Görüş Bildir
Haberler
Türkiye’nin En Gözde Kamp Yeri Seçenekleri

Türkiye’nin En Gözde Kamp Yeri Seçenekleri

akakce.com
06.08.2015 - 16:48

Güzel bir tatil için tonla para harcamanıza gerek yok, tek yapmanız gereken kaliteli ve uygun fiyatlı kamp malzemeleri satın almak ve bu nadide yerlerden birine rotanızı çevirmek, iyi tatiller! :)

http://bit.ly/AkakçeKampMalzemeleri

Yedigöller Milli Parkı – Bolu

Doğal güzellik kavramı tanımlanırken yedigöller düşünülmüş olmalı. Gölleri ve ormanlık alanı öyle bir uyum içerisinde ki... Yedigöller adını da ormandaki deriiiin mi derin gölden alıyor. Göle gireyim bir iki kulaç atayım, ferahlayım niyetindeyseniz aman dikkat! Çevresinde bakkal, market pek bulunmadığından gıdanızı alıp gitmeniz yararınıza olur.

Akyaka Gökova – Muğla

Mavi ve yeşilin buluştuğu eşsiz bir alan olan Akyaka’dan büyülenip ayrılmak istemeyeceksiniz. Akyaka’da isterseniz kendinizi doğa sporlarına adayıp, uzuuun yürüyüşler yapabilir, dilerseniz koylarında muhteşem manzaralara karşı yüzebilirsiniz. Çadırınızı kurup, kamp alanındaki restoran ve kafelerden yiyecek temini sağlayabilirsiniz.

Ayder Ihlamurlar Altı – Rize

Rize’nin muhteşem yeşilinin içinde kendinizi kaybedip, yüksek dozda oksijene maruz kalabilirsiniz. Yaylada serin yürüyüşler yapabilir, bir anda gelen tulumun sesiyle kendinizi horon oynarken bulabilirsiniz. Yemek sorunu olmadığı gibi kamp alanında yöresel yemek çeşitliliği de oldukça fazladır.

Kaş – Antalya

“Bizim ülkemiz cennet, kıymetini bilelim” cümlesini çok sık kuracağınız eşsiz güzelliklere sahip Kaş da su sporlarının tadını doya doya çıkarabilirsiniz.  Doğal hayatla içiçe geçmiş, şehir stresinden tamamen uzak bir dönem geçirebilirsiniz. Kamp alanında kafe ve restoranlar bulunduğundan yemek sorun olmamaktadır.

Kelebekler Vadisi – Fethiye

Kusursuz doğasıyla anlatılmaz yaşanır tadında bir yer... 1. derece doğal sit alanı ilan edildiği için yapı inşa edilememekte. Bu doğal güzelliğin içinde kamp yapıp, denize girebilir, dalış eğitimi alabilir, paraşütle muhteşem manzarayı gökyüzünden izleyebilirsiniz. Yemek sorununun bir adet restoranla çözüldüğü bir yer.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın