Görüş Bildir
Haberler
2014 İLKBAHAR-YAZ SEZONUNA DAMGASINI VURAN 9 AYAKKABI TRENDİ

etiket 2014 İLKBAHAR-YAZ SEZONUNA DAMGASINI VURAN 9 AYAKKABI TRENDİ

Pimood
09.04.2014 - 23:34 Son Güncelleme: 09.04.2014 - 23:39

2014 ilkbahar-yaz sezonunda ayakkabı trendleri

2014 ilkbahar-yaz sezonu koleksiyonlarında yer alan ayakkabıları incelediğimde, kıyafetlerde olduğu gibi ayakkabılarda da pek çok  trend listelere girmeyi başarmış durumda. Topuklulardan babetlere, sandeletlerden çizmelere kadar her çeşit ayakkabı farklı tasarımlarıyla karşımıza çıkıyor. Macro ve micro trendlerin sayısını arttırmak tabiki mümkün. Ama ben bu yazımda en göze çarpan, en dikkat çeken ve en çok tercih edilecek olan trendleri sizlere sunmak istedim ve sezona damgasını vuracak olan trendleri 9 başlık altında derledim.

Kaynak: http://pimood.com/2014-ilkbahar-yaz-s...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1- METALİK AYAKKABILAR

1- METALİK AYAKKABILAR

Metalik ayakkabılar, mağazaların yeni sezon ürünleri arasında en baş köşede yerlerini almış vaziyetteler.  Metalik renk uzay çağını çağrıştırsa da, diğer renklerle kolay uyum sağlaması nedeniyle, renk skalası geniş kombinlerde rahatlıkla kullanılabilirler.

2- KISA TOPUKLAR

2- KISA TOPUKLAR

Uzun boylu bayanlar için özellikle çok kullanışlı olan kısa topuklu ayakkabılarla, babetler kadar rahat yürünebilirken, topuklular kadar da zarif görünebilirsiniz.

3- TRANSPARAN AYAKKABILAR

3- TRANSPARAN AYAKKABILAR

Transparan trendi kıyafetleri olduğu kadar ayakkabıları da etkisi altına almış durumda. Ayak dekoltesini seven bayanların mutlaka edinmesi gereken bir parça.

4- BAĞCIKLI (LACE UP) AYAKKABILAR

4- BAĞCIKLI (LACE UP) AYAKKABILAR

Bağcıklı ayakkabılar da yine çok göze çarpan modellerden. Tercihinize göre topuklu, babet ya da çizme modellerini seçebilirsiniz.

5- SİVRİ BURUNLU AYAKKABILAR

5- SİVRİ BURUNLU AYAKKABILAR

Sivri burun ayakkabılar, tekrar geri döndü. Kullanım açısından biraz zor olsa da, görüntü açısından çok zarif duruyorlar. Ancak ayak deformasyonu dikkate alınmalı ve çok uzun saatler bu ayakkabılarla yürünmemeli, benden söylemesi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6- YILAN DERİSİ AYAKKABILAR

6- YILAN DERİSİ AYAKKABILAR

Yılan derisi her sezon olduğu gibi, bu sezonda başrolde. Tasarımlarında yılan derisini kullanmayı çok seven tasarımcılar, farklı renk ve formlarda hazırladıkları ayakkabılarla moda aşıklarına geniş alternatifler sunuyorlar.

7- BİLEKTEN BAĞLI AYAKKABILAR

7- BİLEKTEN BAĞLI AYAKKABILAR

Zarif görünüme sahip olmak için bir diğer yol da bilekten bağlı ayakkabıları tercih etmekten geçiyor. Özellikle ayak bileğine dikkat çeken bu stil ayakkabılar, daha ince bacak ve bileklere sahip bayanlar için çok ideal bir seçim olacak.

8- FARKLI TASARIM TOPUKLAR

8- FARKLI TASARIM TOPUKLAR

Sezonun en sıra dışı trendlerinden biri, farklı tasarım topuklar. Bir sanat eserini andıran topuklarla tüm dikkatleri ayaklara çekmek mümkün. Sokak stilinde ne kadar uygulanabilir bilinmez ama bu ayakkabılarla dikkat çekici görünmek garanti.

9- MULE – TOPUKLU TERLİKLER

9- MULE – TOPUKLU TERLİKLER

Ve sokaklarda terlikler hem de her yerde, üstelik en topuklularından. 2014 İlkbahar-yaz sezonunadamgasını vuran trendmule yani topuklu terlikler. Hala bir tane edinmediniz mi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın