Görüş Bildir
Haberler
Spor Toto Süper Lig ve Kupa Maçları 1 Hafta Ertelendi

Spor Toto Süper Lig ve Kupa Maçları 1 Hafta Ertelendi

Batuhan
05.04.2015 - 15:18 Son Güncelleme: 06.04.2015 - 19:43
İçeriğin Devamı Aşağıda

Silahlı saldırı olayının ardından Spor Toto Süper Lig'de maçların 1 hafta süreyle ertelendiği bildirildi.

Ayrıca bu hafta içerisinde oynanacak Türkiye Kupası çeyrek final maçları da ileri bir tarihe ertelendi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, Fenerbahçe Futbol Takımı'nı taşıyan otobüse yapılan silahlı saldırıyla ilgili bir araya geldi.

Riva'da yer alan TFF'nin merkezine gelen Bakan Kılıç'ı, TFF Başkanı Demirören ve yöneticiler kapıda karşıladı. Bakan Kılıç, Demirören ve Gümüşdağ, yaşanan olayları masaya yatırmak için toplantı odasına geçti.

Bu toplantının ardından kısa bir açıklama yapan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 'Burada yapılacak toplantıda, Türk sporunun bu olaydan çok daha güçlenerek, kenetlenerek ve gelecekteki çalışmalara çok daha azimli bir şekilde yürüyeceğimiz değerlendirme olacaktır. Spor denince akla ilk gelen, kardeşlik, birlik ve hoşgörü. Sorunları masaya açıkça yatırarak ve değerlendirerek. Özeleştiri yaparak geleceğe doğru yürüyeceğiz. İnanıyorum ki bu olaydan Türk spor ve futbolu güçlenerek çıkacak. Kulüplere, TFF'ye düşen görevler var. Bize düşen görevler var. Bunların bilincinde çalışmalara devam edeceğiz. Hızlı bir şekilde toplanan başkanlarımıza ve temsilcilerimize teşekkür ediyorum. Fenerbahçe'ye yapılan saldırının sadece Fenerbahçe'ye değil tüm Türk sporuna yapıldığını düşünüyorum. Bunun karşısında tek yürek duracağımıza inanıyorum.' ifadelerini kullandı.

Bu kısa açıklamanın ardından Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden kulüplerin başkanları, TFF Merkezi'nde Bakan Kılıç, Demirören ve Gümüşdağ ile bir araya geldi Taraflar, yaşanan saldırı sonrası lig ve kupa maçlarının ertelenip ertelenmeyeceğini ve olayın bir daha yaşanmaması için alınacak tedbirleri görüştü. Toplantının ardından açıklama yapan TFF Başkanı Yıldırım Demirören; 'Bildiğiniz gibi Fenerbahçe'nin kupa maçıyla önümüzdeki haftaki Bursa maçını iptal ettik. Bugün çok güzel bir gelişme oldu, kulüplerin hepsi birlik oldu. Bu yüzden yarından itibaren oynanacak kupa maçları ve lig maçının tamamı bir hafta süreyle kaydırılmıştır' dedi.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/super...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0