Görüş Bildir
Haberler
Temmuz Ali Salman Kimdir? İlyas Salman'ın Oğlu Temmuz Ali Salman Kaç Yaşında? Ne İş Yapıyor?

Temmuz Ali Salman Kimdir? İlyas Salman'ın Oğlu Temmuz Ali Salman Kaç Yaşında? Ne İş Yapıyor?

Vaveyla
05.05.2022 - 12:28

Ünlü tiyatrocu ve sinema oyuncusu İlyas Salman'ın oğlu Temmuz Ali Salman da babası gibi sinemayla ilgileniyor. Babasının aksine medyatik bir insan olmayan Temmuz Ali Salman daha çok sosyal medya platformlarında görev alıyor. Özellikle İlyas Salman'ın gündeme gelmesiyle merak edilen Temmuz Ali Salman kimdir? Kaç yaşında, ne iş yapıyor? Bu soruların cevaplarını içeriğimizde sizin için derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İlyas Salman'ın oğlu olan Temmuz Ali Salman oğluna verdiği isimle merak edilen biri olmaya başlandı. Ünlü sinema oyuncusu İlyas Salman kadar göz önünde bulunmamayı tercih eden Temmuz Ali Salman'ın ne iş yaptığı merak ediliyor. Temmuz Ali Salman kimdir? Gelin bu sorunun cevabını birlikte inceleyelim.

Temmuz Ali Salman Kimdir?

Temmuz Ali Salman Kimdir?

Temmuz Ali Salman 1981 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İlyas Salman'ın iki çocuğundan birisidir. 

Eğitim hayatına Özel Gökdil Koleji'nde başlayan Temmuz Ali Salman daha sonra Bilgi Üniversitesi'nde Sinema eğitimini tamamlamıştır.

Seçtiği eğitim dalında babasının izinden gitmek isteyen Temmuz Ali Salman 2004 yılında mezun olmuştur.

Temmuz Ali Salman Ne İş Yapıyor?

Temmuz Ali Salman Ne İş Yapıyor?

41 yaşındaki isim Temmuz Ali Salman sinema eğitimi alarak bu alanda yaşamını sürdürmektedir.

Babası İlyas Salman gibi oyunculukla ilgilenmeyen Temmuz Ali Salman daha çok sinemanın farklı alanlarında çalışmaktadır. 

Sosyal medya platformlarında yayınlanan içeriklerin yapımlarında yer almayı seçmiştir. Temmuz Ali Salman'nın babası İlyas Salman gibi görünür bir meslek hayatı bulunmamaktadır.

İlyas Salman'ın Torununa Verdiği İsim Nedir?

İlyas Salman'ın Torununa Verdiği İsim Nedir?

Aldığı rollerle ve yaptığı açıklamalarla gündem yaratan ünlü sinema oyuncusu İlyas Salman'ın, 2016 yılında doğan torununa verdiği isim çok konuşuldu.

Temmuz Ali Salman, babası İlyas Salman'la birlikte oğluna Gezi simini verdiler. Bu isimde 2013 yılında yaşanan Gezi Parkı protestolarından etkilendiklerini açıkladılar.

Temmuz Ali Salman'ın oğluna verdiği Efruz Gezi isminden sonra da Temmuz Ali Salman'ın kim olduğu merak edilmeye başlanmıştı.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın