Görüş Bildir
TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, Kaçak Yayın İçin "Sıfırlayamasak da..." Dedi
Dönem dönem gündeme gelen ve suç teşkil ettiği için 'sıfıra indirme' vaatleri yapılan 'kaçak yayınlar' için Fenerbahçe - Galatasaray derbisi öncesi yine söylentiler artmıştı. Derbi izleyenlerin tespit edileceği ve haklarında işlem yapılacağı söylenmişti. Ancak bugün TFF başkanı Hacıosmanoğlu'ndan farklı bir çıkış geldi.
Reklam
Kapıcının Kazandığı 12 Milyon Liralık Tazminat Tüm Site Sakinlerini Ayağa Kaldırdı
Adana’da bir sitede kapıcı olarak görev yapan Rıdvan U., site sakini Caner Ş. tarafından silahla vuruldu. Kapıcı, silahlı saldırı sonrasında olayın iş kazası olduğunu iddia ederek mahkemeye başvurdu. Mahkeme ise 7 milyon 140 bin 47 lira maddi, 200 bin liralık da manevi tazminat kararı verdi. Yasal faizleriyle birlikte 12 milyon lirayı bulan karar sonrasında site sakinleri isyan isyan etti.
Reklam
Taksi Bulamadığı İçin Minibüse Binen Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu: “Trafik Var diye Bindim!”
İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu, sosyal medyada gündem olan 'Taksi bulamadığı için minibüse bindi' iddialarına yanıt verdi. Aksu, “İstediğiniz zaman taksi bulabilirsiniz. İstanbul’da sabah ve akşam saatlerinde yüzde 90 oranında trafik oluşuyor. Metro tramvay ve minibüs gibi ulaşım araçlarını kullanıyorum. Bu olayın bunla hiçbir alakası yok' dedi.
Şehit Polis Şeyda Yılmaz’ın Eşi Anlattı: "Saldırıyı Telsizden Duydum"
Geçtiğimiz günlerde birçok suç kaydı bulunan 19 yaşındaki Yunus Emre Geçti tarafından şehit edilen polis Şeyda Yılmaz’ın kendisi gibi polis olan eşi Semih Yılmaz, saldırıyı telsizden yapılan anonstan öğrendiğini söyledi. Yılmaz, “Vurulan polisin eşim olduğunu öğrendiğimde başımdan aşağıya kaynar sular döküldü” dedi.
Reklam
Reklam
Ekrem İmamoğlu: “Beni Engellemeye Çalışıyorlar, CHP Beni Cumhurbaşkanı Adayı Olarak Duyurabilir”
Halk TV’de program yapan İsmail Küçükkaya, “teyit ettiğim bir bilgiyi sizinle paylaşayım” diyerek Ekrem İmamoğlu kanadı ile CHP genel merkezi arasındaki bir diyalogdan bahsetti. Küçükkaya’nın iddiasına göre; Ekrem İmamoğlu, “Beni engellemeye çalışıyorlar, beni şimdiden Cumhurbaşkanı adayı olarak duyurabilir CHP. Caydırıcı olur, Türkiye böyle bir hukuksuzluktan kurtulur” dedi. 
Reklam
Narin Soruşturmasında Yeni Detaylar: Silinen Bazı Görüntüler Geri Getirildi, Yeni Tutuklamalar Olabilir!
Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra öldürülmüş şekilde derede bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın devam eden soruşturmasında yeni bilgiler ortaya çıktı. Soruşturmayı başından bu yana yakından takip eden gazeteci Ferit Demir’in haberine göre; TÜBİTAK bazı kamera görüntülerini ve ses kayıtlarını geri getirmek için çalışıyor. Bu çalışmalar sonucunda bazıları geri getirildi, süreçte yeni gözaltılar ile devam edecek yeni tutuklamalar olabilir.İşte Türkiye’de herkesin sonucunu merak ettiği Narin Güran soruşturmasındaki yeni detaylar…
Sanal Kumar Makalesi: "Çok İleri Düzey Bir Dolandırıcılık Var"
Türkiye’de son yıllarda “Slot” diye adlandırılan ve illegal bahis siteleri üzerinden oynanan kumar birçok kişiyi felakete sürüklüyor. Iğdır Üniversitesi’nden Dr. Burak İli’nin yayınlandığı makalede, Türkiye’de yaşanan kumar bağımlılığı yer aldı. İli, sanal kumarın ileri düzey bir dolandırıcılık yöntemi olduğunu söyledi.
Reklam