Görüş Bildir
Haberler
Yaşlandığında Nasıl Biri Olacaksın?

etiket Yaşlandığında Nasıl Biri Olacaksın?

Osman Avcı
13.01.2015 - 12:46 Son Güncelleme: 17.07.2019 - 12:07

Yaşlandığımızda nasıl biri olacağımız sorusu hepimizin aklına gelmiştir? Peki sen nasıl bir yaşlı olacaksın? Cevabı testte...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Erkek misin, kadın mı?

2. Ne sıklıkta spor yaparsın?

2. Ne sıklıkta spor yaparsın?

3. Çorbanı seç!

4. Elinde sadece şu filmler var diyelim! Akşama hangisini izlersin?

5. Bir Looney Tunes karakteri seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sana hitap eden bir kare seç!

7. Yaşlandığın zaman nerede yaşamak istersin?

8. Bu soru çok çok önemli: Sevgilin var mı?

9. Çocuk istiyor musun peki?

10. Son olarak, hangisini tercih edersin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Apartmanın Huysuz İhtiyarı" olacaksın!

"Apartmanın Huysuz İhtiyarı" olacaksın!

Evet, sen yaşlandığın zaman huysuz, aksi bir ihtiyar olacaksın. Üstteki-yandaki gençler gürültü yaptığı zaman, sopayla vurmaktan duvarları deleceksin. Bir ara yöneticiliğe de merak salacaksın; ama insanların vurdumduymazlığı yüzünden onu da bırakacaksın. Yolu, parkı falan kapatan arabaların sileceklerini kaldıracağını hiç söylemiyoruz bile. Evet insanlar senden acayip tırsacak; ama tontonluğunu da içinde barındıracaksın :)

"Aşık Bir İhtiyar" olacaksın!

"Aşık Bir İhtiyar" olacaksın!

Sen aşk için yaratılmış bir varlıksın. En büyük hayalinse O'nunla yaşlanmak. Uzun süreçte kavgalarınız, tartışmalarınız, zor günleriniz de olacak; fakat bu hayatta sana bahşedilen en büyük hediyenin O olduğunu bildiğin için onu asla kaybetmeyeceksin. Tek eşli yaratılmışsın sen; hayatında O'ndan başkası olamazdı zaten!..

"Çılgın Bir SüperNine" olacaksın!

"Çılgın Bir SüperNine" olacaksın!

Sen zaten oldum olası sınırları zorlamayı seven bir oldun. Bu yüzden adrenalin, çılgınlık ve delilikle hep dirsek temasında bulundun. Yaşlandığında da bu durum değişmeyecek. Vücüdun/sağlığın elverdiği ölçüde sınırları zorlamaya devam edeceksin. Yani yıllar senin deliliğinden hiçbir şey götüremeyecek! Rock'n Roll büyükanne :)

"80 Yaşında Ama Hala Genç Bir İhtiyar" olacaksın!

"80 Yaşında Ama Hala Genç Bir İhtiyar" olacaksın!

Senin en temel özelliğin, çocuksu bir ruha sahip olman. Bir büyüyemedin gitti; zaten büyüyüp napcan ya? Hayatında uyguladığın yegane motto: 'Hızlı yaşa, genç öl!'. Bu yüzden sadece istediklerini yapıyor, arzularını takip ediyorsun. Yani biz diğer insanların yaşamını, senin yaşamınla karşılaştırırsak, boşuna yaşıyor, popomuzu kaşıyoruz :) Kısaca: Ne güzel şeysin sen, hep yaşın 19!

"Kedili Teyze" olacaksın!

"Kedili Teyze" olacaksın!

Senin ilerideki yıllarda tamamen kedilerle dolu bir hayatın olacak. Denemedin değil, insanlarla da deneyeceksin; fakat onlardan gördüğün ihanetler, alçaklıklar sonucu, yavaş yavaş onlardan soğuyacaksın, ki şimdi bile hepsinden nefret ediyorsun. Sonunda kedilere kalacaksın yani. Çevrendekilerse bu bağlığı biraz fazla bulsa da, onları kim takar? Miyav sesine bir ömür verilmez de ne yapılır? :)

"Azgın Teke" olacaksın!

"Azgın Teke" olacaksın!

0_o galiba bir üstatla karşı karşıyayız. Üstadım senin güzel şeylere karşı net bir zaafın var. Açık açık konuşalım şimdi, sen gayet çapkın birisin ve biliyor musun can çıkıyor huy çıkmıyor; işte tam da bu yüzden yaşlandığında, pek tabii ki bu çapkınlığına devam edeceksin. Hatta daha da tecrübe kazandığın için, çapkınlığının derecesi artacak. Saygıyla eğiliyoruz önünde üstad! Bir kitap yaz da, aydınlat biz gençleri :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1551
954
844
376
267
220
200
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kemal Kabal

Erkek seçtim ""Çılgın Bir SüperNine" olacaksın!" çıktı :) İleride ameliyat mı görünüyor anlamadım ki :)

mysterious

aşık genç olamadık, en azından aşık ihtiyar olacağız

Asya

"Kedili Teyze" olacaksın! evlenmiyimde kedilimi olurum köpeklimi hangisi olur sa olsun