Görüş Bildir
Haberler
Senin Kankan Hangi Yemek Olurdu?

Senin Kankan Hangi Yemek Olurdu?

mignon
29.04.2016 - 23:55

Hepimizin en yakını, her şeyini bilen bir kankası bir dostu vardır. Peki ya bu kadar iyi tanıdığınız kankanız sizce hangi yemekle özleşiyor? Hadi gelin cevabı bizde!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi başlayalım, ilk olarak şöyle kendine rahat bir yer seç!

2. Hoşlandığın kişinin başkasından hoşlandığını duydun kankan senin için ne yapar?

3. Peki diyelim ki en yakın arkadaşınla bir ortamdasınız ve bir anda göz göz geldiniz...

4. Kankanızla bir kuruş paranız kalmadı ama siz bir aradayken...

5. Ne sıklıkla konuşursunuz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Arkadaşın bir sebepten dolayı başka bir ülkeye taşınmak durumunda kaldı, bu durumdan arkadaşlığınız nasıl etkilenir?

7. Onun yanında annen tarafından azarlandığında arkadaşının tepkisi ne olur?

8. Son olarak yaz geliyor arkadaşınla şu aşağıdakilerden hangisini seçersin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Waffle!

Waffle!

Menünün en içi dolu en tatlı ürünlerindendir Waffle malzemesi bol oluşuyla fazlasıyla doyurucudur üstelik her ortama ayak uyduran bir yemektir yanında ne içseniz gider. İşte sizin de tam böyle bir kankanız var! Dolu dolu her lafı ile sizi etkileyen bir insan var yanınızda. Üstelik onunla her ortam eğlenceli, her ortama ayak uyduran kankanız sizin için bulunmaz nimet değerini bilin!

Mantı!

Mantı!

Herkesin aşık olduğu lezzet mantı senin kankanın ta kendisi! Üzerinde enfes sarımsaklı yoğurdu mis salçalı sosu ve bol baharatı ile hayallerimizdeki yemek! Türk mutfağının geleneklerini yansıtıp enfes olduğunu gösteren yemeklerinden mantı. Eh senin yanındaki kankan da tıpkı mantı gibi kendisinde yok yok! Bir kere hiç yoktan enfes şeyler yaratabiliyor senin bu kankan. Her türlü soruna derde tasaya bire bir olan bir insan. Herhangi bir sıkıntın olduğunda hemen yetişiyor çözümü yoktan var ediyor.

Tost!

Tost!

Her anımızda yanımızda olan en güzel yemek kesinlikle tost! Sade ve doyurucu olması bir yana her malzeme ile mükemmel gitmesi de dünyanın en güzel şeyi. Zor anlarımızın kesin kurtarıcısı olan tost tıpkı senin dostuna benziyor! Tost gibi dost bulunmaz Hint kumaşıdır, bu kankanız değil dostunuzdur artık. En sade en kötü hallerinizi anlarınızı da bilir, en güzel günlerinizi de. Gerektiği yerde sizinle birlikte ağlar gerektiği yerde güler. Başınıza gelmiş en güzel kişi kesinlikle 'tostunuzu yiyip beklediğiniz dostunuzdur'

Adana Kebap!

Adana Kebap!
www.iyiyemektarifleri.net

Yemeklerin hası Adana Kebap kesinlikle senin kankan olmalı! Menünün dibi olan Adana Kebap acısıyla hayatın gerçeklerini yüzüne vurur ama lezzetiyle de baş döndürür. İşte senin en yakın arkadaşın da tam böyle sana o kadar güzel şeyler yapıyor, mükemmel destek oluyor ki hayatında giden ters şeyleri anında unutturuyor. Ama tüm bunların yanında yalaka da değil acı da olsa söylüyor sana kısacası dost gibi dost! Onun öyle bir yeri var ki hiçbir şey demese de sesini duysan yetiyor sana. Uzaktan da mükemmel olacak dostluğun kanıtı sizsiniz.

Hamburger!

Hamburger!

Hem etten vazgeçemeyip hem baharatlara düşkün olan hamburger senin kankan olmak için yaratılmış! Senin kankan da tıpkı hamburger gibi hayattan tat almayı bilen biri! Onun yanında sıkılmak bunalmak imkansız! Ne olursa olsun seni her daim eğlendiren sana enerji veren pozitiflik abidesi bu kankanı asla yanından ayırma deriz biz, her gün bir doz kanka ruhu herkese iyi gelir!

Makarna!

Makarna!

Nerede olursa olsun her daim güzel yapılan bir yiyecek varsa o da makarnadır! Bir dokunuşla değişip harikalar da yaratabilir en zor anınızda sizi sadeliğiyle de cezbedebilir. Kankanızın makarna olmasının en büyük sebebi de sürprizlerle dolu olması! Hayatınızdaki en yakın dostunuz her an sizi şaşırtabiliyor. Yeri geliyor amuda kalkıyor yeri geliyor ağır takılıyor. Belli ki ilk tanıştığınızda fazla garip gelmiş size ama hayatınızın büyük bir parçası olacağını kim bilebilirdi ki. Bu sürprizlerle dolu insanı sakın ha yanı başınızdan ayırmayın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
894
549
286
191
67
59
46
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Zela del rey

Benim kankam yok testi çözemedim. Hoşçakalın

Sigurd

Adana Kebap! Lokma tercihim ama bu da olur

Berfin Dinçer

Adana Kebap! offf olsa da yesek :D :D