Görüş Bildir
Haberler
TV
12 Game Of Thrones Karakterlerinin Özelliklerine Göre Tahmini Burçları

12 Game Of Thrones Karakterlerinin Özelliklerine Göre Tahmini Burçları

nestley t.
26.08.2015 - 16:45

Dünyaca ünlü Game of Thrones dizisinin karakterlerinin burçlarını merak ediyor musunuz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Arya Stark

1. Arya Stark

Cesur, özgür ruhlu, enerjik ve asi karakteriyle Arya Stark bütün özellikleriyle bir Koç burcu. Sabırsızlıkları yüzünden akıllarına geldiği gibi hareket etmeleri yüzünden diğer insanlar tarafında dikkatsiz ve düşüncesiz görülebilirler. Koç burçları savaşçı ve idealisttir, tıpkı özgürlüğü için kendini her türlü maceraya atmaya hazır olan Arya gibi

2. Sansa Stark

2. Sansa Stark

Olgun ve her zaman kibar tavırlarıyla tanıdığımız Sansa Stark Boğa burcunun tüm özelliklerini taşımakta. Kararından asla dönmeyen ve bu yönüyle biraz(?) inatçı olarak bilinen Boğa burcu insanları aynı zamanda isteklerinin gerçekleşmesi için oldukça azimlidir. Aşktaki bahtsızlığından dolayı dizide Sansa'yı romantik sahnelerde görmedik ama boğa burçları bütün o sert ve soğuk maskelerinin ardında bir romantiktir.

3. Olenna Tyrell

3. Olenna Tyrell

Dizide dikkatli ve uyanık konuşmalarıyla tanıdığımız muhteşem bir politikacı olan Olenna Tyrell tabiki de bir İkizler burcu. Ne kadar kötü bir durumda olursa olsun bütün becerileriyle her zorluğun altından kalkmayı başarabilir İkizler burçları. Her ne kadar Olenna'da fazla göremesek de yardımseverlikleri ve iyi niyetli olmalarıyla da bilinirler. İkizler burçları laflarını esirgemedikleri için her zaman eleştirileriyle ve tartışmacı kişilikleriyle tanınır ve Olenna gibi hiçbir lafın altında kalmazlar

4. Cersei Lannister

4. Cersei Lannister

Çocukları için her şeyi yapmaya hazır bir anne olarak Cersei Lannister her zaman duygularıyla hareket eden bir Yengeç burcu kadını. Dizideki karakteri nedeniyle daha çok yengeç burcunun olumsuz özelliklerini taşıyan kibirli ve intikam delisi Cersei diğer taraftan bir anne olarak aşırı korumacı ve her zaman ailesini ilk sıraya koyan bir yengeç...

5. Daenerys Targaryen

5. Daenerys Targaryen

Sıra geldi sevgili khaleesimiz Daenerys Targaryen'e, soy adına yakışır derecede ihtişamlı bir Aslan burcu üyesi. Ateş grubuna dahil olan aslan burcu hırsları ve tutkuları temsil eder, her zaman lider olmak, yönetmek onun kalemidir. Dany yeni kurduğu düzende her ne kadar zorluklar yaşasa da bu onu gelecekte başarılı bir lider olmaktan alıkoyamaz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Jon Snow

6. Jon Snow

Başak burcu erkekleri ilk bakışta sessiz sakin tavırlarıyla tanınır. Jon Snow'un da başka bir burçtan olması düşünülemezdi. Her daim dünyayı kurtaracakmış gibi düşünceli ve dalgın gezerler, gerçi dünyayı kurtarma görevi başak burçlarına verilse bunu analitik ve mantıklı yaklaşımlarıyla çözmeleri uzun sürmez. Mütevazilikleriyle kendilerini sevdirirler, sadık dostlukları ve sözlerinin arkasında durmalarıyla yerlerini sabitleştirirler.

7. Margaery Tyrell

7. Margaery Tyrell

Margaery Tyrell ve kralların akıllarını bile karıştıran güzelliği tabi ki de Terazi burcu olduğundan. Güzel olduğu kadar zehir gibi zekalarıyla terazi kadınlarının elde edemeyeceği erkek, oturamayacağı taht yoktur. Bu burcun insanları ince ruhlarıyla ve uysal yapılarıyla arkadaş çevrelerini büyütmekte asla zorlanmazlar.

8. Jorah Mormont

8. Jorah Mormont

Gözü kara bir aşık Jorah Mormont, kendini aşık olduğu kadına, Daenerys'e, adayarak ölüme gidiyor. Bu örnek Akrep burcu insanlarının nasıl tutkulu bir aşık olduklarını anlatmama yeter bence. Bütün kararlarında duygularına göre hareket eden akrep burçları verdikleri kararlardan da asla vazgeçmeyecek kadar kesindir.

9. Tyrion Lannister

9. Tyrion Lannister

Konuşmaları ve müthiş İngiliz aksanıyla tanıdığımız Tyrion Lannister dizide hayatta kalmasının en büyük yardımcısı kıvrak zekası ve diliyle bir yaydan başkası olamaz. Tyrion gibi diğer Yay burcu insanları da diyaloglarında sözü dolandırmayı sevmezler, açık sözlüdürler ve sonucu ne olursa olsun dürüstlüklerinden asla vazgeçmezler ya da laflarını kimseden esirgemezler diyebiliriz. Bu kadar çok konuşmalarının yanı sıra dostluk ilişkilerinde de vefalı ve sadıktırlar.

10. Brienne Tarth

10. Brienne Tarth

Sırada Oğlak burcu var. Bu burcun insanları diğer toprak gruplarına bağlı burçlar gibi kararlı ve azimli yapılarıyla bilinir dolayısıyla Brienne Tarth tam bir oğlak burcu olduğunu verdiği sözlerden tüm zorluklara rağmen vazgeçmemesiyle bize kanıtlıyor. En belirgin özellikleri kendinden emin oluşları olmasına rağmen her zaman takdir edilmek, onaylanmak isterler. İlk bakışta biraz soğuk ve mesafeli davransalar da tanıdıkça içtenliği ve sadık dostluklarıyla kendilerini gösterirler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Ygritte

11. Ygritte

Kova burcu insanları için özgürlükleri yaşamlarının temelidir bu yüzden bu burca en çok özgürlük aşığı Ygritte yakışıyor. Bağımsızlıkları dışında kıvrak zekasının belirtisi olan nükteli yaklaşımları ve mizah duygularıyla tanınırlar kova burçları. Eğlenceli ve vurdumduymaz tavırlarının altında merhametli ve şefkatli bir kalp yatıyor ne kadar kızsa da oku Jon Snow'un kalbine atamayan Ygritte gibi...

12. Bran Stark

12. Bran Stark

Önsezileri ve mistik özellikleriyle Bran Stark burçların en gizemlisi Balık burcu üyesi. Balık burçlarının en önemli özellikleri sezgileri ve uçsuz bucaksız hayal dünyalarıdır tabi ki de Bran gibi warg olmasalar da altıncı hisleri çok kuvvetlidir. Böyle üstün özelliklerinin yanı sıra alçak gönüllülükleri ile de kalbimizde taht kurarlar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
100
28
18
8
6
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ravenblack

Bugün de Deanerys ile egomu tatmin ettim, iyi günler...

Pasif Kullanıcı

cercei olmamış bee

Ezgi

4 cersei naptınız yaw yengeci dibe vurdunuz yaa şimdi :/

Pasif Kullanıcı

hem de ne dip yengeçler cercei değil ki