramı Emekli İkramiyesi Ne Kadar? Emekli İkramiyeleri Ne Zaman Verilecek?

2022 Ramazan Bayramı Emekli İkramiyesi Ne Kadar? Emekli İkramiyeleri Ne Zaman Verilecek?

GNS
07.03.2022 - 23:01

Emekli vatandaşlar bayramda kendilerine yatacak ikramiyenin detayları konusunda araştırmalarına başladı. Kurban ve Ramazan Bayramı'nda her yıl emeklilere yatırılan ikramiyenin artacağı ifade edilmişti. Geçtiğimiz sene 1100 TL yatan bayram ikramiyesinin bu yıl ne kadar olacağı merak ediliyor. Peki Ramazan Bayramı emekli ikramiyeleri ne kadar? 2022 bayram ikramiyesi ne kadar oldu? Bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak? İşte detaylar..

İçeriğin Devamı Aşağıda

Emekli vatandaşlar bayram ikramiyesine dair detayları araştırmaya koyuldu. Ramazan ayının yaklaşması ile birlikte bayramda yatacak olan ikramiyenin bu sene ne kadar olacağı merak konusu oldu. Yılbaşında asgari ücret ile birlikte pek çok maaş ve ücrete zam gelmesi sonrası bayram ikramiyelerine de zam beklentisi oluştu. Peki bayram ikramiyeleri ne zaman verilecek? 2022 bayram ikramiyesi ne kadar oldu? İşte detaylar...

Emekli Bayram İkramiyeleri Ne Zaman Yatacak?

Emekli Bayram İkramiyeleri Ne Zaman Yatacak?

Bayram ikramiyeleri, bayramdan önce emekli vatandaşların hesaplarına yatırılıyor. 2022 yılı Ramazan Bayramı ikramiyesinin Nisan ayının son haftası içerisinde yatırılması bekleniyor.

2022 Ramazan Bayramı İkramiyesi Ne Kadar?

2022 Ramazan Bayramı İkramiyesi Ne Kadar?

Ramazan Bayramı ikramiyesi geçtiğimiz yıl 1100 TL olarak emekli vatandaşların hesaplarına yatırıldı. İkramiyenin bu yıl 1500-2000 TL arası bir tutarda ödenmesi bekleniyor. Yetkililer tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın