Görüş Bildir
Haberler
Sziget Festivali İçin Geri Sayımı Başlatan 15 Bomba Konser

Sziget Festivali İçin Geri Sayımı Başlatan 15 Bomba Konser

Gökçe Devecioğlu
28.05.2015 - 12:00 Son Güncelleme: 30.05.2015 - 01:17

Budapeşte'nin ortasında yer alan Obuda adasında gerçekleşen ve Avrupa'nın en büyük kültür, sanat ve müzik festivallerinden olan Sziget Festivali için geri sayım başladı.

Bu yıl 10-17 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek festivalde sahne alacak grupların henüz yarısı bile açıklanmadan biletler kapışılıyor, kalp atışları hızlanıyor!

Sziget Festivali'nin bir festivalin ötesinde, unutulmaz bir deneyim olduğunu hatırlatarak, bu sene Özgürlük Adası'nda buluşmak için sabırsızlandığımız isimleri sıralayalım...

1. Robbie Williams

Sziget 2015'e ayağımızın tozuyla Robbie Williams konseri ile başlayacağız. Her dönem star kalacak, yaşlandıkça yakışıklılaşan Robbie abimizin canlı performansının BAMBAŞKA olduğunu mutlaka duymuşsunuzdur. My Way'i canlı izleyebilmek en içten dileğimiz; tüylerimiz şimdiden diken diken! ❤

2. Florence + The Machine

Bünyemizde 'Bu kadın melek mi, bu nasıl bir ses?' gibi sorular uyandıran Florence + The Machine, taze taze yayınladığı yepyeni parçası Delilah ile birlikte gönlümüzle eş zamanlı olarak Sziget'e düşüyor! O ses + kızılların en güzeli + Budapeşte gecesi = RÜYA.

3. Alt-J

Türkiye'ye de gelerek büyük heyecan yaratan Alt-J hakkında zaten çok söze gerek yok. Breezeblocks'ı canlı dinlemeye hazır mıyız?

4. Gogol Bordello

Gogol Bordello, 'Start Wearing Purple' ile hayatımıza gireli tam 10 koca yıl olmuş. Bugüne kadar hiç Gogol Bordello konseri izlemediyseniz grubun ne derece eğlenceli olduğunu ANLAYAMAZSINIZ. Gypsy müziğin kan kaynatan ritminde dans etmeye, zıplamakla kalmayıp pogolara karışmaya yeniden - fazlasıyla hazırız!

5. Infected Mushroom

İsrailli psychedelic trance grubu Infected Mushroom, Sziget'te 'electro panic' yaratacak!

6. Ellie Goulding

Şahsına münhasır sesi ile rahatlatıcı, dinledikçe dinlenesi yeni nesil favori İngiliz hatunumuz Ellie Goulding'den 'Burn' dinlemeden dönmüyoruz, evet.

7. Limp Bizkit

'Eskiden ne çok dinlerdik yaa' dediğimiz, ve tarzını hiç değiştirmeyen yegane gruplardan olan Limp Bizkit, içimizde bir yerde en baştan canlanmak için hazırolda duran Nu-metal aşkına coşkuyu verecek. Jump'lamaya hazır olun!

8. Hollywood Undead

Hollywood Undead tam bir bilen bilir grubu. Taa MySpace zamanlarında 'I Must Be Emo' isimli şaheserlerini keşfetmiş bulunan sayılı insanlardansanız, konserde en önlerde karşılaşacağımıza eminiz. Yok ben duymadım diyorsanız da siz mutlaka o sahneye bir uğrayın, fena halde coşma garantili; bizden söylemesi!

9. Avicii

Avicii, Sziget'in DJ kontenjanının şüphesiz en çok ilgi gören isimlerinden. Enerjisiyle en elektronik müzik sevmeyen adamı bile delirtmesi bekleniyor. O yaşta bu yetenek, kesinlikle dinlemeye değer...

10. Kasabian

''En iyi gruplar adadan çıkıyor'' önermesinin kanlı canlı kanıtlarından Kasabian'ın memleketteki kitlesi malum. Tom ve Sergio'ya yeniden ve yeniden hayran kalmak için sabırsızlanıyoruz!

11. Interpol

2011'deki Interpol konserini kaçıranlar, hiçbirini kaçırmasam yine doyamam diyenler; acil en öne bekleniyorsunuz!

12. The Ting Tings

Müsadenizle Katie hanım kızımız ile birlikte dans etmekten delireceğiz; bekleriz! 💃👯💃👯

13. Babylon Circus

Lyon'a gitme sebebi olacak kadar samimi, mütevazi, fazla enerjik; tam bir performans grubu. Kesinlikle gözünüzden kaçmaması, hangisiyle çakışırsa çakışsın kaçırmamanız gereken bir konser. FAV. Mümkünse çıplak ayakla zıplayın!

14. Kadebostany

Bilen bilir, canlı dinlemiş olan daha iyi bilir; Kadebostany tam bir festival grubu. Türkiye'ye de birçok kez gelip muhteşem ses, muhteşem enerji, muhteşem tatlılıkları ile hayran kitlelerini beşe katladılar. Kaç-maz!

15. The Subways

Zıpır zıpır konser performanslarıyla ünlü The Subways , 'Rock & Roll Queen' nasıl olur, tüm adaya gösterecek!

BONUS: Europe sahnesinde Türkiye'yi temsil edecek sürpriz bir grup!

BONUS: Europe sahnesinde Türkiye'yi temsil edecek sürpriz bir grup!

Bu sene Sziget Türkiye ve Karnaval.com işbirliği ile ilk defa gerçekleşen Sziget Talent Turkey yarışması, Europe Stage'de Türkiye'yi temsil edecek grubu seçiyor! Çok sayıda aday arasından finale kalan 5 isim; Can Gox, Emir Yargın, Esas Çocuk, Nilipek ve Yok Öyle Kararlı Şeyler; 1 Haziran 2015 tarihinde Hard Rock Cafe Istanbul’da gerçekleşecek final gecesinde yarışacak. Kimin kazanıp bizimle Sziget'e geleceğini heyecanla bekliyoruz :)

#Sziget2015'te görüşmek üzere!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0