Görüş Bildir
Haberler
Seni Tanısa Hangi Ünlü Sana Evlenme Teklif Ederdi?

etiket Seni Tanısa Hangi Ünlü Sana Evlenme Teklif Ederdi?

Trex
02.02.2016 - 13:40

Birçoğuyla hayatımızın hiçbir döneminde yolumuzun kesişmeyeceği ünlüleri tanısaydık ne olurdu? Sana hangisi evlenme teklif ederdi? Öğrenmek istiyorsan haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle hangi cinsiyetten biriyle evlenmek istediğini soralım.

2. Hangi tip insan ideal ev arkadaşıdır?

3. Hangi ev aleti acilen icat edilmeli?

4. Eski sevgilin hangisine benziyor?

5. Şu an nerede olmak isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hayatın bir film olsa yönetmeni kim olsun isterdin?

7. Televizyonda hangi program kesinlikle yapılmalı?

8. Son olarak şu hayvanlardan hangisi daha sevimli?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

David Beckham!

David Beckham!

Seni tanısa David Beckham sana evlenme  teklif ederdi. Senden iyisini mi bulacak? Tabii ki sana evlenme teklif ederdi. Eminiz ki David Beckham gibi bir adamla çok mutlu olurdun. Aradığın her şey onda mevcut. Sadakat, yakışıklılık, cömertlik. Daha ne olsun. Bu evlilik teklifi herkese yapılmaz ;)

Kıvanç Tatlıtuğ!

Kıvanç Tatlıtuğ!

Seni tanısa Kıvanç Tatlıtuğ sana evlenme  teklif ederdi.  Neden mi? Çünkü Kıvanç,  sadece prenseslere evlenme teklif eder. Sende o şanslı prenseslerden birisin. Sende şeytan tüyü var hem. Bu şansla karşına nice Kıvançlar çıkar ;)

Jensen Ackles!

Jensen Ackles!

Seni tanısa Jensen Ackles sana evlenme  teklif ederdi. Sende ideal eş tanımına uyan her şey var. Jensen da senden iyisini mi bulacak? Elbette sana teklif ederdi. Kimselere kıyamayan pamuk gibi bir kalbin var çünkü.  ;)

Kenan İmirzalıoğlu!

Kenan İmirzalıoğlu!

Seni tanısa Kenan İmirzalıoğlu sana evlenme  teklif ederdi. Sende bu çekicilik ve sempatiklik varken Kenan gibi niceleri sana evlenme teklif eder. İnsanları seviyorsun ve çevrende parmakla gösterilen nadide insanlardansın.

Brad Pitt!

Brad Pitt!

Seni tanısa Brad Pitt sana evlenme  teklif ederdi.  Öncelikle çok iyi bir insansın. Davranışlarında çevrene güven veriyorsun. Seninle arkadaşlık  kuran kimse pişman değil. Çevrene ışık saçıyorsun. Bunun yanında insanları manyetik alanına giren insanın elinden kurtulması mümkün değil. İsterse Brad Pitt olsun ;)

Mehmet Günsur!

Mehmet Günsur!

Seni tanısa Mehmet Günsur  sana evlenme  teklif ederdi. Çünkü bi'tanesin sen.  Çok seviliyorsun. Taliplerin o kadar çok ki... Ama biraz ürküyorlar açılamıyorlar sana. duvarları örmüşsün. Ama Mehmet Günsur o duvarı aşar ;)

Scarlett Johansson!

Scarlett Johansson!

Kadınlar evlilik mi teklif eder yaaa? deme. Senin gibi birini bulunca elbette eder. Seni tanısa Scarlett Johansson sana evlenme teklif ederdi. Senin gibi kadın ruhundan anlayan, onlara prenses gibi davranan, incitmeyen, onlara kadın olduğunu hissettiren bir erkeği kim istemezki? ;)

Monica Bellucci!

Monica Bellucci!

Kadınlar evlilik mi teklif eder yaaa? deme. Senin gibi birini bulunca elbette eder. Seni tanısa Monica Bellucci sana evlenme teklif ederdi. Çünkü kadınları etkilemek senin için çok kolay. Bir kadın seninle iletişim kursun yeter ki.. Hemen gülüşüne konuşmana tav oluyor. ;)

Adriana Lima!

Adriana Lima!

Kadınlar evlilik mi teklif eder yaaa? deme. Senin gibi birini bulunca elbette eder. Seni tanısa Adriana Lima sana evlenme teklif ederdi. Ama dil biraz problem olurdu ama sen bunu aşardın. Dünyalar güzeli Adriana için bir değil iki değil üç lisan bile öğrenirsin değil mi? ;)

Beren Saat

Beren Saat

Kadınlar evlilik mi teklif eder yaaa? deme. Senin gibi birini bulunca elbette eder. Seni tanısa Beren Saat sana evlenme teklif ederdi. Senin gibi şeker bir insanı bulunca elbette Beren sana evlilik teklif ederdi. Tertemiz bir kalbin var. Kimsenin arkasından iş çevirmezsin. Pırıl pırıl bir insansın. Kim olsa seni ister...

Tuba Büyüküstün!

Tuba Büyüküstün!

Kadınlar evlilik mi teklif eder yaaa? deme. Senin gibi birini bulunca elbette eder. Seni tanısa Tuba Büyüküstün sana evlenme teklif ederdi. Çünkü sen güçlü ve samimi bir erkeksin. İçin dışın bir. Kafanda binbir tilki dolaşmıyor. Çevrene güven veriyorsun. Böyle erkek  pek kalmadı. Kıymetini bil ;)

Fahriye Evcen!

Fahriye Evcen!

Kadınlar evlilik mi teklif eder yaaa? deme. Senin gibi birini bulunca elbette eder. Seni tanısa Fahriye Evcen sana evlenme teklif ederdi. bu seni pek şaşırtmamış olmalı. Çünkü sen zaten kadınların sana ilgi duymasına alışıksın. Çevrende o kadar çok kadın var ki....  Her gün bir başka teklif....

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2766
2175
563
558
218
140
75
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?