Görüş Bildir
Haberler
Seo Teknikleri(Kaliteli Bilgi)

Seo Teknikleri(Kaliteli Bilgi)

Beyaz Bulut
02.10.2014 - 18:46 Son Güncelleme: 03.10.2014 - 20:49

Seo Teknikleri

Google de üst sıralara çıkmak için ne yaparım sorusuna verilecek çokca cevap vardır, ama karışık değildir net cevaplardır. önce amacınızı ve sitenizin ne konuda yükselmesini istediğinizi bilmeselisiniz.

doğal olarak iyi bi sıralama için  SEO Çalışması  önemlidir, nitekim zaten bunun için burdasınız, olayın içine yeni girdiğinizde 'ne seo mu, oda ne, ooo adamlar şimdi neler yapmıştır neler ben sıralamaya felan sokamam sitemi' tarzında bi düşünceniz olabilir, aslında herşey basit, örneğin kendinize özgü olacak paylaşımlar, istikrar olcak ve bu işin biraz zaman gerektirdiğini bilicek, çok değil,  bir diğer SEO Makalem de belittiğim gibi 1-2 ay en fazla, evet en fazla 2 ay sonra çok güzel hitler alabilirsiniz, tabi istikrar ve farklılık yaratırsanız, hani yazıyı kopyala yapıştır tarzıyla biyere gidemezsiniz, emin olun google bunları yemez, çok iyi bi motor.

Kaynak: http://kadircakar.blogspot.com.tr/201...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1-) Girdiğiniz içerikde ki kalite önemlidir, GOOGLE bunlara dikkat eder, örneğin  makalede ki yazınızın konusu futbol olsun, içeriği girerkende futbol kelimesini 2-3 kere vurgulayın,  okuyuculara yeterli olabilir belki yazı ama arama motorları yazıyı düz okumaz, detayları da önemlidir, örneğin bakın ben SEO kelimesine deminden beri vurgu yapıp site içi link veriyorum, vurgudan kastım kelimeyi 'kalın' şekilde yazmak, google buna dikkat eder.

2-)Başlığınız, konu başlığı içerikden farklı olmamalı, çünkü GOOGLE İNDEX alırken konuyu, Google de konunun adı ön planda gözükecek.

3-)https://adwords.google.com/ko/KeywordPlanner/Home?__u=4598692985&__c=6518006345 burdan gerekli işlemleri yapıp, en ok aranan anahtar kelimelere göre makalenizde vurgular yapın, etiket verin.

4-)vurguladığınız yazılara link ekleyin, örneğin  araba kelimesini kalınlaştırarak vurgu yaptığınız da, sitenizden araba ile ilgili başka bi konunun linkini o araba kelimesine verin.

5-) SEO Teknikleri Konusunda diğer önemli şey ise konuya eklediğiniz  Resimlerin adlandırılmasıdır, örneğin bir resim yüklediniz ve açıklama vermediniz, google resmin neyle ilgili olduğunu bilemez ve seo açısından olumlu olmaz.

Konu içersinde başlık ve alt başlık belirleyin, bunlar önemlidir, örneğin konuya başlarken, konunun ana başlığı hariç tabi, konunun iç kısmın da, konuyu özetleyecek önemli bi başlık atın ve  o cümleyi seçip, 'BAŞLIK' yapın, ona h1 tagı vermiş olacaksınız, ve 2-3 tane de diğer önemli kelimelere alt başlık tagı verin.

evet bu kadar Seo Teknikleri yeter heralde, zaten çok detaya gerek yok, bunları düzenli yapmak yeter, tabi farklı kaynaklardan da Seo Teknikleri okuyup iyice bilgilenin, görüşmek üzere, kendinize iyi bakın...

kaynak: http://kadircakar.blogspot.com.tr/2014/07/seo-teknikleri.html

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın