Görüş Bildir

Fatih Altaylı katıldığı bir programdan kesitle gündeme geldi. Programın sunucusu Ak Parti’nin troller hakkındaki yaklaşımını örneklendirmesi üzerine Altaylı da konuyla ilgili düşüncesini belirtti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sunucu, Altaylı’ya “Cumhurbaşkanı Erdoğan trol hesapların partiye zarar verdiği gerekçesiyle tespit edilmesi ve durdurulmasını talep etmiş.” dedi.

Sunucu, Altaylı’ya “Cumhurbaşkanı Erdoğan trol hesapların partiye zarar verdiği gerekçesiyle tespit edilmesi ve durdurulmasını talep etmiş.”  dedi.

Altaylı ise “Ak Parti’de trolleşme çok üst düzey artık. (…) Ak Parti trolleri temizlemeye kalkarsa partinin yarısı gider.” ifadelerini kullandı.

Altaylı ise “Ak Parti’de trolleşme çok üst düzey artık. (…) Ak Parti trolleri temizlemeye kalkarsa partinin yarısı gider.” ifadelerini kullandı.

İşte detaylar 👇

Bu içeriklerimiz de ilginizi çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
5
4
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

Yarısı çok iyimser.

ömer

Eskiden işe yarıyordu yalan yok troller destekçi gibi görünüp gerçek insanları etkiliyordu şimdi millet tam uyandı artık saçmalıyorlar iyice halkı kin ve nef... Devamını Gör

niceyuzyillara1923

Troller sayesinde ülke aydınlanma yaşadı. Ben onları kepçe olarak görüyorum.Kazanın dibindeki taneleri yüzeye çıkarır gibi, bir şey saçmalıyorlar, ortalık ka... Devamını Gör

Fatih Kaya

Ek is olarak aktroll olmak icin caba verdim lakin kabul gormedim troll locasina iki tane troll sana referans olmadan olmuyor :)) artik trollerin maasida gec ... Devamını Gör