Görüş Bildir
Haberler
8 Ünlü ve Hiç Bilinmeyen Yönleri

8 Ünlü ve Hiç Bilinmeyen Yönleri

VUUB | Sosyal Medya
18.04.2015 - 20:26 Son Güncelleme: 19.04.2015 - 15:34

1. Elvis Presley Küçük Kızlardan Hoşlanıyordu

1. Elvis Presley Küçük Kızlardan Hoşlanıyordu

Elvis kendinden yaşça çok küçük kızlara ilgi duymaktaydı. Lamar Fike “Çok genç kızlar onu büyülüyordu” diyerek aslında Elvis’in bu yönünü gayet net açıklamıştır. Priscilla, Elvis ile tanıştığında sadece 14 yaşındaydı. Ve evlendiler. İlişkileri rahatsız edici görülmekten ziyade yaş farkı olan insanlar arasındaki aşkın şiirsel görülmesini sağladı.

2. Alfred Hitchcock Yumurta’dan Korkuyordu

Hitchcock bir röportajında; “Yumurtalardan korkuyorum, korkmaktan da öte; beni dehşete düşürüyorlar. O yuvarlak beyaz deliksiz şey, kırdığınızda içinden yuvarlak sarı şey çıkıyor, deliksiz. Daha önce dağılan ve sarı bir likide dönüşen yumurtanın sarısından daha dehşet verici bir şey gördünüz mü?” diyerek yumurtalardan ne kadar korktuğunu belirtmiştir.

3. Ralph Macchio

Karate Kid’in yıldızı Ralph Macchio bu rolü oynadığında 22 yaşındaydı.

4. Coco Chanel

4. Coco Chanel

Coco Chanel bir nazi işbirlikçisiydi. Moda endüstrisinin en önemli isinlerinden olan bu kadın aslında korkunç bir insandı. Yahudi düşmanı, kaba, homofobik ve aynı zamanda sosyal statü atlamak için her şeyi yapabilecek biriydi. Ayrıca Nazi’ler Paris’i işgal ettiklerinde onlarla işbirliği yapmaktan çekinmedi.

5. Steve Jobs

5. Steve Jobs

Steve Jobs yedikleriyle ilgili takıntılıydı. Meyve ve nişastasız sebzeler yemeyi tercih ediyordu. Bir noktada Jobs bir hafta boyunca sadece elma yedi.

6. Martin Luther King Jr.

Martin Luther King Jr. büyük bir Star Trek hayranıydı, özellikle filmin benzeri görülmemiş şekilde farklı renklerde aktörleri oynatmasından dolayı.

7. Mel Blanc

7. Mel Blanc

Klasik Bugs Bunny’yi seslendiren Mel Blanc bir araba kazası sonucu komaya girdi. Kazadan iki hafta sonrasında Mel Blanc hiçbir yaşam belirtisi göstermiyordu. Daha sonra doktorunun aklına bir fikir geldi. Blanc’a “Bugün nasıl hissediyorsun, Bugs Bunny?” diye sordu. Kısa bir aradan sonra Blanc kısık bir sesle “ Eh… fena değil. Sen nasılsın?” diye cevap verdi.

8. Andy Warhol

8. Andy Warhol

Andy Warhol’un uyuşturucu seçimi Obetrol’du. Obetrol  ilk olarak 1920’lerde ortaya çıkmıştır. Şuan Adderall olarak da bilinen ilaç dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğunun ve narkolepsinin tedavisinde kullanılan bir amfetamindir. Warhol’un fabrikasından bu kadar düzenli ve çok iş çıkmasının sebebi obetrol olabilir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
55
34
23
12
12
10
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın