Görüş Bildir
Haberler
TV
Tüm Zamanların En İyi 10 TV Dizisi

Tüm Zamanların En İyi 10 TV Dizisi

Yine tartışma yaratacak bir liste ile karşınızdayım. Bu nedenle yorum alanına kendi TOP10 listesini yaparak bu listeye büyük bir katkıda bulunabilirsiniz. Tüm Zamanların En İyi 10 TV Dizisi listesini hazırlarken güncel dizilerden olabildiğince uzak durarak, hafızalara kazınmış, özellikle 1980 ve sonrası dönemi ele aldığımı da belirtmek isterim. Bu listeyi oluştururken kimi zaman duygulandığım da bir gerçek, bakalım size de aynı duyguları yaşatabilecek miyim? (:

Kaynak: http://www.vuub.net/06/02/2016/tum-za...

The Simpsons

1989 yılında yayın hayatına başlayan ve bugüne kadar artan bir ilgi ile seyrettiğimiz The Simpsons, sadece çocuklara yönelik değil aksine özellikle yetişkinler için hazırlanan ve tüm zamanların en başarılı televizyon dizilerinden.

Seinfeld

1989-1998 yılları arasında devam eden efsanevi dizi Seinfeld başta Kramer olmak üzere tüm karakterleri ile olağanüstü bir komedi serisiydi. Başrolünde diziye adını veren Jerry Seinfeld’in yer aldığı dizi, usta oyuncunun stand-up kabiliyetini de gözler önüne seriyordu.

Kara Şimşek (Knight Rider)

1982-1986 yılları arasında 4 sezon gösterimde olan ve özellikle ülkemizde büyük bir hayran kitlesine sahip olan Kara Şimşek, 1980’li yıllarının çocukları üzerinde büyük bir etki bırakmıştı. Özellikle Kitt adlı muhteşem arabası ile Michael Knight rolünde izlediğimiz David Hasselhoff halen hafızalarımızda.

Evli ve Çocuklu (Married with Children)

Kişisel olarak en çok güldüğüm diziydi. Al Bundy efsanesini içerisinde barındıran dizinin çekimleri 1987-1997 yılları arasında gerçekleşti.

Mavi Ay (Moonlighting)

Bruce Willis’in meşhur olmasını sağlayan dizi ülkemizde Mavi Ay adı ile tüm seyirciyi ekranlara kitlemişti. 1985-1989 yılları arasında çekimleri gerçekleşen Mavi Ay’ın başrollerinde Bruce Willis’e unutulmaz performansları ile Cybill Shepherd eşlik etmişti.

Altın Kızlar (The Golden Girls)

1985-1992 yılları arasında çekimleri gerçekleştirilen ve ülkemizde büyük ilgi gören dizi, emekli olduktan sonra Miami’de aynı evi paylaşan 4 kadın’ın eşsiz hikayesini mizahi bir üslup ile seyircisine aktarmaktaydı.

Friends

1994-2004 yılları arasında TV dizilerinde çığır açan Friends, Manhattan’da yaşayan 6 arkadaşın hikayesini en samimi hali ile izleyici ile buluşturmuştu. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow ve Matthew Perry gibi önemli oyuncuların ana karakter olarak sahne aldığı dizinin yaşattığı tadı halen başka diziler de yakalamak oldukça zor.

ALF

1986-1990 yılları arasında çekimleri gerçekleştirilen ve şahsen benim en büyük kahramanlarımdan olan ALF, Melmac gezegeninden ülkemize bir hata sonucu gelir ve sonrasında birlikte yaşadığı aile ile yaşadığı olaylar kısmen de olsa hala hafızalarımızda..

Cosby Ailesi (The Cosby Show)

Sit-Com türü komediyi ayakta tutan, 1984-1992 yılları arasında tam 8 sezon gösterimde olan The Cosby Show, New York’ta yaşayan Huxtable ailesinin öyküsünü anlatmaktadır. Başrolünde yer alan Bill Cosby’nin adı bugünlerde her ne kadar iğrenç söylentiler ile anılsada gösterildiği döneme iz bırakmış bir dizidir.

A Takımı

A Takımı, 4 Üye’den (Hannibal, Face, Murdock, B.A Baracüs) oluşmaktadır. İşlemedikleri bir suç yüzünden hapise atılırlar. Ancak daha sonra hapisten kaçarlar ve yaşamlarına paralı askerler olarak devam ederler. Belirli bir ücret karşılığında zor durumda olanlara yardım eden efsane grubun lideri Hannibal Smith’dir. Templeton Peck yani Faceman ise gruptaki en çekici üye’dir, genelde kadınlar ona bayılır. Murdock, biraz çılgındır ve grubun tek pilotu’dur. B.A Baracüs ise grubun tek siyahi ve en kuvvetli üyesidir. A Takımı kendilerine ait olan GMC marka minibüsleriyle dolaşırlar.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın