Görüş Bildir
Haberler
Yıldız Tilbe Adliyede! Yıldız Tilbe Suç Duyurusunda Bulundu: ''Ben Hayvan Düşmanı Değilim!''

Yıldız Tilbe Adliyede! Yıldız Tilbe Suç Duyurusunda Bulundu: ''Ben Hayvan Düşmanı Değilim!''

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe sokak köpekleri hakkında attığı tweetler yüzünden gündeme bomba gibi düşmüştü. Tanınan bir çok yıldız isimden tepki alan Yıldız Tilbe, paylaşımının ardından özür dilemişti. Ancak Tilbe'ye karşı gelen tepkiler çığ gibi büyümeye devam etti. Tilbe'nin birçok konseri de iptal edilmişti. Sokak köpeklerini hedef alan paylaşımının ardından gündem olan Tilbe bugün adliyedeydi.  Hakkında suç duyurusunda bulunulan Yıldız Tilbe, Çağlayan'daki Adalet Sarayı'nda basın duyurusu yaptı. Ünlü şarkıcı kendisine sosyal medyadan hakaret ve tehdit içerikli mesajlar atan ve yorum yapan kişiler hakkında bugün suç duyurusunda bulundu. Tilbe, ''Ben hayvan düşmanı değilim. İnsana zarar veren hiçbir canlının yaşama hakkı yoktur” ifadelerini kullandı. İşte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yıldız Tilbe sokak köpekleriyle ilgili attığı tweetlerle sosyal medyanın ve magazinin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar nedeniyle eleştirilerin odağı haline gelen Tilbe, birçok ünlü isimden, bazı belediyelerden ve binlerce sosyal medya kullanıcısı tarafından tepki görmüştü. Bunların ardından Tilbe'nin hakkında suç duyurusunda bulunulmuştu. Yıldız Tilbe, bugün avukatı Handan Bakbak ile birlikte Çağlayan'daki Adalet Sarayı'na gitti. Hakaret ve tehdit içerikli mesajlar alan Tilbe suç duyurusunda bulundu.

''Çocuklar Sokakta Rahat Gezsin.''

''Çocuklar Sokakta Rahat Gezsin.''

Köpek saldırıları yüzünden hayatını kaybeden ve yaralanan insanlardan etkilendiğini söyleyen sanatçı Yıldız Tilbe, “Çok etkilendiğim için saldırgan köpekler için birkaç cümle ettim. Müslüman olduğum için bizde insan ölür, hayvan geberir. Gebersin dedim. Bu kelime yüzünden çok üstüme gelindi. O zaman uyutulsun ama çocuklar sokakta rahat gezsin. Yaşlılar camiye sabah rahat gitsin. Köylüler tarlasına giderken parçalanıyor. Rahat gitsinler. Çocuklar parklarda oynasın. Diğer köpeklerde rehabilite ediliyorsa edilsin. Edilmiyorsa kör gezdiren köpekler var, yaşlı bakan, gazete getiren. Eğitilsin insana faydalı hale getirilsin. Buna hepimiz razıyız ama parçalayan köpekler yine söylüyorum. İtlaf edilmelidir. Çünkü vahşilerdir. O yüzden çocukların ve insanların yaşamda önceliği olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

''Çok Gücüme Gitti.''

''Çok Gücüme Gitti.''

Bir basın mensubunun kendisine sorduğu, 'O twiti attıktan sonra neler yaşadınız?' sorusuna Yıldız Tilbe,  'Ne annem, ne babam, ne vücudum, ne kişiliğim, ne sanatım, hiçbir şey bırakmadılar. O yüzden çok gücüme gitti. Aslında geçecektim bu olayı ama bu kadar hakareti niye yiyeyim ki ben? İnsanı savunduğum için mi? Çocukları, yaşlıları, köpekler parçalamasın dediğim için mi?' dedi.

''Yasal Olarak Hakkımı Aramaya Karar Verdim...''

''Yasal Olarak Hakkımı Aramaya Karar Verdim...''

Yaşananları hak etmediğini belirten Yıldız Tilbe, 'En sonunda da yasal olarak hakkımı aramaya karar verdim. Çünkü bu insanlar, ben, 'Vahşi hayvanlar ortadan kaldırılsın' dediğim için akıl sağlığıma kadar beni sorgulamaya çalışıyorlar. Bunu yapanlar da avukatlar, çok ayıp. Yani sizin de çocuğunuzu parçalayabilir bir köpek, teyzeniz, anneniz, akrabanız. Böyle olmamalı. Biz el ele verip bu ülkede yaşayan aklı başında insanlar olarak buna bir çözüm bulmalıyız. Bu yapılmalı ve herkes rahat etmelidir yani. Herkes aynı değil ki herkes köpek sevmez ki. Adam evinde yılan besliyor, ben yılan sevmek zorunda mıyım? 4 tane kedim var biri dün 5 yavru doğurdu. Yani herkesin hayvan sevgisi başkadır ama insan her şeyden önce gelmelidir. İnsan varsa her şey vardır, insan yoksa hiçbir şey yoktur. Ve çocuklarımızı, yaşlılarımızı, kadınlarımızı, çiftçilerimi korumalıyız. Camiye giden dedelerimizi niye köpek parçalasın, günah değil mi?' diyerek isyan etti.

''Herkesin Kendine Gelmesini Önemle Vurgulamak İsterim''

''Herkesin Kendine Gelmesini Önemle Vurgulamak İsterim''

Yıldız Tilbe'nin avukatı da açıklamalarda bulundu. Tepkisinin temelinde çocukları koruma güdüsü olduğunu aktaran Bakbak, 'Ama amacından saptırılmış, farklı amaç güden insanlarca adeta nemalanma unsuru olmuştur. Yıldız Hanım'ın evde 4 tane kedisi var. Söylemekten utanıyor. Defalarca ameliyat ettirdiği yardıma muhtaç havyan var. İnsancıl kimliğiyle bilinen sanatçımızdır. Bu süreç son derece haksızdır. Herkesin kendine gelmesini önemle vurgulamak isterim. Bu bir sosyal linçtir, çalışma hürriyetinden yoksun bırakma amaçlıdır.' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yıldız Tilbe Ne Dedi, Neden Gündem Oldu?

Yıldız Tilbe Ne Dedi, Neden Gündem Oldu?

Sokak köpekleriyle ilgili tweet atan Yıldız Tilbe, “Saldıran köpek gruplarına bulundukları bölgenin halkı zehirli et versin, hepsi gebersin, insan parçalamak nedir ya” demişti. Paylaşımının ardından başta hayvan severler olmak üzere birçok ünlü isimden eleştirilerin hedefi olmuştu.

Yıldız Tilbe'nin Paylaşımı

Yıldız Tilbe'nin Paylaşımı

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın