Görüş Bildir
Haberler
Nasıl Birisiyle Evlenmelisiniz? Testi Yapın, Ruh İkizinizi Bulun!

etiket Nasıl Birisiyle Evlenmelisiniz? Testi Yapın, Ruh İkizinizi Bulun!

diazepam
21.04.2014 - 15:23 Son Güncelleme: 21.04.2014 - 15:29

Başarılı bir evlilik yapmak, sizi en iyi anlayacak, ortak noktalarınızın en fazla olduğu, tabiri caiz ise ruh ikizinizi bulmaktan geçer. Halihazırda evliyseniz sizin için yapacak bir şey yok ama halen bekarsanız, evlilik planlarınız varsa testimizi çözün, ruh ikizinizi bulun.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doğum gününüzde birçok hediye aldınız, peki sizi en çok hangisi sevindirdi?

Öyle bir sürprizdi ki kendinizden geçtiniz, neydi bu sürpriz?

Arkadaş grubu ile gittiğiniz mekanda birinden çok etkilendiniz, o kimdi?

Bir çiçek seçin

En son ne için ağladınız?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Üzgün hissettiğinizde ne yaparsınız?

Bir arkadaşınız sosyal medya üzerinden düğün fotoğrafını paylaştı, nasıl bir yorum yaparsınız?

Bir arkadaşınız sosyal medya üzerinden düğün fotoğrafını paylaştı, nasıl bir yorum yaparsınız?

Diyelim ki çocuğunuz var ve odasından çıkmama cezası verdiniz neden?

Haberlere çıktınız, sizce neden?

Son olarak sizin için önce...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Siz "evcimen" biriyle evlenmelisiniz.

Siz "evcimen" biriyle evlenmelisiniz.

Siz yemek yapan, eve temizlikçi kadın almak yerine birlikte temizlik yapacağınız, sesç ıkarmadan perdeleri takan, alışverişe beraber gittiğiniz, evin eksiklerini sizin kadar iyi bilen, evde vakit geçirmeyi dışarıda vakit geçirmeye tercih eden biriyle evlenmelisiniz. Yapacağınız yanlış bir evlilik evde mutsuz olmanıza sebep olacaktır. Çünkü siz evcimen birisiniz ve eşinizin de böyle olması gerekiyor. Beraber ikea'dan alışveriş yapmalı, evi birlikte dekore etmeli, evde keyifli vakit geçirebilmelisiniz. Sizin için ev çok önemli.

Siz "neşeli" biriyle evlenmelisiniz.

Siz "neşeli" biriyle evlenmelisiniz.

Sizin gülmeye ihtiyacınız var. Hayatınızı paylaşacağınız kişi sizi güldürmeli, pozitif enerjisiyle sizi şarj etmeli, onunla geçirdiğiniz her dakikadan keyif almalısınız. Negatif durumlar, olumsuzluklar, kötü giden şeyler zaten sizi yeterince yıpratıyor, bu etkileri neşeli bir hayat arkadaşı ile kolaylıkla atlatabilirsiniz. Kazara somurtkan, donuk, neşesiz biriyle evlenirseniz mutlu olmanız çok zor. Size sürekli hayatın güzelliklerini, keyfini gösterecek birine ihtiyacınız var, o kişi neşe dolu, pozitif biri olmalı.

Siz "gezip tozmasını seven" biriyle evlenmelisiniz.

Siz "gezip tozmasını seven" biriyle evlenmelisiniz.

Bugüne kadar zaten yeterince oturdunuz. Sizin, sizi kolunuzdan tutup oraya buraya götürecek birine ihtiyacınız var. Yıllardır gitmek istediğiniz ama bir türlü gidemediğiniz yerlere sizi gerekirse zorla götürecek, yerinde duramayan biriyle evlenmelisiniz. En azından çocuk yapana kadar Türkiye'nin tamamını, Avrupa'nın da büyük kısmını gezmelisiniz. Bunu size yaptıracak olan gezmeyi bilen ve seven bir hayat arkadaşı olmalıdır. Evde oturan, 'off kim gidecek şimdi oralara' diyen birisi sizi hayat enerjinizi emer unutmayın.

Siz "her an sürprizlerle dolu" biriyle evlenmelisiniz.

Siz "her an sürprizlerle dolu" biriyle evlenmelisiniz.

Monotonluk size göre değil, her gün yeni bir heyecan, sürpriz yaşamaya seven birisiniz. Bu sebeple sizi hayatta mutlu edecek kişi, sürpriz yapmayı bilen, sizi şımartan biri olmalıdır. Eve elinde bir demet çiçekle gelmekten bahsetmiyoruz. Sizi çiçek bahçesine götürecek biri lazım size. Akla hayale gelmedik sürprizlerle aklınızı başınızdan alan biri. Hayatın tekdüzeliğinde bir vaha gibi, yorulduğunuz anlarda 'ben varım' diyen biri lazım size.

Siz "evden işe işten eve" biriyle evlenmelisiniz.

Siz "evden işe işten eve" biriyle evlenmelisiniz.

Sizin evlilikten beklentileriniz çok fazla değil. Bir yuva kurayım, hemen çocuk yapalım, ikimiz de çalışalım, orta derecede bir gelirimiz olsun, borçsuz harçsız yaşayıp gidelim diyen birisiniz. Sizin için evden işe, işten eve gidip gelen, size bağlı, sadık, uyumlu bir hayat arkadaşı lazım. Ne çok heyecan, sürpriz arıyorsunuz ne kös kös evde oturmak. Her şey kararında olsun bana kafi diyorsunuz. O zaman siz üniversite bitirmiş, ekmeğini eline almış, kısacası hayatını düzene sokmuş biriyle evlenmelisiniz. Ötesi sizi zorlar.

Siz "hayatının merkezine sizi koymuş" biriyle evlenmelisiniz.

Siz "hayatının merkezine sizi koymuş" biriyle evlenmelisiniz.

Biraz bencil misiniz ne? istiyorsunuz ki hayat benim baş rolünde de elbetteki ben olmalıyım. Belki haklısınız ama sizi mutlu edecek kişiyi bulmakta zorlanabilirsiniz. Hayatının merkezinde sizin olduğunuz, sizin etrafınızda pervane olan, gözü sizden başka kimseyi görmeyen birini istiyorsunuz ki bugünlerde böylesini bulmak oldukça zor. Ama ola ki buldunuz sakın kaçırmayın zira sizin mutluluğunuz orada.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2683
1535
786
549
326
300
298