Görüş Bildir
Haberler
YanarDonarlık Seviyene Göre Hangi Çılgın Müzisyenle Ruh Eşisin?

YanarDonarlık Seviyene Göre Hangi Çılgın Müzisyenle Ruh Eşisin?

yanardonar
17.05.2016 - 19:58

İki zıt kutbun bir araya gelmesiyle ortaya çıkan yanardonar; bazen bir insan, bazen bir davranış, bazen bir mekan, bazen de bir müzik olabilir. Ama asla kalıplara sığmaz. Peki hangi yanardonar müzisyen senin ruh eşin?

1. Hollyywood’da çalışıyor olsan görevin ne olurdu?

2. Sana göre tarihteki en yanardonar buluş hangisidir?

3. Diyelim ki bu hafta sonu ev boş. Muhteşem planın nedir?

4. Hoşlandığın kişi arkadaş kalalım dedi. Cevabın ne olurdu?

5. Sırada karar vermekte zorlanacağın bir soru var. Sence en yanardonar hareket hangisidir?

6. Ünlü bir oyuncusun diyelim. Hangi yanardonar karakteri oynamak isterdin?

7. Sana göre 20. yüzyıldaki en yanardonar an hangisiydi?

8. Günde kaç saat uyursun?

9. Sence sevgiliye yapılacak en yanardonar hareket hangisi?

10. Son olarak hadi bize yanardonar bir şarkı seç.

Michael Jackson!

Michael Jackson!

Sende kimsenin çözemediği büyülü bir yanardonarlık var. Her hareketin olay. Ne yapsan manşetsin, ne yapsan olay. Bunlar yetmezmiş gibi on parmağında on marifetle doğmuşsun. Yetenek ve yanardonarlık birleştiğinde de sen oluyorsun işte. Eee kolay değil öyle kitleleri peşinden sürüklemek!

Lady Gaga!

Lady Gaga!

Yanardonarlık sende vücut bulmuş desek yalan olmaz. Sen bu dünyaya gelmiş, gelecek en tarz insanlardan birisin. Kimin ne dediği umurunda bile değil. Sen her şartta keyfine bakarsın. Çünkü bu hayat senin ve hayat bir kere yaşanır.

Freddie Mercury!

Freddie Mercury!

Senin duruşun, bakışın her şeyin yanardonar. Dünya senin için bir oyun bahçesi. Sen yalnızca oynamaya bakıyorsun. Kazanıp kazanmamak senin için önemli değil, netice seni ilgilendirmiyor. Çünkü biliyorsun ki iyiler daima kazanır ve sen en iyisin!

Rihanna!

Rihanna!

Sen içindeki yanardonarı sonradan keşfedenlerdensin. Yaşamayı seviyorsun ve hiçbir konuda kompleksin yok. Seni eşsiz bir yanardonar yapan da bu. Toplum, kurallar, tabular hepsi senin önünde eğilmiş hayallerini gerçekleştirmeni bekliyor. Seninse hiç acelen yok. İstediğin her şeyi yapabileceğinden eminsin. Yeşil sahalarda görmek istediğimiz hareketler bunlar…

Jimi Hendrix!

Jimi Hendrix!

Seni hayata bağlayan şey yanardonar karakterin. Plansız kararların, yenilikçiliğin ve cesaretin senin eşi bulunmaz bir yanardonar olduğunu gösteriyor. Öyle bir yanardonarsın ki sahip olduğun her şeyi bırakıp bir anda Tibet’e gidebilirsin. Buna asla şaşırmayız. Çünkü için özgürlük ateşiyle yanarken, damarlarında akan kan sakinlikten donuyormuş gibi. Seni bir kalıba sığdırmak çok zor…

Beyonce!

Beyonce!

Sendeki yanardonarlık tüm dünyaya yeter! Sen komple bir yanardonarsın. Hiçbir zorluk senin yaşama gücünü kıramaz. Hayat sana limon veriyorsa, en güzel limonatayı da yine sen yaparsın. Şikayet etmek sana göre değil. Güçlü olmak zorundasın ve hep güçlü oldun. Bugün yanardonarlık senden soruluyorsa bunu güçlü karakterine borçlusun. Aman kendini bozma!

Sen de gerçek yanardonar hissini Doritos Ateş ve Pepsi Max ile dibine kadar yaşayabilirsin!

Sen de gerçek yanardonar hissini Doritos Ateş ve Pepsi Max ile dibine kadar yaşayabilirsin!
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Freddie Mercury!

Pasif Kullanıcı

Michael jackson ♡.♡ cok da severim kendilerini