Görüş Bildir
Haberler
Türk Üretimi Araca Vergi Yok!

Türk Üretimi Araca Vergi Yok!

Türk Üretimi Araca Vergi Yok!

Yerli aracın üretimine sayılı günler kaldı artık nefesimizi tutuyoruz. Bu ay içinde piyasaya çıkacağını ve tüm pürüzlerin yok edildiğini söyleyen Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, bu olayın detaylı açıklamasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacağını açıkladı, ve piyasada güçlü bir isim için destek verip ÖTV alınmayacağının haberlerini iletti.

''ÜRETİMİNDE ORTAKLARDA OLACAK''

Sayın Özlü' nün açıklamasında içinde ortakların bulunacağını ve bu ortakların en fazla 5, en az 3 kurum olduğunu söyledi. Bu ortaklığın içinde yabancı kurumların olmayacağının üzerinde duran Sayın Özlü ;

''ELEKTRİKLİ MOTORA ÖNCELİK VERMEK''

Batarya ve yazılım teknolojisine öncelik vererek hedefin aslında elektrikli motor olduğuna dikkat çekti. Aracı yaymak amacıyla ülke genelinde çok fazla teşvik olacak. Bu teşvik için koyulacak maddelerin ortaklar içerisinde konuşulup kararlaştırılacağını açıkladı.

Devlet kurumlarınında yerli otomobili alması teşvik edilecek ve desteklenecek, Türk üretimini yaygınlaştırmak amacıyla birçok çalışma yapılacak. Gelişmeler oldukça yazımızı güncelleyerek sizi bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Kaynak: http://sosyalgeek.com/turk-uretimi-ar...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın