Görüş Bildir
Haberler
Ters Köşe Senaryo ve Komedi Süslü Dram Arayanları Ekrana Kilitleyecek, Mental Rahatsızlıklara Değinen Kore Dizileri

Ters Köşe Senaryo ve Komedi Süslü Dram Arayanları Ekrana Kilitleyecek, Mental Rahatsızlıklara Değinen Kore Dizileri

Mental rahatsızlıklara dikkat çeken bu yapımlar, hem oyunculuklar hem de başarılı hikayeleriyle size izlerken keyif dolu anlar yaşatacak...

(Dizi özetleri Güney Kore Sineması'ndan alınmıştır.)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Clean With Passion For Now

1. Clean With Passion For Now

Dizi, mysophobia (mikrop korkusu) olan bir adam (Yoon Kyun-Sang) ile kirliliğe aldırmayan bir kadının (Kim Yoo-Jung) arkasındaki aşk hikâyesini konu almaktadır.

2. Heart To Heart

2. Heart To Heart

Cha Hong-Do'nun (Choi Gang-Hee) sosyal fobisi ve ciddi yüz kızarması gibi psikolojik sorunları vardır. Bunun yanı sıra meraklı bir kişiliğe sahiptir ve o her şeyi kitaplardan, internetten öğrenir. Bir gün, Cha Hong-Do'nun büyükannesi ölür. Büyükannesi onun dış dünyaya ile iletişim kaynağıydı. Bu yüzden Cha Hong-Do, bir hizmetçi olarak ev işleri yapmaya başlar, fakat yaşlı bir kadın olarak kendini gizler. Başından geçen bir olay sonucunda, bir psikiyatrist olan Ko Yi-Seok (Chun Jung-Myung) ile karşılaşır.

3. Hyde Jekyll, Me

3. Hyde Jekyll, Me

Koo Seo-Jin (Hyun Bin) iki farklı kişiliğe sahip bir adamdır. O, Wonderland adlı bir lunaparkın müdürü olarak çalışmaktadır. Onun kişiliklerinden biri Jekyll'dir. Jekyll (Koo Seo-Jin), soğuk bir kişiliğe sahiptir. Onun diğer kişiliği ise Hyde'dır (Robin). Hyde, tatlı ve masum bir kişiliğe sahiptir. 

Jang Ha-Na (Han Ji-Min) ise Wonderland'de bulunan bir sirkin yöneticisi ve oyuncusu olarak çalışmaktadır. Koo Seo-Jin sirki Wonderland'den çıkarmaya çalışır ve Jang Ha-Na sirkin kalabilmesi için sirki yedinden düzenler. Bu süreçte Jang Ha-Na, Koo Seo-Jin'e aşık olur.

4. Thirty But Seventeen

4. Thirty But Seventeen

Dizi, 17 yaşındayken trafik kazası geçiren ve 13 yıl boyunca komada kalan bir kadının (Shin Hye-Sun) etrafında dönmektedir. Uyandığında artık bedeni 30 yaşındadır.

5. My Mister

5. My Mister

Dizi, farklı jenerasyondaki insanların hayatları ile ilgili farklı değerleri tasvir edecek. 40’lı yaşlardaki bir adamın (Lee Sun-Kyun) hayatındaki zorluklara katlanması ve ondan farklı bir hayat yaşamasına rağmen 20’li yaşlardaki bir kadının (IU) onun gibi hayatındaki zorluklara katlanmasını anlatmaktadır. Onlar birbirlerinin hayatlarına baktıklarında birbirlerine derman olur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Secret Garden

6. Secret Garden

Ünlü bir şarkıcı olan Oska'ın (Yoon Sang-Hyun) skandalını, kuzeni Kim Joo-Won çözmeye çalışırken, bir yanlış anlama sonucu dublör Gil Ra-Im ile karşılaşır. O karşılaşmadan sonra Kim Joo-Won, Gil Ra-Im'in neden sürekli aklında olduğuna anlam veremez ve onu takip etmeye karar verir. İlk başlarda Kim Joo-Won, Gil Ra-Im tarafından reddedilse de bir gün tesadüfen içtikleri bir iksir yüzünden bedenleri ve ruhları birbiri ile değişir. O günden sonra birbirlerinin dünyaları hakkında daha çok şey öğrenen Kim Joo-Won ve Gil Ra-Im gittikçe birbirlerine bağlandıklarını fark ederler. İçtikleri iksir yüzünden hikâye, daha karmaşık ve çarpıcı bir hal almıştır.

7. Just Between Lovers

7. Just Between Lovers

Dizi, başarısızlık korkusundan dolayı geri adım atmak yerine kendilerine yeni fırsatlar oluşturmak için en azından sahte bir umuda tutunan insanların etrafında dönmektedir.

8.

8.

Dizi, soğuk kalpli bir beyin cerrahı (Yoon Kye-Sang) ile sevecen bir mutfak şefin (Ha Ji-Won) etrafında dönmektedir. Onlar birbirlerini teselli edecek ve birlikte geçmişin sebep olduğu yaraları saracak.

9. Flower Boy Next Door

9. Flower Boy Next Door

Dizi, evinden nadiren ve karşı komşusunu gözetleyen genç bir kadının etrafında dönmektedir. Ko Dok-Mi (Park Shin-Hye), karşı binada oturan Han Tae-Joon’u (Kim Jung-San) gözetlemeyi bir rutin haline getirmiştir. Bir gün, her zaman ki gibi Tae-Joon’un evini gözetlerken onun dairesinde bir başka adamın (Yoon Si-Yoon) olduğunu fark eder. Dahası, adam gözetlendiğinin farkına varır ve Dok-Mi’nin kapısına dayanır.

10. Fix You

10. Fix You

Dizinin konusu, insanların duygusal yaralarını iyileştirmeye çalışan bir grup psikiyatristin etrafında dönmektedir. Lee Shi-Joon İşini büyük bir tutku ile yapan ve hastalarını iyileştirmek için ne gerekiyorsa yapmaya istekli bir doktordur. Han Woo-Joo ise Mesleğini seven ve adalet duygusu oldukça güçlü olan dürüst birisidir. Fakat hayatında yaşadığı ani sinir krizleri dengesini bozar ve tutku dolu bir insan olabilmek için gerçekten neyi sevip sevmediğini, gerçek benliğini aramaya başlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. It’s Okay, That’s Love

11. It’s Okay, That’s Love

Jang Jae-Yeol (Jo In-Sung) gizemli bir yazar ve radyo DJ'idir, ancak bir takıntıdan muzdariptir. Ji Hae-Soo (Gong Hyo-Jin), bir üniversite hastanesinde psikiyatride burslu okumuştur. Ameliyat yapmak istemediği için psikiyatri alanını seçmiştir. Jang Jae-Yeol'la tanıştıktan sonra, hayatında büyük değişimler olmuştur.

12. Kill Me, Heal Me

12. Kill Me, Heal Me

Zengin bir aileden gelen 7 kişilikli bir adam (Ji Sung) ile doktorluğunun ilk yılında olan bir kadının (Hwang Jung-Eum) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır.

13. Beautiful Love, Wonderful Life

13. Beautiful Love, Wonderful Life

Dizi, çok çalışmalarına rağmen başarısız olmuş bir grup sıradan insanın hikâyesini anlatmaktadır. Onlar, küçük bir şey olsa bile hayatlarında seveceği bir şey bulmak ve hayatlarını tekrar sevebilmek için bir yolculuğa çıkar.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
70
27
6
3
3
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın