Görüş Bildir
Haberler
Trafikte Tartıştığı Aracın Önünü Kesip Sürücüsünü Bıçaklayan 'Çakarlı Maganda' Tutuklandı

etiket Trafikte Tartıştığı Aracın Önünü Kesip Sürücüsünü Bıçaklayan 'Çakarlı Maganda' Tutuklandı

İstanbul Hadımköy'de çakarlı aracıyla trafikte tartıştığı aracın önünü kesip sürücüsünü bıçakladığı için gözaltına alınan Muhammed Enes Uysal tutuklandı. Zengin bir iş insanının oğlu olduğu belirtilen Uysal'ın 6 suç kaydı olduğu ortaya çıkmıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dün yakalanan ve bugün 'Kasten öldürmeye teşebbüs etme', 'Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' ve 'Kara araçlarını alıkoyma' suçlarından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen Muhammed Enes Uysal tutuklandı.

İlk ifadesi ortaya çıktı

İlk ifadesi ortaya çıktı

Uysal'ın emniyetteki sorgusunda, 'Yol vermeyince onunla tartışmaya başladık. O daha sonra elindeki telefonla benim görüntümü kaydetmeye başladı. Ardından telefonu kapatıp bana saldırmaya başladı ve sonra bıçak çekti. Ben de onun elindeki bıçağı almaya çalıştım. O esnada boğuşurken onun bir yerleri kesildi. Ben bıçaklamadım' dedi.

Ne olmuştu?

Ne olmuştu?

Hadımköy'de geçtiğimiz günlerde Muhammed Enes Uysal, lüks minibüsündeki çakar tertibatını kullanarak aracı ile seyir halindeyken kendisine yol vermeyen Dadaş Aras’ın önünü kesmişti.

Polis olduğunu söyleyen saldırgan Dadaş Aras'ı darp etmeye çalışmıştı. O anlar Aras tarafından cep telefonuyla kaydedilmişti.

Detaylar için 👇

Dadaş Aras'ı yaşanan tartışmanın ardından sırtından bıçaklayan zanlı dün Avcılar'da yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
321
69
17
14
4
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hulusi Baba

Twitter hukuk bürosu sağolsun!

lord

bu tür adamlar özellikle İstanbul'da çok ve evet bunları yakalayarak azaltamazsın. Amerika'daki gibi zorunlu öfke kontrolü ve pisikolojik destek seansları al... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

la öfke kontrolü olmayacak bi tip değil ya..bildiğin şımarık sadece...azıcık sikseler kendine gelir. allahın cıbır zengin bebesi...babişkosunun "senin t.şşağ... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

çakarlarla geziyormuş umarım sanada çakarlar