Görüş Bildir
Haberler
10 Mart Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mart Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

astroirem
09.03.2024 - 19:03

Bir yanda düzelen dengelerle uyum bir yanda kontrol etme hissiyle anlaşmazlıklar sizi bekliyor! Tabii hâlâ düzeni sağlayabilirsiniz. Peki, 10 Mart Pazar gününde akrep ve yükselen akrep burcunu neler bekliyor? Günlük burç yorumlarına göre günün nasıl geçecek? Sizin için akrep ve yükselen akrep burçlarının bugünkü aşk, para, sağlık ve kariyer fırsatlarını yorumladık: Bakalım günlük burç yorumlarına göre 10 Mart Pazar günün nasıl geçecek?  

İşte, akrep ve yükselen akrep burcuna ait günlük burç yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep Burçları

Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep Burçları

Sevgili Akrep, bugün eşinle veya partnerinle açık ve anlaşılır bir iletişim kurmak isteyebilirsin. Karşılıklı anlayış ve empati içinde ilişkinizdeki düzeni sağlayabilirsiniz. Bu sayede aşkınız eskisinden çok daha güçlü temeller üzerine oturabilir. Romantik konularda hayatının düzene girmesi seni genel anlamda stresten uzaklaştırabilir. 

Tabii bugün bir de Mars ve Uranüs arasındaki kare açının Akrep burçlarına etkilerini ele almamız gerekebilir. Dikkatli ol, bugün profesyonel hayatında kontrolü kaybetme korkusu daha belirgin hale gelebilir. İş yaşamında değişime kapalı ve dediğim dedik olabilirsin. Üstelik değişikliklere karşı güçlü tepkiler de verebilirsin. Bu da beraberinde ortaklarınla aranda anlaşmazlıklar çıkmasına neden olabilir. Tam da bu yüzden sosyal hayatındaki anlayış ve empatiyi, profesyonel hayatındaki ilişkilerde de kullanmanı tavsiye ederiz. Fakat Uranüs'ün etkisindeyken bu zor olabilir. Bunun yerine düzenin değişmesi ya da yenilenmesine dair kararları yarına da bırakabilirsin. Ne dersin, bu konular birkaç gün bekleyebilir mi? Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın